Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

Apropo de nume pentru pisici. O cunostinta a botezat pisica Tempi si motanul Tempu. Deosebite nume, i-am zis, unde le-ai mai auzit??

Mi-a raspuns: "Tempi" vine de la " te-n p**da matii nu mai sta pe sub picioarele mele"  si  " Tempu" de la "te-n p*la mea nu te mai pisa peste tot".

Alt nume foarte bun, pentru o pisica, ar fi Duța.  Suna foarte melodios cand o chemi,  pis-pis Duța, pis Duța...

Link spre comentariu

Puri.jpg

Pe cat de inocenta e in fotografia de mai sus , pe-atat e de rea cu tot ce misca  (pasari , arici, pisici , alti caini , vecini , trecatori pe strada , etc). In afara de familie , si-aici ma refer doar la mine, sotia si fiica , nu suporta pe nimeni. N-am vrut sa fie asa dar asta i-i caracteru '

Puri2.jpg

Editat de Armonia-S56
Link spre comentariu
La 14.09.2020 la 21:30, Ovidanie a spus:

. Mai nou au aparut si  niste paianjeni foarte mari, cel din imaginea de mai jos avea partea aia colorata-cu dungi galbene, mare cat moneda de 10 bani.

y4mXGczzNtknsnmEw7wpHVeRHjyJsYDAkuEPAcUb

pare un paianjen viespe, paprastasis vapsvavoris, n-am vazut viu nici unul, da ii stiam mai alungiti nu asa gogoloi. poate femela cu oua?

Editat de xaxa
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Motanul meu cand ia pauza de somn zici ca e mort, asa a stat cu toate ca aveam musafiri. Paseau peste motan, nici nu se sinchisea. Dupa ce l-a admirat cam o ora, un musafir intreaba: Auzi, i-ai dat ceva de doarme dus, nici nu misca? Ma intreba daca i-am dat somnifere.

y4mMxTeZ1hf6ySR85-d02wum4rLZIN3s5_q5aWuc

Daca se oboseste sa urce la etaj, are patul lui preferat, fiiica-mea are grija sa-i pregateasca perna preferata. Singur se aseaza cu capul pe perna.

y4mMPDzPLBOxhIWOt182kAANec_bUlljRIMIQY4T

y4mdGv_d2IatP2zXbvXCOb5x-QuqhPcxpkdBykzP

y4muB5o3xOiQrNrpV6tv-XBKg-oMiiwuW0TS7das

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

y4m6I5xKK6T63lr4kiAFXKVhYt4B2HIP-7plKYsg

Fotografie surprinsa recent de un vecin. Nu stiam ca in Suceava si judetele limitrofe traiesc asemenea animale in libertate.

Alt vecin jura ca a vazut, in plin camp, la 2Km de sat, o pisica foarte mare, cu picioare lungi si subtiri, cu pete foarte bine conturate. Tocmai prinsese un iepure si-l cara fara prea mare efort.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

Natura, reprezentată prin faună sau floră, are resurse nebănuite de regenerare!

Totul e să îi dăm o şansă, sau mai bine zis să o respectăm, aşa cum respectăm casa părintească în care ne-am născut şi am crescut.

Natura reprezintă casa primordială în care ne-am născut şi am crescut, noi omenirea.

Dacă o distrugem din inconştiența, egoism sau lăcomie, ne distrugem singuri nu numai trecutul, dar mai ales viitorul.

Viitor, pe care parafrazîndu-l şi extrapolînd, mesajul unui mare voievod al Moldovei, nu ne aparține şi nu este în dreptul nostru de al distruge.

Este în dreptul urmaşilor noştrii şi al urmaşilor acestora.

Să stăm strîmb şi să judecăm drept: lor, copiilor şi nepoților noştrii, ce le lăsăm moştenire?

Că doar le vrem binele, în mod indiscutabil!

Ca orice parinți, sau bunici (după caz) raționali.

Frumoasă poza!

Te duce cu gîndul la un peisaj din Canada, sau Nordul Americii, neatinse incă de industrializarea imbecilă şi forțata, atît de capitalismul feroce sau de comunismul cretin.

Să aveți o zi frumoasă şi cu spor!

P.S. scuze pentru divagație, mai postați poze cu natura, sunt o adevarată sursă de optimism şi relaxare sufletească, să ştim că mai există asemenea comori şi în Romănia.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări