George Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Acum 4 ore, Ovidanie a spus: Doarme ce doarme dar cand se trezeste pisica (este femela)...e un adevarat spectacol. In prima faza sta nemiscata, naucita, pare ca nu aude si nu intelege nimic, ca nu stie pe ce lume este. Incepe sa caste, usurel apoi din ce in ce mai tare. In timp ce casca de se rupe mai si da cu labele prin fata botului, de parca ar vrea sa impinga cascatul. In timp ce casca se intinde si tremura, se vede implicarea totala in tot ceea ce face. La urma, epuizata de atata efort, mai ia o pauza de cateva minute. Eu cred ca ori trage ceva pe nas ori trage la masea. Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 (editat) Deci asta inseamna copy-cat, operatiunea de care auzim mereu pe net ? De la cativa metrii distanta chiar parea o copie fidela dar la scara mai mica, abia cand m-am apropiat au inceput sa se vada micile diferente. Capul cel putin este aproape identic. Editat Iulie 16, 2019 de dany_cta Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Acum 59 minute, dany_cta a spus: Deci asta inseamna copy-cat, operatiunea de care auzim mereu pe net ? De la cativa metrii distanta chiar parea o copie fidela dar la scara mai mica, abia cand m-am apropiat au inceput sa se vada micile diferente. Capul cel putin este aproape identic. Păi ce sa-i faci, e ... "gena". Sângele apă nu se face. Doar se modifică oarecum pe măsură ce apar noi generații. Frumoși pisoi! Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 (editat) Sunt pisici mult mai frumoase...astea's urate rau! Mie nu-mi plac...fara suparare! Mai am eu la munca un caine....cred ca-i cel mai urat caine de pe pamantul asta....il iubesc de urat ce este! Editat Iulie 16, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Au mai crescut, blondina e tot mai obraznicuta. Toata gasca la odihna Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Acum 13 minute, mac01 a spus: Sunt pisici mult mai frumoase...astea's urate rau! Mie nu-mi plac...fara suparare! Sint frumoase, alea 2 au o tinuta deosebita. Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 (editat) Acum 51 minute, Ion_Bumbu a spus: Sint frumoase, alea 2 au o tinuta deosebita. Exact, au o tinuta "aristocrata". Sunt altfel, deosebite, si mama si puiul. Mama sta foarte frumos, "drept" in tinuta pisiceasca, labutele din fata drepte si bagate fix intre labutele din spate si coada care acopera tot. Ochii de asemenea subtiati. M-am dus si m-am bagat putin in seama cu ele si puiul era fricos dar mama nu avea nici un pic de frica, foarte sociabila. Editat Iulie 16, 2019 de dany_cta Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 (editat) La 05.03.2018 la 19:56, -Atlas- a spus: Buna Laila a primit haine noi,are si iubit,cazat la ea in coliba. Fiica-mea a zis: -Laila are un prieten fricos,m-am dus sa-i dau sa manance si prietenul ei a fugit. https://uploadimage.ro/4D7d/DSCF5077.JPG Spor Alex Editat Iulie 26, 2019 de -Atlas- Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 In general nu văd rostul hainelor la câini si pisici, dar observ că le mai poartă uneori și animalele de companie ale orașenilor. Sigur, dacă ai un animal ce aparține unei rase specifică țărilor calde, păr scurt, etc e bine sa-i pui o "hăinuță" atunci când îl scoți la aer intr-o zi geroasă de iarnă. Dar majoritatea câinilor și pisicilor existente in Ro au blană lungă și n-au nevoie de haine iarna. Cățelei mele (voi pune foto) i-am făcut coteț "deștept" izolat cu polistiren. Iarna doarme deseori in zăpadă, ca așa îi place . Doar când e gerul aspru doarme in coteț. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Am vazut la cineva la curte un tarc generos (cca 3mx8m) in care erau doua custi ale cateilor. Un alsacian si un dalmatian. Alsacianul nu avea treaba cu frigul, rar il vedeai in cusca, facea ture prin tarc, si dormea afara pe niste paie, dar dalmatianul avea un calorifer electric bagat in interior, mergea 24 din 24 cu termostat si saracia de caine statea doar cu capul afara si latra daca era cazul, dar nu se dezlipea cu curul de calorifer nici mort. Dar nu avea haine... Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 (editat) Din (ne)fericire , n - am decat un motan . Locuiesc la bloc , si un caine nu - mi pot permite , desi mi - ar place foarte mult . Ma rog , cainii ar trebui sa stea ( in majoritate ) afara . De preferat inzestrati cu un cotet corespunzator . Cainii naturali , despre ei vorbesc . Cei de apartament sunt incrucisari facute in scopul obtinerii unor animale de interior . Ma rog , pareri personale , sper sa nu lezez sensibilitatile posesorilor de caini de acest gen , fiecare are dreptul sa aiba ce rasa de caine doreste . Cei de curte nu au nevoie ( zic eu ) de haine suplimentare , sunt animale de paza , n - ar trebui sa fie afectati asa usor de capriciile vremii , desi acestea sunt din ce in ce mai radicale . Cotetul e de baza , am scris mai sus . Acolo se poate adaposti de ploaie , ninsoare , arsita etc . Desi sunt si rase si exemplare bine " pregatite " pentru orice , gen ciobanesti , lupi alsacieni etc . Editat Iulie 26, 2019 de gauss Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 (editat) La bloc, pisica e cel mai potrivit animal de companie. Nu trebuie scoasă afară in fiecare dimineață și seară, nu daråmă și nu roade lucruri prin casă. Când m-am mutat la curte, mi-am permis și câini. Cățeaua despre care vorbeam e o "maidaneză" neagră de talie mare. O cheamă Lola. Cred că are ceva legătură neamul ciobaneștilor, după alură dimensiuni și blană. N-are treabă cu frigul, deseori doarme in zăpadă, după cum spuneam. Când e ger, o eliberez din lanț și aleargă in voie prin curte. Să nu vă imaginați că în restul timpului, stă priponită lângă coteț ... lanțul e "pe sârmă" iar sârma (cablu multifir din oțel) are vreo 15 m lungime . O priponesc rar, când am in curte musafiri sau copii mici, ca măsură de precauție. Nu se știe ce reacție poate avea, deși n-a fost niciodată agresivă cu musafirii atâta timp cât eu (ori ai mei) am fost prezenți în curte. Am și un maidanez de talie medie, il cheamă Piky și doarme in magazia cu lemne. Habar n-am ce rasă sau corcitură e, poate îmi spune cineva când voi posta foto. El e liber tot timpul, caracterul și talia il fac total inofensiv. E pe post de "alarmă", noaptea latră și dacă zboară musca prin curte, uneori chiar mă enervează. Editat Iulie 26, 2019 de +_Florin_+ Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Buna Poi a primit haina aceea doar pentru ca s-a plictisit cea mica. Am luat foarfeca si am scapat-o de chin,dupa ce am facut poza bineanteles. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Ora mesei!! Apoi un sooooooomn bun... Editat August 1, 2019 de icar Link spre comentariu
icar Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Ceata lui papuc!!!! Editat August 1, 2019 de icar Link spre comentariu
Postări Recomandate