terciziu Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Va salut, Oare nu doreste careva 5 pui de ....nu stiu exact cum se scrie...bishon maltez. Albi, din aia mici, cu carnete, de 40 zile in 12 aprilie, 3 masculi si 2 femele....nu au alte hartoage nici ei si nici ma-sa(adica arbore, etc)...tata-so la fel... Nu-s ai mei, da mi-i neam proprietaru(cica o fo o nesabuinta monta, cataua are 5 ani, amu o fatat prima data) Ii poate duce in Baia Mare. Vrea si ceva bani pe ei, probabil ca mult sub ceea ce se cere...nu stiu, n-am insistat pe detalii...doar incerc sa ajut cumva. Scuze daca nu-i bine c-am scris aici. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Există pe olx secțiune dedicată pt animale de companie, cu șanse mai mari de reușită decat pe forum. Link spre comentariu
terciziu Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Există pe olx secțiune dedicată pt animale de companie, cu șanse mai mari de reușită decat pe forum. Da da, stie de asta. Numa ca io m-am bagat in sama sa incerc prima data aici(m-am oferit) Mersi! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 E bine si aici, dar cine cauta câine, acolo se duce, nu pe elforum Link spre comentariu
terciziu Postat Aprilie 14, 2022 Partajează Postat Aprilie 14, 2022 (editat) Acum 23 ore, doru3160 a spus: E bine si aici, dar cine cauta câine, acolo se duce, nu pe elforum Ii drept si asta...da pe de alta parte, (si)pe elforum gasesti(nu de putine ori) tot ce vrei si ce nu vrei(nu numa de-ale electronicii) ...odata, un membru si-o pus la vanzare masina aici, altu nu mai stiu io ce cotofene :-) Editat Aprilie 14, 2022 de terciziu gresala de ortografie Link spre comentariu
Postări Recomandate