Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

Acum 5 ore, maresaldeflota a spus:

10-12 iepurași mănâncă cam cât o Vacă(fără aluzii),...

Da, dar iepurii îi puteai taia oricând, vaca nu. Am avut si noi iepuri. Cu zecile. Si lanul de lucerna al CAPului la 300 m. Plus ca faceam fân si otava. Si adunam ce ramânea pe câmp în urma masinariilor (sfecla de zahar, porumb, floarea-soarelui).

On topic: Animalul de companie e ala din avatar.

Link spre comentariu
Acum 15 ore, merck a spus:

"tații își mănâncă ,dacă nu sunt separați la fătare, de viu puii"

Si ce ai vrea, sa-i asomeze?

Daca te apuci de crescut iepuri, atunci afli ca iepuroaica o tii separat de iepure si inainte de imperechere, si dupa imperechere. Deci pericolul de a minca puii nu exista. Daca nu ai crescut urecheati pana acum, nu vad de ce iti faci griji de acum incolo.

Link spre comentariu

Prefer, pe lânga casa, un iepure, decât nu stiu ce lighioane, cum e la moda acum: sopârle, serpi, paienjeni, alibatori sau pirania! Ieputii sunt dragalasi si, daca nu sunt multi (sa-i cresti pentru vânzare) si le este delimitat arealul, chiar nu-i problema.

Am avut, la un moment dat, o rata, asa zisa rata muta. Era faina dar...sarea la muscat, mai rau ca un câine de paza! Nu conta cine e pe lănga ea, de-al casei sau nu, sarea pe el. Nepoatele nu intrau in gradina, de frica ei. Dupa ce si-a infipt "coltii" in nadragii baiatului, a ajuns pe varza!

Link spre comentariu
Acum 31 minute, doru3160 a spus:

Si ce ai vrea, sa-i asomeze?

Daca te apuci de crescut iepuri, atunci afli ca iepuroaica o tii separat de iepure si inainte de imperechere, si dupa imperechere. Deci pericolul de a minca puii nu exista. Daca nu ai crescut urecheati pana acum, nu vad de ce iti faci griji de acum incolo.

Intreb si eu pentru un prieten (ca sa mai razi si de prieten nu numai de mine ca sunt afon :57): de ce trebuie sa tii iepuroaica separat si inainte de imperechere? 

P.S. Da pun si eu o intrebare: cum stii daca (sau cand) o iepuroaica este la imperechere? (daca rizi de mine ... nu mai intreb)

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Mircea a spus:

Pentru ca numai de rau i-ati vorbit, inca cateva poze pentru voi. In prima poza cat de mic a fost cand l-am gasit.

Creste la tine in curte? Nu fuge si pe la vecini?

Acum 6 minute, Ujio a spus:

Din ce imi amintesc si iepuroaica isi maninca puii uneori.

Da ma, sigur! De acum iepurii sunt canibali! Pai iepurii sunt ierbivori sau carnivori??? 

Editat de merck
Link spre comentariu

Deci cand a cazut pe o parte a reusit? :scarpin 

Aici mai multa agitatie si ceva esecuri:

Da am inteles ca daca iepuroaica nu are coada ridicata .... mai greu. :57

1 oră în urmă, Mircea a spus:

@merck, vine in curte cand vrea. Nu traieste acolo. 

La tine vine doar sa serveasca masa? :57

Editat de merck
Link spre comentariu

Ala din poze venea de cateva ori pe zi. Se proptea undeva si molfaia la foi de patlagina. Sau graunte, daca avea loc de vrabii. 

Altfel, statea si se holba prin jurul lui. La pozele pe zapada, de mai sus, se oprise in fata ferestrei (un demisol), din casa l-am fotografiat. Cred ca se simtea in siguranta la noi in curte. 

Astia 2 de acum, vin doar cand da intunericul si numai ca sa manance graunte. Le-am pus tot felul de resturi de legume, nu se ating de ele. E adevarat, sunt intre - 20 si - 30°C afara, cred ca legumele sunt in stadiu popsicle. 

Pana sa dea zapada anul asta, ii mai vedeai si ziua. Dar avem o pisica din vecini, neagra si rea, i-a fugarit. Acum, de frica nu mai ies ziua. 

Poza la lumina lanternei acum cateva zile, tot in fata ferestrei. 

oznor-CO-soft.jpg

Editat de Mircea
Link spre comentariu

Da, m-am mai lamurit:

Cred ca vorba la romanii ca te f.ti ca iepurii se refera la durata foarte mica a actului in sine :85

Acum 10 minute, Mircea a spus:

E adevarat, sunt intre - 20 si - 30°C afara

Si cu vant se simt cam la cate °C? Ca sigur bate si vantul:rade:.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări