Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

Buna
Ea e Laila(nume pus de fiica-mea bineanteles,pune nume la pisici si catei de-mi ia cam 3 luni sa le tin minte).
E pui din toamna,ceva ciobanesc(nu stiu de care,poate aflu aici).

2w1uu6d.jpg

2w1tjet.jpg

Si nu o lasa pe fiica-mea sa curete de zapada ghioceii,care au inflorit inainte de vremea rece.Fiica-mea e naltuta binisor.
La ultima serbare nu i-au gasit un "print" pe masura la piesa de teatru,era cu un cap mai mare decat baietii din grupa,
asa ca si Laila e "crescuta bine" la cele cateva luni care le are.

Laila are cam 5 luni si are chef de joaca permanent.
Pe moment are treaba cu veveritele(in stanga lor la 20m e padure) si ma trezeste dimineata.

Sper sa se obisnuiasca.
-Atlas-

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am mai pus undeva poza cu el asa ca o pun si aici aceeasi poza.

Infractorul meu tot la fel face, trece, alimenteaza si dispare 1-2 zile sa descarce prin alte locuri. A disparut si cate 2 saptamani de ma gandeam ca l-a aplatizat vre-o masina ca la cat-a namila este nu cred ca cainii au curaj sa se apropie de el (cutia pe care sta are 60cm lungime).

Acum doua saptamani a inceput sa stea foarte mult pe acasa, stranuta si ii curgeau ochii. L-am doftoricit cu kanamicina si carne de pui semi-prajita (miezul aproape crud) taiata bucatele, calda direct din tigaie si si-a revenit complet in cateva zile. Trece pe acasa cand ii e foame, baga cateva ore de somn la cutie si in mijlocul serii se cere afara ca este concertul pisicilor in spate si el e membru important in cor.

oA6rc7z.jpg

Link spre comentariu
On 2/21/2018 at 10:30 PM, mac01 said:

Urla si miauna ca nebunele!

Hai sa va traduc vorba lor:

- O vrrraii?

- Cât o aai?

- Cât un paai.

- Good bye.

....

- O vrrraii?

- Cât o aaii?

- Ditamaaii!

- No haaii!

Editat de franzm
Link spre comentariu
4 hours ago, icar said:

Cînd vrei sa zici de cineva ca da fuserai la spălat, spui ca se spală ca pisica! Fals, cit de meticulos se spală pisica, nu cred ca o mai face cineva. 

Da,da, ar trebui sa il vezi acum. Daca il opreste politia pe strada si ii cere buletinul, i-l ia, ca in buletin scrie "Alb cu pete negre" si in realitate e un fel de gri, culoarea prafului. Deja ar trebui sa ii fac schimbare de culoare in acte, sau sa il bag la samponat, desi nu prea am curaj, e bland de obicei dar s-ar putea sa isi schimbe comportamentul daca il bagi la apa.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări