-Atlas- Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 1 oră în urmă, wave a spus: Are cineva dihor? Buna. In libertate sau captiv? -Atlas- Link spre comentariu
wave Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Ca animal de companie. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 (editat) Yorkshire mama cu terrier tatal. A fost lupta grea. Pe mama era sa o pierd de doua ori. Am bagat medicamente si mancare in ea la greu ca sa alapteze 5 pui. Editat Martie 1, 2018 de Mircea Crisan Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Citat Am bagat medicamente si mancare in ea la greu ca sa alapteze 5 pui. A meritat...ce mutrisoare haioase au... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 O combinatie intre Chow-Chow si Bichon negru cu limba albastra de marimea unui Chow-Chow , Bichonul a ramas doar parul de el Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Buna Ea e Laila(nume pus de fiica-mea bineanteles,pune nume la pisici si catei de-mi ia cam 3 luni sa le tin minte). E pui din toamna,ceva ciobanesc(nu stiu de care,poate aflu aici). Si nu o lasa pe fiica-mea sa curete de zapada ghioceii,care au inflorit inainte de vremea rece.Fiica-mea e naltuta binisor. La ultima serbare nu i-au gasit un "print" pe masura la piesa de teatru,era cu un cap mai mare decat baietii din grupa, asa ca si Laila e "crescuta bine" la cele cateva luni care le are. Laila are cam 5 luni si are chef de joaca permanent. Pe moment are treaba cu veveritele(in stanga lor la 20m e padure) si ma trezeste dimineata. Sper sa se obisnuiasca. -Atlas- Link spre comentariu
eugenbt Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 se va obisnui pana la urma si cu carnea de veverita. si animalele se adapteaza la mediu, nu numai omul. eventual, ai putea sa le pui cateva ore in bait, sa se mai fragezeasca. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Am intrat astăzi în anexa cu cazanul... Am dat de Petăr, din februarie e tot plecat, de atunci mai venea şi alimenta din când în când... Link spre comentariu
gauss Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Sper ca e bine motanul ... Link spre comentariu
dany_cta Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Am mai pus undeva poza cu el asa ca o pun si aici aceeasi poza. Infractorul meu tot la fel face, trece, alimenteaza si dispare 1-2 zile sa descarce prin alte locuri. A disparut si cate 2 saptamani de ma gandeam ca l-a aplatizat vre-o masina ca la cat-a namila este nu cred ca cainii au curaj sa se apropie de el (cutia pe care sta are 60cm lungime). Acum doua saptamani a inceput sa stea foarte mult pe acasa, stranuta si ii curgeau ochii. L-am doftoricit cu kanamicina si carne de pui semi-prajita (miezul aproape crud) taiata bucatele, calda direct din tigaie si si-a revenit complet in cateva zile. Trece pe acasa cand ii e foame, baga cateva ore de somn la cutie si in mijlocul serii se cere afara ca este concertul pisicilor in spate si el e membru important in cor. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 (editat) On 2/21/2018 at 10:30 PM, mac01 said: Urla si miauna ca nebunele! Hai sa va traduc vorba lor: - O vrrraii? - Cât o aai? - Cât un paai. - Good bye. .... - O vrrraii? - Cât o aaii? - Ditamaaii! - No haaii! Editat Mai 23, 2019 de franzm Link spre comentariu
dany_cta Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Pe vremea cand era alb ... Link spre comentariu
icar Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Cînd vrei sa zici de cineva ca da fuserai la spălat, spui ca se spală ca pisica! Fals, cit de meticulos se spală pisica, nu cred ca o mai face cineva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Cand spui ca te speli ca pisica te referi la faptul ca te feresti de apa. Link spre comentariu
dany_cta Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 4 hours ago, icar said: Cînd vrei sa zici de cineva ca da fuserai la spălat, spui ca se spală ca pisica! Fals, cit de meticulos se spală pisica, nu cred ca o mai face cineva. Da,da, ar trebui sa il vezi acum. Daca il opreste politia pe strada si ii cere buletinul, i-l ia, ca in buletin scrie "Alb cu pete negre" si in realitate e un fel de gri, culoarea prafului. Deja ar trebui sa ii fac schimbare de culoare in acte, sau sa il bag la samponat, desi nu prea am curaj, e bland de obicei dar s-ar putea sa isi schimbe comportamentul daca il bagi la apa. Link spre comentariu
Postări Recomandate