-Atlas- Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna O cutie de carton,un tricou sacrificat si fiica mea a construit o casa noua ....pentru animalul preferat. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Si amindoi sunt fericiti!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Mai ales fata. Si a mea cât era mica, le aduna de pe strada si le oblojea sau hrănea. Ultimul a fost actualul motan care o duce bine de ceva ani, cules de sub o masina parcata, și care m-a făcut sa-mi schimb optica față de pisici. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Copii si pisicile se 8mpaca bine. Pacat ca mîțele au un asa prost renume, deloc meritat! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Acum 3 ore, icar a spus: Copii si pisicile se 8mpaca bine. Pacat ca mîțele au un asa prost renume, deloc meritat! Buna Nici vorba,cand ne-am mutat aici,acu' 10ani un coleg mi-a "donat" o pisica.El zicea ca e salbatica. Nici vorba,am primit-o bonus si dupa aia s-a "linistit". Matura sotia cu pisica calare pe matura. Spor Alex Link spre comentariu
icar Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Nu la asta ma refeream. O mîță salbatica, e asa, tot din cauza omului. O juma' de an mi-a trebuit sa pot mingiia o pisica, ce se aciuase prin gradina, unde a gasit hrana. Cind am reusit sa o mingii, am constatat ca avusese coada rupta... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) Buna Nu e chiar animal de companie,dar cateva pasarele ne-au tinut companie in Vatra Dornei odata ce au vazut ca avem"mancare" pentru veverite.Pacat de calitatea pozei,a fost facuta cu telefonul. Fiica Si sotia cu alt animal care s-a bucurat de prezenta noastra. Spor tuturor Alex Editat Februarie 10, 2020 de -Atlas- Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Buna Astea chiar nu stiu unde sa le postez. Colonia de bufnite din centrul orasului Dej,str.Petru Rares.Are un singur copac(plin cu bufnite,am numarat 21). Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Buna Azi chiar am exagerat cu animalele. Un animal de companie adevarat,s-a ascuns intre jucariile celei mici(nu mai e chiar asa mica,peste cateva zile are 10 ani). Doar si ea este o jucarie(vie bineanteles). Se numeste Dominica(nu ma intrebati,le da fiica-mea nume la pisici de ma crucesc,"Dovlecel","Pufuleata","Crema de zahar ars","Pictorita" "Albinuta",etc,"Fifi" e deja ceva comun.... Spor tuturor Alex P.S.Pe vechiul forum am avut o poza asemanatoare(cu o pisica in acelasi loc).As dori sa o recuperez pentru ca am pierdut-o. Rog pe cineva din staff sa ma ajute.Avea numele"gaseste pisica". Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Rar vezi atatea bufnite la un loc. Par a fi ciuf de padure, stiintific Asio Otus. Poti aproxima marimea unei pasari? Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 21 minute, Ovidanie a spus: Rar vezi atatea bufnite la un loc. Par a fi ciuf de padure, stiintific Asio Otus. Poti aproxima marimea unei pasari? Buna Inaltime 40cm. La prima vedere sunt chiar mari. In momentul cand ne-am oprit sub ele aproape toate s-au intors spre noi. La gara(unde lucrez,tot la Dej),este una si mai mare.Lucrez acolo de 25 de ani,am cautat bufnita de multe ori,nu am dat de ea.Zboara doar noaptea.Cunosc toate cotloanele garii,dar nu e nicaieri. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Mai au cosurile cu petunii pe peronul garii, alea suspendate? Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 1 oră în urmă, Ovidanie a spus: Rar vezi atatea bufnite la un loc. Or fi pe langa Cotroceni... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Or fi pe langa Cotroceni... Acolo sunt cucuvele Apropo de aceste drăguțe păsări, când m-am mutat la curte am avut inițial un mic șoc, apoi m-am obișnuit cu ele. Cât e vara de lungă nu există seară în care să nu cânte cucuveaua. Cred că sunt mai multe, uneori se aud și bufnițe. In anumite seri cu vânt "cocoșelul" de pe coșul de fum se tot rotește și face un zgomot sinistru, peste care se suprapune cântecul cucuvelelor și urletul vreunui câine care (probabil) se simte singur. Adevărată coloană sonoră de film horror, deseori râd cu nevastă-mea pe această temă. Link spre comentariu
Postări Recomandate