icar Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 (editat) Clar nu e 90/60/90! D-ai faina tare! Editat Iunie 8, 2019 de icar Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Generatia urmatoare. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 (editat) Acum 5 ore, Ion_Bumbu a spus: Generatia urmatoare. Faini mîțucii! Sa-ti traiasca! Se vede ca-s prieteni cu cațelu'. Oricum mîța-i cu ochii pe el! Editat Iunie 9, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Nu`i face mita nimic la asta, nici el mitei ca au crescut impreuna, la aia mici inca nu`s asa de sigur, aia trebuiau sa fie 4 da` pe unu din ei l`a executat. Momentan o duc bine, mituca aia blonda probabil ca va ramine la noi, ceilalti ii dau mai departe si eu, adica ii vind cu 10 bani bucata! Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 @GEO 53 BN&@Ion Bumbu: Eu nu am animale de companie decat..pesti de acvariu,va intreb..cum ''terorizeaza'' tantarii o...pisica/caine ?? Singurul loc ar fi...nasul,pe cand noi(oamenii) avem aprox.2m patrati de...piele..?? Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Citat ...ii vînd cu 10 bani bucata... Asta ca sa nu-i duci in cîrca, pe lumea ailaltă. Faini pisicii. Nu-ti răstoarnă tot prin curte? Pisicile si cîini nu au treaba cu tintarii, doar cu puricii si capusele, cîinii, si doar cu puricii, pisicile. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Nu vor fi omoriti, ciinele n`are acces la ei. Necazul este ca nu`i suporta pe aia mari, voiam sa pastrez pisicuta tricolora dar cred ca nu voi risca. Va ramine "blondul", ala galbui de la mita mica a mea, pe aia`i suporta. In fapt la o cercetare la fata locului blondul ...este blonda! La ceilalti le`am gasit 2 stapini, la tara unde am casa de vacanta, amindoi au copii mai mici si cred ca va fi o bucurie pentru ei. Acei 10 bani, este un obicei incetatenit in Ardeal, pisica si ciinele nu se dau, se vind sau cumpara, altfel n`ai noroc de ei. Ma rog, daca nu vin singuri la casa omului... Nu strica florile sotiei, mai mult catelul, ala are principiul simplu, el merge inainte, ceilalti sa`l fereasca, noroc ca n-are decit aprox 8Kg, de era mai mare era jale la ce bolovan este! Editat Iunie 10, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Am avut intr-o vreme, pisica unei colege plecate in concediu. In casa, un ghiveci cu o Dracena. Mitul, o siameza, si-a gasit de lucru cu floarea. Mai sa o strice, nu alta. O, cert, nimic. Ii dau cu un ziar la fund, nimic, tot in floare isi face de lucru. E, o iau de mot si o "arunc" pe hol. Citeva minute liniste. Apoi incepe mieunatul! Jale mare, ce mai, ziceai ca-i sfirsitul lumii! Pina la urma ii dau drumul in camera. Intra tacticoasa, cu codita pe sus. Ma uit la ea, ea se uita la mine, pare ca totul s-a rezolvat. Ma mai uit la ea citeva minute, ea se plimba cu codita pe sus, prin camera, departe de floare, fara vreo treaba cu ea. E, zic, gata a inteles, si ma intorc cu spatele la mita. Din doua salturi, miauniciu era in floare! Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Au un fix cu plantele , le casuneaza pe cate una . Ai mei motani consumau frunzele de la o planta ( nu stiu cum se numeste ) , grase si lucioase . Se auzeau plescaituri noaptea ... , ziua erau convinsi s - o menajeze . La mine in minte ... Link spre comentariu
icar Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Miaunicii au ciudățenii cînd vor sa se odihnească. Adepții radiesteziei spun că, înainte de a-ti aseza patul în dormitor, sa lasi mita cîteva zile acolo. Apoi, în locul unde doarme frecvent, sa nu-ti pui patul, ca zona e încărcată negativ. Asa o fi, ca miaunica mea si-a gasit să-și facă culcus într-o cutie în care țineam niste machete. A deschis binisor capacul si s-a cuibărit tacticoasa între ele. Alta data si-a gasit culcușul într-o pungă de hîrtie în care avea miște menta, uitată pe jos, în bucătărie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Pisicile sunt cele mai curioase animale, nu degeaba exista zicala "Curiosity killed the cat". Puneti orice cutie goala intr-o camera unde sunt pisici care nu dorm si veti vedea cum se baga inauntru. Cel putin la ale mele 7, asta e lege. Problema devine suparatoare cand cutia e prea mica si sunt mai multe in camera Link spre comentariu
informer Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Acum 36 minute, icar a spus: Miaunicii au ciudățenii cînd vor sa se odihnească. Adepții radiesteziei spun că, înainte de a-ti aseza patul în dormitor, sa lasi mita cîteva zile acolo. Apoi, în locul unde doarme frecvent, sa nu-ti pui patul, ca zona e încărcată negativ. Adica matzele ar dormi acolo unde oamenilor nu le-ar face bine sa doarma? De ce ar face asta, conform radiestezistilor? Numa` intreb, de curios.... Link spre comentariu
validae Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Sunt niste mituri propagate de-a lungul timpurilor.Cica pisicile traiesc in doua lumi, vad si spiritele nelinistite sau poltergeist, etc. Am urmat de curiozitate un curs de radiestezie si tot asa mi s-a spus, ca unde-i place pisicii sa doarma sa nu-ti pui patul.Nu cred ca asta e o lege, dat fiind ca am avut pisici care dormeau oriunde dormeam si eu, nu invers.Adica le placea sa se cuibareasca langa mine, oriunde m-as fi dus, exclus sa fie peste tot energii negative. Ori eu sunt atat de negativ, desi nu cred, fiindca ma inteleg bine si cu cainii.Faptul ca ele si alte animale percep sunete, imagini sau energii pe care noi nu nu le percepem e o certitudine.S-a dovedit ca unii caini sau pisici simteau cand se intorcea stapanul acasa cu mult inainte de a ajunge acasa, s-au facut experimente filmate, unele animale practic simt chiar cand te pregatesti sa pleci de la serviciu.Sau despre simtul care le face sa prevada un cutremur puternic. Am avut un caine ciobanesc german, care in 1977 la marele cutremur a vrut sa ne avertizeze, dar noi inchidem usa la casa noaptea.Cand a vazut asta, a sarit gardul si s-a dus la unchiul meu, care nu inchide niciodata usa nici cand pleaca de acasa si a intrat peste el in casa agitat, incerca sa-l cheme afara. Pana sa se prinda acela de ce vrea cainele, a inceput cutremurul, noroc ca au scapat cu bine.... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 (editat) Și bunică-mea a avut un motan ce a reacționat oarecum "violent" înainte de cutremurul din '77 (cu vreo 30 min). Am mai povestit în alt topic. Până să înceapă cutremurul, a devenit extrem de agitat, miorlăia fără motiv, sărea de jos pe televizor, în vitrină etc, bunica-mea neștiind despre ce va urma s-a speriat crezând că "a turbat pisoiul". Din păcate, nu toate animalele sunt "seismo-sensibile". În decursul timpului am avut multe pisici, dar niciuna nu a avut reacții înaintea cutremurelor ce au urmat. Nu stim ce "detectează" anumite mâtze inaintea seismului dar clar ceva este sau se modifică în percepția lor. Editat Iunie 11, 2019 de validae Nu citati postarea anterioara, se citeaza postari doar mai vechi... Link spre comentariu
Postări Recomandate