Ovidanie Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Acum 3 ore, gauss a spus: Maine este ziua internationala a pisicilor : https://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_internațională_a_pisicii Asta inseamna ca trebuie sa beau un pahar in sanatatea pisicilor? Daca am mai multe, cum procedez? Link spre comentariu
gauss Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 (editat) Dupa cum va indeamna inima , d - le Ovidanie . Ca o parere ( de pe margine , eu avand doar un motan ) , ar trebui aprofundata aprecierea tovarasilor nostri felini . Adica ( macar ) doua ture ... De pahare . P.S. - eu aproape am terminat pregatirile pentru masa festiva , am fost la hipermarket etc . P.P.S. - frumoasa foto , merita nota 10 cu felicitari si coronitza ! Editat August 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
flomar60 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Acum 14 minute, Ovidanie a spus: Asta inseamna ca trebuie sa beau un pahar in sanatatea pisicilor? Daca am mai multe, cum procedez? Pai, am putea sa va ajutam noi! Trimiteti bautura si noi inchinam in sanatatea pisicilor, retroactiv!... dureaza ceva pana ajunge licoarea.... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 @Ovidanie Toate sunt pisicile dvs? Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 (editat) Multumesc pentru sfaturi si aprecieri. Nu toate pisicile sunt ale mele, doar cea gri, care sta cu spatele, o consider ca fiind a fiicei mele. E singura care intra in casa, are acces nerestrictionat. Restul sunt din vecini dar la cat timp petrec la mine in curte si la cata mancare le dau pot sa spun ca sunt ale mele. Din foto lipsesc doua, una cu galben si inca una alb cu negru.. Mai am si doi arici plus cainele vecinului care are teritoriu extins si pe curtea mea. La mine in curte nici macar nu se uita la pisici, in curtea lui daca le prinde le smotoceste zdravan. Am si un huhurez mic care se cearta in fiecare noapte cu alta pasare nocturna, pe la 3 dimineata incepe scandalul uneori si putina lupta. Acum o saptamana, dupa ce am condus Cluj-Suceava, dupa dua ore de somn, huhurezul facea lupte in balcon, se trantea in geamul de la usa balconului. Cel mai rau e cocosul unchiului meu, pe la 4:30 intra in criza, tezeste tot satul, mai ceva ca pupaza lui Nica. De doua luni fac lobby, sper sa mi-l dea mie sa-l bag in oala pe 15 august, de hram. Plus inca cateva animale, nu le mai insir acum. Pisica aia neagra este deosebita, vine de la vecinul de peste drum si este foarte civilizata. Nu miauna, nu face pressing, nu insista pe la geamuri, nu incerca sa intre in casa. Dar acum doua saptamani avand in vizita o mamica cu un copil de 6 ani suferind de autism (sau ceva de genu') pisica efectiv l-a acaparat, s-a urcat pe el si a inceput sa se pisoiasca si-l atingea cu labele pe cap, o ora cat a stat pisica nu a coborat din bratele copilului. In foto, in stanga, este un pui, gri cu dungi. cred ca e bolnav psihic, e permanent flamand. L-am inchis in garaj si i-am dat sase castroane cu alimente diferite, a mancat pana la refuz apoi alerga panicat de la o farfurie la alta. Pana la urma l-am dat afara, prea tare se chinuia. Si nu a facut foame, a avut permanent mancare, cand era mic il hreneam in exclusivitate cu pate pt. pisici. Toate pisicile sunt diferite, fiecare are alt caracter. Editat August 7, 2019 de Ovidanie Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 (editat) Frumoase,dar se inmultesc repede,daca ai trei bucati(femele)ai puso,intrun an de zile se tripleaza numarul lor. Editat August 8, 2019 de Radiotelegrafist Link spre comentariu
gica70 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Exista solutii, trebuie controlata inmultirea. Eu am 4 buc. si toate sunt sterilizate. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 La 08.08.2019 la 10:05, Radiotelegrafist a spus: Frumoase,dar se inmultesc repede,daca ai trei bucati(femele)ai puso,intrun an de zile se tripleaza numarul lor. Buna seara domnilor colegi,mai in gluma mai in serios eu chiar am o problema cu inmultirea pisicilor,cu toate ca locuesc la tara, numarul lor a devenit cat mai mare,noroc pentru ele ca stau la cap de strada si am la 200m de mine lacul Mostistea si de dau peste de mancare cat vor ele,cu alte cuvinte cum fac sa mai raresc din ele(din pui)dar fara sa le fac ceva rau,sa nu-mi spuneti de castrare ca nu stau sa le urmaresc? Link spre comentariu
doru3160 Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Acum 25 minute, Radiotelegrafist a spus: sa nu-mi spuneti de castrare ca nu stau sa le urmaresc? Ok, atunci da-le anticonceptionale...ce rau le faci daca le castrezi? Le salvezi de la o inmultire necontrolata. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Acum 1 oră, maresaldeflota a spus: Donate... Donate cui,ca toti au. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 La azilu' dă căței pune mâna si castreză-le...! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Acum 5 minute, maresaldeflota a spus: La azilu' dă căței pune mâna si castreză-le...! Exista vreun program pentru asa ceva,cum ar fi prima castrare?. S-au comercializate la bucuresti,ca tot dau ei bani pe asa ceva pentru nepoti,intro ora doua sunt in obor cu ele, de la plecare de acasa. Link spre comentariu
gica70 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Acum 12 ore, doru3160 a spus: Ok, atunci da-le anticonceptionale...ce rau le faci daca le castrezi? Le salvezi de la o inmultire necontrolata. Eu am trecut printr-o experienta trista cu o pisicuta careia ii administram anticonceptionale, ii aparuse niste ganglioni pe burtica. Veterinarul m-a sfatuit s-o las sa fete o data dupa care sa o sterilizez. Asa am facut si a fost bine pana la urma. Link spre comentariu
Postări Recomandate