Stefan Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 @Ovidanie vezi că aia nu e pisica, sigur e câine deghizat. Foarte simpatică in a doua poză. Link spre comentariu
George Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Acum 18 ore, Ovidanie a spus: Cand adoarme e ...lemn. O data a cazut in cap de pe fotoliu si cum a cazut asa a ramas, pe spate, capul sub fotoliu, inca vreo jumatate de ora pana si-a facut somnul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Iti dai seama ce chiolhan trag soarecii dupa ce adoarme motanul... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Acum totul depinde de cum percepem statutul pisicii noastre : animal utilitar, sau animal de companie. Daca hranești corespunzător pisica, o respecți și îi oferi o viață de vis, o cam doare in partea dorsală de șoareci sau alte rozătoare . Constatare personală... Pe vremuri, țăranul îi dădea să manânce atât cât să nu moară de foame, iar suplimentul necesar îl procura singură. Așa avea o "pisică utilitară". Eu prefer varianta de companie. Dacă mie îmi place să trăiesc bine, cred că așa îi place și ei. Sunt iubitor de animale, drept urmare îi ofer toate condițiile . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 22, 2019 Administratori Partajează Postat Iunie 22, 2019 Eu aveam 2 purici si ii hraneam bine dar cu toate astea azi cred ca unu a fugit pe un câine... halal animale de companie Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 nu mi-l dai mie pe ala rămas!? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 22, 2019 Administratori Partajează Postat Iunie 22, 2019 Cred ca pot sa prind cainele si ti-l dau cu tot cu purice Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Îl vroiam pentru papagalul meu, îl dau pe ala și o săptămână nu mai mănâncă nimic! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Daca aveti un bichon havanez il iau eu cu tot cu purici Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus: Acum totul depinde de cum percepem statutul pisicii noastre : animal utilitar, sau animal de companie. Era doar o gluma, stai pe pace. La cate pisici erau in pozele alea, nici nu se pune problema rozatoarelor, si nici nu cred ca toate dorm lemn, precum motanul. Radeam, pt ca al meu doarme iepureste. Cateodata mai vreau sa-i fac o poza si nu reusesc sa-l prind cu ochii inchisi, decat daca-i bag blițul in ochi. Despre purici, numai de bine. Pisica batrana a fost odata infestata, si am curațat toata casa, inclusiv pisica, dupa care am interzis accesul sora-mi cu cainele in casa. Avea o panarama de pechinez, nu mai mare decat motanul meu. De atunci n-am mai avut probleme. Asta de acum, motanul, face 5 ani si n-a vazut purici la viata lui. Nici nu vreau sa-l incerc, pt ca imi e ca se sperie cand ii vede, nestiind ce sunt aia, si nu stiu cum sta cu inima... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Doarme ce doarme dar cand se trezeste pisica (este femela)...e un adevarat spectacol. In prima faza sta nemiscata, naucita, pare ca nu aude si nu intelege nimic, ca nu stie pe ce lume este. Incepe sa caste, usurel apoi din ce in ce mai tare. In timp ce casca de se rupe mai si da cu labele prin fata botului, de parca ar vrea sa impinga cascatul. In timp ce casca se intinde si tremura, se vede implicarea totala in tot ceea ce face. La urma, epuizata de atata efort, mai ia o pauza de cateva minute. Editat Iunie 24, 2019 de Ovidanie Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Daca schimbai putin unghiul, vedeam si ce a mancat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 A doua poza de nota 10 Deși și ultima e bestiala, poziția! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Apropo de pisici https://cupisici.ro/2017/08/07/cum-petrec-pisicile-vara-pe-canicula/?fbclid=IwAR1UPcVsDfo839Vvbti41cdj0SFoc210kWemwuDlZAx7j38QVFHdmbHUXAE Link spre comentariu
Postări Recomandate