Ovidanie Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Apropo de nume pentru pisici. O cunostinta a botezat pisica Tempi si motanul Tempu. Deosebite nume, i-am zis, unde le-ai mai auzit?? Mi-a raspuns: "Tempi" vine de la " te-n p**da matii nu mai sta pe sub picioarele mele" si " Tempu" de la "te-n p*la mea nu te mai pisa peste tot". Alt nume foarte bun, pentru o pisica, ar fi Duța. Suna foarte melodios cand o chemi, pis-pis Duța, pis Duța... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Si Dita, si Duca... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Pe amea o chema Elementul Negativ, ca era neagra! Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Pai eu ce sa mai zic,am un nepot care și-a botezt motanul ”Pinion”!....și, dintr-un pumn de blană a crescut a crescut un motan zdravăn de vreo 6kg....frumos foc!....daca reușesc să-i fac o poză o postez aici.... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Cind baiatul a adus, nu stiu de pe unde, un catelus, fetele l-au botezat Năsturel. Acum, Năsturel e cit un vitel! Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 (editat) Pe cat de inocenta e in fotografia de mai sus , pe-atat e de rea cu tot ce misca (pasari , arici, pisici , alti caini , vecini , trecatori pe strada , etc). In afara de familie , si-aici ma refer doar la mine, sotia si fiica , nu suporta pe nimeni. N-am vrut sa fie asa dar asta i-i caracteru ' Editat Septembrie 17, 2020 de Armonia-S56 Link spre comentariu
xaxa Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 (editat) La 14.09.2020 la 21:30, Ovidanie a spus: . Mai nou au aparut si niste paianjeni foarte mari, cel din imaginea de mai jos avea partea aia colorata-cu dungi galbene, mare cat moneda de 10 bani. pare un paianjen viespe, paprastasis vapsvavoris, n-am vazut viu nici unul, da ii stiam mai alungiti nu asa gogoloi. poate femela cu oua? Editat Septembrie 17, 2020 de xaxa Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Buna Ne e foame. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
dorian 70 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Petrea amu la lene... Oricum la miezul nopţii se cere afară... ( draconu... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Motanul meu cand ia pauza de somn zici ca e mort, asa a stat cu toate ca aveam musafiri. Paseau peste motan, nici nu se sinchisea. Dupa ce l-a admirat cam o ora, un musafir intreaba: Auzi, i-ai dat ceva de doarme dus, nici nu misca? Ma intreba daca i-am dat somnifere. Daca se oboseste sa urce la etaj, are patul lui preferat, fiiica-mea are grija sa-i pregateasca perna preferata. Singur se aseaza cu capul pe perna. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 A fost în tura de noapte... Probabil musafirii ii erau cunoscuți, altfel nu cred ca mai era asa de indiferent. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Acum 17 ore, Ovidanie a spus: Motanul meu ... Mare figura! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 (editat) Fotografie surprinsa recent de un vecin. Nu stiam ca in Suceava si judetele limitrofe traiesc asemenea animale in libertate. Alt vecin jura ca a vazut, in plin camp, la 2Km de sat, o pisica foarte mare, cu picioare lungi si subtiri, cu pete foarte bine conturate. Tocmai prinsese un iepure si-l cara fara prea mare efort. Editat Februarie 19, 2021 de Ovidanie Link spre comentariu
morarul Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Natura, reprezentată prin faună sau floră, are resurse nebănuite de regenerare! Totul e să îi dăm o şansă, sau mai bine zis să o respectăm, aşa cum respectăm casa părintească în care ne-am născut şi am crescut. Natura reprezintă casa primordială în care ne-am născut şi am crescut, noi omenirea. Dacă o distrugem din inconştiența, egoism sau lăcomie, ne distrugem singuri nu numai trecutul, dar mai ales viitorul. Viitor, pe care parafrazîndu-l şi extrapolînd, mesajul unui mare voievod al Moldovei, nu ne aparține şi nu este în dreptul nostru de al distruge. Este în dreptul urmaşilor noştrii şi al urmaşilor acestora. Să stăm strîmb şi să judecăm drept: lor, copiilor şi nepoților noştrii, ce le lăsăm moştenire? Că doar le vrem binele, în mod indiscutabil! Ca orice parinți, sau bunici (după caz) raționali. Frumoasă poza! Te duce cu gîndul la un peisaj din Canada, sau Nordul Americii, neatinse incă de industrializarea imbecilă şi forțata, atît de capitalismul feroce sau de comunismul cretin. Să aveți o zi frumoasă şi cu spor! P.S. scuze pentru divagație, mai postați poze cu natura, sunt o adevarată sursă de optimism şi relaxare sufletească, să ştim că mai există asemenea comori şi în Romănia. Link spre comentariu
Postări Recomandate