yo9hrb Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Sa nu ma las nici eu mai prejos. Link spre comentariu
icar Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 (editat) Like! De doua ori! Editat Mai 3, 2020 de icar Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Si pe mine ma "pazea" mita sa nu pateasca puii ceva. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 E ora mesei. Fapt semnalat prin vocalize la geamul bucătăriei Link spre comentariu
icar Postat Mai 21, 2020 Partajează Postat Mai 21, 2020 E, o pisica care s-a ajuns! Link spre comentariu
franzm Postat August 23, 2020 Partajează Postat August 23, 2020 La 21.05.2020 la 10:16, icar a spus: E, o pisica care s-a ajuns! S-o fi priceput sa alunge graurii ;-) Link spre comentariu
viorel1964 Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Candy in timpul disciplinarii Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 La 28.08.2020 la 8:47, viorel1964 a spus: Candy in timpul disciplinarii Da-i frumos aşa, să ne scoată limba ? .................................... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 13, 2020 Partajează Postat Septembrie 13, 2020 O cheama "Pisi" si este pisica vecinilor mei. Vine des pe la mine, stie ca am mancare buna. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 13, 2020 Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Acum 1 oră, Ovidanie a spus: O cheama "Pisi" Cum altfel putea sa o cheme pe o pisica? Altii isi alinta asa nevasta. Am un prieten care un Cane Corso pe care il cheama... Dog. Si este o ea. Probabil ca stie ceva engleza pentru ca reactioneaza cand ii pronunti numele. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Samson. Un motanel fara frati si surori, se joaca cu toate plantele si florile din curte, mai putin trandafirii. Pana la urma le rupe. Ca sa reduc din pagube i-am agatat prin curte diferite sfori cu "motocei", jucaria lui preferata este o soseta umpluta cu paie, legata cu o sfoara de 4 metri de o creanga a unui nuc. L-a botezat dupa motanul unui prieten de-al meu, avea un motan imens si negru ca noaptea. In timpul saptamanii statea la Suceava, Dormea 16 ore din 24, rar iesea in balcon pentru 5-10 minute. Vineri seara plecau la tara si motanul avea non-stop treaba. Trebuia sa-si recastige teritoriu, bataie cu alti motani. Tot weekend-ul patrulare si lupte, mai ales in perioadele de imperechere. La un moment dat prietenul meu a emigrat in Germania, a luat si motanul. O gramada de bani a costat sa-i faca motanului fisa medicala si toate celelalte acte. In Germania, a locuit la casa, Samson a incercat sa acapareze tot teritoriu. Cat timp a fost vorba de curtile vecinilor nu au fost probleme, motanul era antrenat si avea experienta in lupta, beleaua a venit cand a incercat sa acapareze si parcul din vecinatate...acolo erau ratoni. Din pacate motanul Samson era doar puternic, nu si destept. Si-a incercat puterile cu un raton si era cat pe ce sa moara. Dupa ce l-a cusut veterinarul a recomandat sa-l castreze, pentru a fi mai putin agresiv. Sper ca Samson al meu sa nu intalneasca ratoni sau enoti...cu toate ca nu se stie. Pana acum 10 ani nu credeam sa vad pescarusi in Suceava, acum sunt cu zecile. Despre limacsi, la fel. Pana acum 5 ani, ici-colo cate un limax. Anul asta sunt puzderie, noroc ca le place berea, se aduna cate 20-30 la farfuriile in care le pun bere. Mai nou au aparut si niste paianjeni foarte mari, cel din imaginea de mai jos avea partea aia colorata-cu dungi galbene, mare cat moneda de 10 bani. Link spre comentariu
Postări Recomandate