Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

pai eu vorbeam serios cand ziceam ca te afecteaza. am avut in familie un brac german cu par scurt, nu era al meu, dar l-am avut in ingrijire vreo doua luni si inca ma gandesc la el. Asta era inainte de revolutie cu un an maxim doi. A murit foarte tanar, lovit de o masina, ca nu a avut stapanul lui grija de el, dar a lasat o amintire permanenta.

Bonsai am ceva. Unul adevarat probabil e prea scump. Am ceva grefat pe o radacina ciudata, dar a inceput sa creasca prea mare. e o buna idee.

Aia cu plantele de plastic nu e o idee rea deloc. Plantele sunt statice si pline de praf, dar se poate face ceva care sa reactioneze la lumina, temperatura, arduino, etc... in felul florii cu celula solara care danseaza. Buna idee, daca nu te omoara mecanica.

O alta idee buna e iarba, trebuie sa gasesc un soi pitic.

Nu fumez, dar am inteles ca e buna in prajituri.

dacă-ţi arde de "floare electronică", îţi merge şi fără MCU, ba chiar s-au făcut tone de "flori" din astea mult înainte să se inventeze "picile şi megile"! :Dvezi pe talkingelectronics, dă acolo schema unei "flori" din astea, dar vorba ta, o să te omoare mecanica... dacă nu te face mai puternic! :wretre

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

prima fatare, puii au 3 ore. poate este cineva interesat de unul dintre ei. in ziua urmatoare trebuie sa fete si mama ei. in total, un caine, si opt pisici (vom vedea cati fata si urmatoarea). AJUTOR! ma mai puteti scapa de cativa? nu pot sa-i omor.

Ce frumoase sunt,tinele pana incepe sa manance mancare gatita si pe urma le dai cate una pe la vecini,sau daca ai pe la tara pe cineva este si mai bine ,cel putin asa procedez eu si cu pisicutele si cu catei,in prezent am si eu cinci caini si patru pisici,dar eu locuiesc la tara si nu-mi fac probleme,cu trei paini pe zi le rezolv problema cu foamea,bineinteles si cu resturi de la bucatarie,oase de pui sau de porc si peste cat cuprinde ca doar stau la 100metri de balta si la mine este de ras pestele.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Eu am o gugustiucica. Are patru ani si jumatate. Era puiut mare, gata sa zboare din cuib, cand am luat-o. A dat o molima in pasari (salmonela - ca ciuma la oameni) si parintii si fratele ei au murit, In anul acela au murit trei sferturi din gugustiuci si chiar si din ciori.

M-am dus sa cumpar paine, in luna septembrie, seara, si a cazut din pom in fata mea. A fost usor sa o prind, pentru ca noaptea nu vad bine. Am crezut ca daca ii dau mancare cateva zile, va prinde puteri si o voi elibera. Dar s-a declansat boala urat de tot (aproape de coma). Am salvat-o dupa mai multe tratamente (in final cu Augmentin - sirop pentru copii - 0,2 ml de mai multe ori pe zi). Cand si-a revenit era deja iarna si nu puteam sa o eliberez (ar fi murit). S-a invatat cu noi (imi canta zilnic). Doarme pe in raft din bucatarie (pe o placa de polistiren expandat care ii tine de cald si se spala usor). In restul zilei sta pe usa de la bucatarie (deschisa cand nu se gateste) si bombardeaza pe un ziar pus sub usa, Bucataria este mare, cat un dormitor, si are gresie pe jos, se spala usor in caz de ceva (foarte rar).

De cand a plecat baiatul la facultate la Bucuresti, gugustiucica este ca si un copil, avem jucarie.

Link spre comentariu

O sa ma laud si eu cu ale mele in postul urmator, desi parca am mai facut-o odata.

Acum vreau sa raspund unor postari anterioare.

@Lutza2

Acum caut niste plante care sa traiasca o suta de ani si sa fie relativ mici ca sa vietuiasca intr-un ghiveci la geam.

Poate un Trandafir de Jericho?

@untold

<<Mie-mi plac foarte mult parsii. De prins, e mai dificil, desi am vazut pe unde am umblat pe coclauri. De cumparat, nu se gasesc, sau n-am vazut eu. Cred ca sunt din increngatura veveritelor, dar mult mai mici.>>

In Romania pirsul e animal protejat. poate si prin alte tari din Europa.

@VAX

<<Eu am o gugustiucica [...] Doarme pe in raft din bucatarie (pe o placa de polistiren expandat care ii tine de cald si se spala usor). In restul zilei sta pe usa de la bucatarie (deschisa cand nu se gateste) si bombardeaza pe un ziar pus sub usa>>

Cit i-am crescut pe Pidgy (asta era un porumbel) si pe Pasaroi (un soim sorecar) cam asa era si la noi.

Despre animalele noastre

Gomez ne-a parasit acum 3 luni la virsta de 18 ani. Inca il mai jelim. A avut probabil ceva la ficat/pancreas (eu suspecetz ca avut diabet). Nu l-am dus in ultimii ani la doctor ca nu ii suporta si facea tare urit, trebuia sa il anesteziem si n-am mai vrut sa il intoxic. Seara venea pe marginea patului si torcea pina credea el ca am adormit, dupa care fie ca se baga sub patura la picioarele noastre daca era iarna fie ca se urca in fotoliu. vara dormea afara, cu mine. ii placea sa priveasca ploaia. catelul n-a stat o ora in cusca facuta pentru el, dar gomez se baga acolo de fiecare data cind ploua si privea ploaia. cu 2 zile inainte de a muri a plouat si a mieunat pina l-am luat in brate si l-am dus in cusca.

Gomez

Posted Image

Posted Image

Negruta

Posted Image

Suzi

Posted Image

Pasaroi

Posted Image

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări