validae Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) Eu am avut la un moment dat un pui de cucuvea la serviciu, voiam să-l ţin doar cât să poată să zboare singur, fiindcă el căzuse de undeva de pe un acoperiş şi nu-i vedeam cuibul.Din păcate l-am găsit spânzurat prin nişte cabluri, se băgase într-un ştand de probe căutând să iasă din atelier.Dacă îl lăsam singur afară, sigur îl mâncau câinii, vorba aceea ,,drumul spre iad e pavat cu intenţii bune,,.. Bufniţele şi cucuvelele sunt păsări drăgălaşe, spre deosebire de falsa lor imagine de păsări ce prevestesc moartea.Doar cine nu a mângâiat o astfel de pasăre nu are idee ce haioase pot fi.Urmăriţi pe YT filmuleţe cu o bufniţe care adoră să fie mângâate şi ce figură fac.. Editat Februarie 10, 2020 de validae Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Acum 15 ore, Ion_Bumbu a spus: Mai au cosurile cu petunii pe peronul garii, alea suspendate? Buna Nu mai exista de multi ani. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Pacat, asa frumos arata gara vara... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Acum 14 ore, validae a spus: Eu am avut la un moment dat un pui de cucuvea la serviciu, voiam să-l ţin doar cât să poată să zboare singur, fiindcă el căzuse de undeva de pe un acoperiş şi nu-i vedeam cuibul.Din păcate l-am găsit spânzurat prin nişte cabluri, se băgase într-un ştand de probe căutând să iasă din atelier.Dacă îl lăsam singur afară, sigur îl mâncau câinii, vorba aceea ,,drumul spre iad e pavat cu intenţii bune,,.. Bufniţele şi cucuvelele sunt păsări drăgălaşe, spre deosebire de falsa lor imagine de păsări ce prevestesc moartea.Doar cine nu a mângâiat o astfel de pasăre nu are idee ce haioase pot fi.Urmăriţi pe YT filmuleţe cu o bufniţe care adoră să fie mângâate şi ce figură fac.. Buna Eu am lucrat o perioada langa Jibou,mai precis in satia CF Cuciulat. Schimbul de tura era la ora 5:00.Mergeam cu masina de obicei. Intr-o dimineata pe mijlocul drumului am prins o cucuvea,s-a oprit intre faruri. Am claxonat,dar nu voia sa plece.Am luat pasarea si am pus-o in masina. Fiul meu dormea in spate,era duminica si l-am dus la pescuit,Somesul era in spatele garii. Am eliberat pasarea in birou in prima faza,a zburat pe un tablou electric si nu s-a miscat de acolo. Daca ieseam din birou cobora pe podea,erau soareci permanent,cand intram in birou era inapoi pe tablou. Nu s-a prea stresat de noi,cu toate ca ne-am apropiat destul de mult.Ne privea atenta,nu ne scapa din ochi. La intoarcere am eliberat-o in zona in care am si prins-o.A fost ideea celui mic"tati trebuie sa-i dam drumul". Tot la Cuciulat si tot cu cel mic am prins un sarpe.Dupa ce s-a obisnuit cu noi a fost chiar bland.Nu era adult, avea cam 50,60 cm.Si el a fost eliberat,cu toate ca nu in mediul lui,l-am adus acasa si sotia a facut cu nervii,spre bucuria celui mic. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 (editat) Si la Falticeni. Am numarat vreo 12, nu prea se vad bine in poza. Editat Februarie 11, 2020 de rinaldoparaipan Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Buna Ea este Pictorita(nu ma intrebati de nume,fiica-mea le pune nume de nu le pot retine). El este Crema de zahar ars. post a pic Spor Alex Editat Aprilie 26, 2020 de -Atlas- Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Nu stiu ce au mițele au placearea de a se zotoni in cele mai mici locuri! Mita mea s-a virit, dupa ce a dat capacul la oparte, in cutia cu machete. Pina sa ma prind ce face, era prea tirziu! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Acum 2 minute, icar a spus: Nu stiu ce au mițele au placearea de a se zotoni in cele mai mici locuri! Mita mea s-a virit, dupa ce a dat capacul la oparte, in cutia cu machete. Pina sa ma prind ce face, era prea tirziu! Buna Eu am un sertar cu pungi(noi si recuperate). Intr-o seara,eram in living la TV(comun in mare parte cu bucataria) si aud fosnet de pungi. Pana sa ma dumiresc care e problema,una din pisici a scos mai toate pungile pe jos,in mijlocul bucatariei. Se pregatea sa faca pui,in sertarul meu. In final a facut puii la mansarda,langa un raft cu aparatele mele.S-a inghesuit in max 10cm,intre un congelator urias si un raft si mai mare.Adevarul este ca au fost cei mai blanzi pui din cati am avut. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Motanul de acasă ,,Codiţă,, are un stil de dormit mai rar la mâţe.Indiferent cum adoarme la început, poziţia finală e întins pe spate....mai ales dacă are o pătură la îndemână. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Buna Ati putea avea si voi(cei de la "varf") cate un like. Spor Alex Editat Aprilie 26, 2020 de validae Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Intr-o zi am cautat Elementul Negativ, prin toata casa. Nu era de gasit! Pina la urma, am dat de el in sertarul de la bucatarie unde tineam cirpele de vase. Se zotonise in fundul sertarului! Ma intreb si acum, de ce si cum a inchis sertarul! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Acum 16 minute, icar a spus: Ma intreb si acum, de ce si cum a inchis sertarul! A avut complici... Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Stie si el face lucruri numai cu mintea. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Buna Crema de zahar ars are casa noua. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Mda si eu am o noua echipa... Cineva se uita cu multa grija... "obiectele" ingrijorarii: Link spre comentariu
Postări Recomandate