Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

y4mcK1N6UL2g6IRUNx9_LEhT6IfWmO-DCrwx3ork

Samson.

Un motanel fara frati si surori, se joaca cu toate plantele si florile din curte, mai putin trandafirii.  Pana la urma le  rupe.  Ca sa reduc din pagube i-am agatat prin curte diferite sfori cu "motocei", jucaria lui preferata este o soseta umpluta cu paie, legata cu o sfoara de 4 metri de o creanga a unui nuc. 

L-a botezat dupa motanul unui prieten de-al meu, avea un motan imens si  negru ca noaptea. In timpul saptamanii statea la Suceava, Dormea 16 ore din 24, rar iesea in balcon pentru 5-10  minute. Vineri seara plecau la tara si  motanul avea non-stop treaba. Trebuia sa-si recastige teritoriu, bataie cu alti motani. Tot weekend-ul patrulare si lupte, mai ales in perioadele de imperechere. La un moment dat prietenul meu a emigrat in Germania, a luat si  motanul. O gramada de bani a costat sa-i faca motanului fisa medicala si toate celelalte acte. In Germania, a locuit la casa, Samson a incercat sa acapareze tot teritoriu. Cat timp a fost vorba de  curtile vecinilor  nu au fost probleme, motanul era antrenat si avea experienta in lupta, beleaua a venit cand a incercat sa acapareze si parcul din vecinatate...acolo erau ratoni. Din pacate motanul Samson era doar puternic, nu si destept. Si-a incercat puterile cu un raton si era cat pe ce sa moara. Dupa ce l-a cusut veterinarul a recomandat sa-l castreze, pentru a fi mai putin agresiv.

Sper ca Samson al meu sa nu intalneasca ratoni sau enoti...cu toate ca nu se stie. Pana acum 10 ani nu credeam sa vad pescarusi in Suceava, acum sunt cu zecile. Despre limacsi, la fel. Pana acum 5 ani, ici-colo cate un limax. Anul asta sunt puzderie, noroc ca le place berea, se aduna cate 20-30 la farfuriile in care le pun bere. Mai nou au aparut si  niste paianjeni foarte mari, cel din imaginea de mai jos avea partea aia colorata-cu dungi galbene, mare cat moneda de 10 bani.

y4mXGczzNtknsnmEw7wpHVeRHjyJsYDAkuEPAcUb

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări