Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Animale de companie

Postări Recomandate

Acum totul depinde de cum percepem statutul pisicii noastre : animal utilitar, sau animal de companie.

Daca hranești corespunzător pisica, o respecți și îi oferi o viață de vis, o cam doare in partea dorsală de șoareci sau alte rozătoare :rade:. Constatare personală...

Pe vremuri, țăranul îi dădea să manânce atât cât să nu moară de foame, iar suplimentul necesar îl procura singură. Așa avea o "pisică utilitară".

Eu prefer varianta de companie. Dacă mie îmi place să trăiesc bine, cred că așa îi place și ei. Sunt iubitor de animale, drept urmare îi ofer toate condițiile :d

Link spre comentariu
1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus:

Acum totul depinde de cum percepem statutul pisicii noastre : animal utilitar, sau animal de companie.

Era doar o gluma, stai pe pace. La cate pisici erau in pozele alea, nici nu se pune problema rozatoarelor, si nici nu cred ca toate dorm lemn, precum motanul. Radeam, pt ca al meu doarme iepureste. Cateodata mai vreau sa-i fac o poza si nu reusesc sa-l prind cu ochii inchisi, decat daca-i bag blițul in ochi.

Despre purici, numai de bine. Pisica batrana a fost odata infestata, si am curațat toata casa, inclusiv pisica, dupa care am interzis accesul sora-mi cu cainele in casa. Avea o panarama de pechinez, nu mai mare decat motanul meu. De atunci n-am mai avut probleme. Asta de acum, motanul, face 5 ani si n-a vazut purici la viata lui. Nici nu vreau sa-l incerc, pt ca imi e ca se sperie cand ii vede, nestiind ce sunt aia, si nu stiu cum sta cu inima...:rade:

Link spre comentariu

Doarme ce doarme dar cand se trezeste pisica (este femela)...e un adevarat spectacol. In prima faza sta nemiscata, naucita, pare ca nu aude si nu intelege nimic, ca nu stie pe ce lume este. Incepe sa caste, usurel apoi din ce in ce mai tare. In timp ce casca de se rupe mai si da cu labele prin fata botului, de parca ar vrea sa impinga cascatul. In timp ce casca se intinde si tremura, se vede implicarea totala in tot ceea ce face. La urma, epuizata de atata efort, mai ia o pauza de cateva minute.

a1ef3c00-fca6-4135-8cc8-e065ced7de42-ori

56e7c442-b086-415e-96ca-ccf17fd6bcd9-ori

75e1a506-5371-4c74-913f-168546b25bf2-ori

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări