doru3160 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 (editat) Se pare ca la somn nu-i intrece nimeni...ore in sir nu se misca decat pt strictul necesar. Mancare si litiera, dar nu se deplaseaza de doua ori pt asta. O rezolva cu un singur drum. Pisica de inaintea golanului asta, mai cerea apa.Se ducea pe chiuveta de la baie si astepta sa-i dai drumul la apa.Ii placea sa bea de la robinet.Asta nu bea apa niciodata, desi nu-i lipseste, are totdeauna castronul cu apa, dar niciodata nu l-am vazut sa-l foloseasca, si nici apa sa dispara de acolo. Editat August 2, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
icar Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Pisicile sunt vinatori nocturni, deci dorm ziua pe rupte. Apropo de dormit si pisica. Cica mîța nu stiu carui papa, a adormit pe anteriul acestuia. La un moment dat, papa, este solicotat urgent la o intrunire de-a popilor. Pentru a nu trezii pisica, si-a taiat anteriul, ca sa poata pleca. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 1 oră în urmă, icar a spus: Pisicile sunt vinatori nocturni, deci dorm ziua pe rupte. Sa vezi ce bine doarme si noaptea, dupa o zi de odihna... Link spre comentariu
gica70 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Acum 14 ore, doru3160 a spus: Se pare ca la somn nu-i intrece nimeni...ore in sir nu se misca decat pt strictul necesar. Mancare si litiera, dar nu se deplaseaza de doua ori pt asta. O rezolva cu un singur drum. Pisica de inaintea golanului asta, mai cerea apa.Se ducea pe chiuveta de la baie si astepta sa-i dai drumul la apa.Ii placea sa bea de la robinet.Asta nu bea apa niciodata, desi nu-i lipseste, are totdeauna castronul cu apa, dar niciodata nu l-am vazut sa-l foloseasca, si nici apa sa dispara de acolo. Da, am si eu 2 pisici care beau apa din jgheabul vecinului, din tavita vasului de flori. numai din cutiuta lor, nu. O alta (am 4) asteapta sa-i pun apa proaspata! Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Buna Poi pisicile sunt crepusculare.Dorm ziua,dorm noaptea.Sunt active la imbinarea celor doua. Oricum 75% din timp dorm,10% isi fac toaleta,5% mananca,ramane timpul de "joaca". Vorba lui Doru,"sa vezi ce bine dorm noaptea dupa o zi de odihna". Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
icar Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Pisica mea avea doua vase cu apa curata, dar se certa cu gainile pe vasul lor cu apa! Numai de la gaini bea apa sau din baltoacele ramase dupa ce udam gazonul. Daca ii puneam smintina in vasul ei de mincare, nici nu se uita la ea, daca puneam smintina pe deget, o lingea pina ma ultima molecula! Cind era mica, statea numai pe umarul meu, de unde studia totul din jur. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Cocosul e agresiv? Anul asta unchiul meu, care mi-e si vecin, nu se plictiseste. Il tot aud injurand prin curte, de cate ori e agresat de cocos. Link spre comentariu
icar Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Superbe gainile!! Poza cu cocosul e haioasa tare. Am avut si eu o rata agresiva. Cum vedea pe cineva prin preajma, cum sarea la bataie. Nu conta ca e om, pisica, gaina sau cocos. Pina la urma a ajuns pe varza!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Acum 13 ore, Ovidanie a spus: Il tot aud injurand prin curte, de cate ori e agresat de cocos. Cocosul ala n-a vazut trunchiul din curte, sau daca l-a vazut, cu siguranta nu stie la ce-i bun. Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 (editat) Pozele de mai sus sunt de pe net, nu-s din ograda mea. Oricum şi la mine cocoşul de anul ăsta sare la cei ce intră în ocolul de la găini, prima dată m-a luat prin surprindere şi m-a speriat destul de bine... De atunci intru la găini cu o botă în mână şi-s atent la mişcările lui. Odată aveam un leaţ mai gros şi l-am croit peste cap de umbla bezmetic, aproape că trebuia să pun de uncrop ( apă clocotită)... şi-a revenit măgaru'... Ii băţos şi are glas frumos ! ... ăsta-i... dacă luaţi seama i se vede glasul în poză... aici e Rita... şi aici Petăr, la umbră... Editat August 6, 2019 de dorian 70 Link spre comentariu
gauss Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Maine este ziua internationala a pisicilor : https://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_internațională_a_pisicii Link spre comentariu
Postări Recomandate