validae Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Inainte de cutremure se produc infrasunete si ultrasunetem pe care noi nu le percepem.S-a mai detectat emisia unor gaze inainte de cutremure, foarte probabil astea sunt mecanismele de detectare ale animalelor.Dar ca si oamenii, sunt si animale mai ,,nesimtite,, care nu reactioneaza nici la generatorul de ultrasunete pentru caini..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Apropo de pisici, deși am doi canari un papagal și niște pești, îmi plac și astea, în parc acum câteva săptămâni am băgat un pisoi în seamă și după ce m-a mirosit nitel de-abia în seamă ne-am jucat mângâiat s-a urcat la mine în brate etc, ce vrea sa zic au încercat și alții sa il bage în seama de unu nu s-a apropiat când a încercat ala sa se joace a fugit mâță apoi o tanti care nu a fost băgată în seamă suficient l-a dat cu piciorul l-a o parte apoi s-a așezat una lângă el a fugit mâncând pământul de ziceai ca are draci pisică eu doar observând și ma minunam ideea la care vreau sa ajung ca o simți și altceva habar am nu știu da îmi dau seama ca simte oamenii de aia rai fuge și viceversa e buna cred ca aparat de măsurat răutatea... păcat ca nu s-ar înțelege cu păsările mele ca o luam acasă... Acum 4 ore, validae a spus: Inainte de cutremure se produc infrasunete si ultrasunetem pe care noi nu le percepem.S-a mai detectat emisia unor gaze inainte de cutremure, foarte probabil astea sunt mecanismele de detectare ale animalelor.Dar ca si oamenii, sunt si animale mai ,,nesimtite,, care nu reactioneaza nici la generatorul de ultrasunete pentru caini..... Pești se pun jos pe fundul acvariului de par ar fi bolnavi zac asa... deja știu când se întâmplă de obicei fac rău când vine unu de cel puțin 5.. http:// Link spre comentariu
icar Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Citat De ce ar face asta, conform radiestezistilor? Nu spun neaparat radiestezistii asta, e o legenda/mit, cum zice si Validae, transmis din generatie in generatie de ...babe! Insa, nu trebuie confundat "pisica doarme oriunde" cu pisica are "predilectie pentru anumite locuri" . Se spune ca pisica este atrasa de energiile negative si de nodurile retelei Hartmann. Cica, asa isi ia miaunici energia pentru cele noua vieti. Cu alte cuvinte, daca o lasi citeva zile, intr-un apartament gol, ea va dormi cu predilectie in zonele cu energii negative. Daca mai e cineva cu ea, normal ca se va lingusi pe linga acea persoana. De asemenea, se mai spune ca pisica se aseaza pe tine, cu predilectie pe zonele bolnave, tot din cauza energiilor negative. Ma rog, povesti din care eu nu cred o iota! Da-s frumoase!!! Da, exista pisici sau ciini care "simt" cind stapinul se apropie de casa. Stiu destule cazuri! Asta pentru ca ele aud foarte bine frecvente pe care noi nu le auzim: frecatul talpii pe asfalt/pamint/pietris, anumite zgomote, particulare, ale unui motor. Cutremurele, inainte de declansare, produc niste frecvente foarte jose, pe care animalele le aud. Tot inainte de un cutremur major, se degaja din sol, cantitati mari de radon. Tot de la radiestezie vine si povestea cu cele sapte straturi energetice care inconjoara orice fiinta vie. Unele straturi domina alte straturi. Cind esti rau, stratul respectiv iese in evidenta si e simtit de animale. La fel si cu frica de animale, ele simt ca ti-e frica si atunci ataca. Stiti de ce barbatii intorc capul dupa unele femei? Tot radiestezia explica: acele femei au stratul cu "vino in coa" mult intins in spate, asa ca o coada, coada pe care o "simt" barbatii! Florine nu te hazarda, e un topic despre animale, comportamentul lor ...apartinindu-le, nu? Ori, noi vorbim la un topic despre animale si despre comportamentul lor! Asa ca este uni care le plac sa aflu despre iele! Chestie de cultura generala. Pe vreme de cind stiu astea, nu era net, spartfoane si tablete, erau doar carti. Pe care le citeam. Si le mai citesc! Asta e, sunt un dinozaur! Ca tot vorbim de pisici, ce legatura este intre recolta de lucerna si numarul de fete mari dintr-un sat? Aparent.. nici una, nu? Pai nu e chiar asa! Cu cit sunt mai multe fete mari in sat, cu atit recolta de lucerna e mai mare!!!! Pai...de ce? Simplu. Fetele mari cresc mite, deci multe fete mari, multe pisici. Pisicile prind mai multi soareci, asa ca bondarii scapa fara sa fie omoriti de soareci. Cu alte cuvinte, sunt mai multi bondari, singurii care polenizeaza lucerna, deci mai multa lucerna. Simplu, nu? Celegatura e intrre Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 (editat) Acum 20 minute, icar a spus: Nu spun neaparat radiestezistii asta, e o legenda/mit, cum zice si Validae, transmis din generatie in generatie de ...babe! Insa, nu trebuie confundat "pisica doarme oriunde" cu pisica are "predilectie pentru anumite locuri" . Se spune ca pisica este atrasa de energiile negative si de nodurile retelei Hartmann. Cica, asa isi ia miaunici energia pentru cele noua vieti. Cu alte cuvinte, daca o lasi citeva zile, intr-un apartament gol, ea va dormi cu predilectie in zonele cu energii negative. Daca mai e cineva cu ea, normal ca se va lingusi pe linga acea persoana. De asemenea, se mai spune ca pisica se aseaza pe tine, cu predilectie pe zonele bolnave, tot din cauza energiilor negative. Ma rog, povesti din care eu nu cred o iota! Da-s frumoase!!! Da, exista pisici sau ciini care "simt" cind stapinul se apropie de casa. Stiu destule cazuri! Asta pentru ca ele aud foarte bine frecvente pe care noi nu le auzim: frecatul talpii pe asfalt/pamint/pietris, anumite zgomote, particulare, ale unui motor. Cutremurele, inainte de declansare, produc niste frecvente foarte jose, pe care animalele le aud. Tot inainte de un cutremur major, se degaja din sol, cantitati mari de radon. Tot de la radiestezie vine si povestea cu cele sapte straturi energetice care inconjoara orice fiinta vie. Unele straturi domina alte straturi. Cind esti rau, stratul respectiv iese in evidenta si e simtit de animale. La fel si cu frica de animale, ele simt ca ti-e frica si atunci ataca. Stiti de ce barbatii intorc capul dupa unele femei? Tot radiestezia explica: acele femei au stratul cu "vino in coa" mult intins in spate, asa ca o coada, coada pe care o "simt" barbatii! Florine nu te hazarda, e un topic despre animale, comportamentul lor ...apartinindu-le, nu? Ori, noi vorbim la un topic despre animale si despre comportamentul lor! Asa ca este uni care le plac sa aflu despre iele! Chestie de cultura generala. Pe vreme de cind stiu astea, nu era net, spartfoane si tablete, erau doar carti. Pe care le citeam. Si le mai citesc! Asta e, sunt un dinozaur! Ca tot vorbim de pisici, ce legatura este intre recolta de lucerna si numarul de fete mari dintr-un sat? Aparent.. nici una, nu? Pai nu e chiar asa! Cu cit sunt mai multe fete mari in sat, cu atit recolta de lucerna e mai mare!!!! Pai...de ce? Simplu. Fetele mari cresc mite, deci multe fete mari, multe pisici. Pisicile prind mai multi soareci, asa ca bondarii scapa fara sa fie omoriti de soareci. Cu alte cuvinte, sunt mai multi bondari, singurii care polenizeaza lucerna, deci mai multa lucerna. Simplu, nu? Celegatura e intrre Asa a făcut pisoiu ala la mine cel puțin, se așezase pe locul cu pricina bolnav și nu mai pleca,ba ii și plăcea... Editat Iunie 11, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 (editat) Ninja si gheisa. (ratoiul era si el pe acolo) Editat Iunie 12, 2019 de icar Link spre comentariu
vali82ct Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 La 02.06.2019 la 19:14, dany_cta a spus: Am spalat "cotarla" si am ramas uimit sa vad ca nu protesteaza deloc. A incercat de vreo 3 ori sa evadeze dar fara nici un pic de violente, in rest a stat linistit, chiar si cand pregateam apa, a stat linistit in cada fara sa fie tinut deloc si eu eram la 1metru de el, putea sa o taie imediat, dar tot timpul vorbeam cu el si el credea ca ii zic ceva important. Apoi a stat linistit in prosop ca si cum stia tot ce trebuie facut, daca nu l-as fi cunoscut mai bine as fi zis ca e obisnuit sa i se faca baie. A iesit un jeg infernal din el, apa curgea gri de oriunde. Nu am insistat prea mult, am vrut mai mult sa il racoresc. Azi l-am gasit tavalit prin praful din jurul blocului, a venit la mine cand m-a vazut si ii ardea de joaca, aproape la fel de gri ca inainte de baie. Pai normal ca l-ai gasit asa fiindca asa se simte el bine .....murdar si nespalat. Nu i-a placut senzatia pe care a avut-o dupa ce i s-a facut baie, asa ca s-a tavalit prin praf ca sa fie din nou ca inainte, cum se simte el bine. Nu-l machiezi si pe el ca pe pisica de la avatarul tau sau e chiar el in acea poza? Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Doi dintre cei 4 copii ai pisicii mele....cea neagra e fata si galbiorul baiat...adorabili dar si enervanti! ...trebuie sa fim foarte atenti pe unde calcam! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Buna La masa Spor tuturor Alex Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Cam asa era motanul meu cand mi l-a adus fiica-mea de sub o masina unde mieuna disperat. Acuma vin si intreb, cum deosebiti Pictorita de Albinuta? Din poza par identice... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Buna Poi asta am intrebat-o si eu pe fiicamea. Explicatia a venit promt.Albinuta are doua dungi galbene transversale,asa cum au viespile. Spo Alex Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Aha...asta trebuie sa fie.Eu le vedeam la fel. Sa creasca mari si sa le gasiti stapani iubitori daca nu va permiteti sa le tineti pe toate. Nu stiu ce suflet au unii care arunca pe drum la propriu, pui asa dragalasi... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Buna Am gasit deja,problema este ca cea mica face ca toti dracii cand vorbim despre donat pisici. Le-ar vrea toate .Doua vor fi donate la un vecin cu care avem gard comun,asa ca se va bucura de ele. Spor la toate. Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Cele tricolore sint de pastrat, se remarca prin harnicie. Link spre comentariu
Postări Recomandate