Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

Se pare ca la somn nu-i intrece nimeni...ore in sir nu se misca decat pt strictul necesar. Mancare si litiera, dar nu se deplaseaza de doua ori pt asta. O rezolva cu un singur drum. :rade:

Pisica de inaintea golanului asta, mai cerea apa.Se ducea pe chiuveta de la baie si astepta sa-i dai drumul la apa.Ii placea sa bea de la robinet.Asta nu bea apa niciodata, desi nu-i lipseste, are totdeauna castronul cu apa, dar niciodata nu l-am vazut sa-l foloseasca, si nici apa sa dispara de acolo.

Untitled,,.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Pisicile sunt vinatori nocturni, deci dorm ziua pe rupte. Apropo de dormit si pisica. Cica mîța nu stiu carui papa, a adormit pe anteriul acestuia. La un moment dat, papa, este solicotat urgent la o intrunire de-a popilor. Pentru a nu trezii pisica, si-a taiat anteriul, ca sa poata pleca.

Link spre comentariu
Acum 14 ore, doru3160 a spus:

Se pare ca la somn nu-i intrece nimeni...ore in sir nu se misca decat pt strictul necesar. Mancare si litiera, dar nu se deplaseaza de doua ori pt asta. O rezolva cu un singur drum. :rade:

Pisica de inaintea golanului asta, mai cerea apa.Se ducea pe chiuveta de la baie si astepta sa-i dai drumul la apa.Ii placea sa bea de la robinet.Asta nu bea apa niciodata, desi nu-i lipseste, are totdeauna castronul cu apa, dar niciodata nu l-am vazut sa-l foloseasca, si nici apa sa dispara de acolo.

Untitled,,.jpg

Da, am si eu 2 pisici care beau apa din jgheabul vecinului, din tavita vasului de flori. numai din cutiuta lor, nu. O alta (am 4) asteapta sa-i pun apa proaspata!

Link spre comentariu

Buna

Poi pisicile sunt crepusculare.Dorm ziua,dorm noaptea.Sunt active la imbinarea celor doua.

Oricum 75% din timp dorm,10% isi fac toaleta,5% mananca,ramane timpul de "joaca".

Vorba lui Doru,"sa vezi ce bine dorm noaptea dupa o zi de odihna".:rade:

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Pisica mea avea doua vase cu apa curata, dar se certa cu gainile pe vasul lor cu  apa! Numai de la gaini bea apa sau din baltoacele ramase dupa ce udam gazonul. Daca ii puneam smintina in vasul ei de mincare, nici nu se uita la ea, daca puneam smintina pe deget, o lingea pina ma ultima molecula! Cind era mica, statea numai pe umarul meu, de unde studia totul din jur.

Link spre comentariu

Pozele de mai sus sunt de pe net, nu-s din ograda mea.

Oricum şi la mine cocoşul de anul ăsta sare la cei ce intră în ocolul de la găini, prima dată m-a luat prin surprindere şi m-a speriat destul de bine...

De atunci intru la găini cu o botă în mână şi-s atent la mişcările lui.

Odată aveam un leaţ mai gros şi l-am croit peste cap de umbla bezmetic, aproape că trebuia să pun de uncrop ( apă clocotită)... şi-a revenit măgaru'...

Ii băţos şi are glas frumos !

... ăsta-i...  dacă luaţi seama i se vede glasul în poză... :rade:

xxxxx.jpg

aici e Rita...

xx.png

şi aici Petăr, la umbră...

xxxx.jpg

Editat de dorian 70
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări