Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

Am sa va descriu avatarul meu. Pisica a fatat 2 pisoi din care unul era mort. Asta micu ramas in viata era foarte neastamparat si nervos de sotiile lui l-am bagat intr-un vas verde care, rasturnat, era un taburet; asta gasisem la indemana. A inceput sa planga penrtu ca nu putea sa se catere, ii alunecau gherutele. Ma-sa, Tzuka, l-a auzit, si a sarit repede acolo sa-l linisteasca si s-a asezat si ea in acel loc stramt cum a putut, luand, impreuna cu cel neastamparat, forma fundului vasului. Daca va uitati atent il veti vedea pe pisoias la coada ma-sii. Mai jos prezint o alta pisica membra de 17 ani a familiei noastre. Nu credeam ca vom suferi atat de mult la moartea sa. Aici este o mamicuta fericita!

P1000050_compressed.jpg

Editat de gica70
Link spre comentariu

Spuneti ca nu vedeti poza din postul meu? Posibil sa fie de la mine, am pus link din Google Foto. Ma enerveaza cei de la Photobuket, au inceput sa-si puna sigla pe fotografiile mele. Alta gazduire pentru foto?

De pe OneDrive se vede?

20190629_143503.jpg?psid=1&width=342&hei

Sau asa:

y4mlcblGk0h1I3t5eDt9vqmjFzwGIjPbY05YHZ0T

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
Acum 7 minute, Ovidanie a spus:

Spuneti ca nu vedeti poza din postul meu? Posibil sa fie de la mine, am pus link din Google Foto. Ma enerveaza cei de la Photobuket, au inceput sa-si puna sigla pe fotografiile mele. Alta gazduire pentru foto?

De pe OneDrive se vede?

20190629_143503.jpg?psid=1&width=342&hei

Sau asa:

y4mlcblGk0h1I3t5eDt9vqmjFzwGIjPbY05YHZ0T

Acum , da ! Multumesc . Frumoasa felina , sa va traiasca !

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări