Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv SUNNY probleme sursa

Postări Recomandate

buna ziua am primit  azi la reparat un tv SUNNY  AT  221 SLIM  este echipat cu sasiul  chinezesc  CY PH 2529 TOP  are  o problema cu sursa si anume  are un tiuit  tensiunile sunt aiurea  ca valori  si anume  cea  principala  la jumate ca valoare  cele joase mai  mari a  explodat si circuitul de cadre  as dori o schema  si ceva sfaturi  am decuplat  baleiajul orizontal  va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• verdea

4

• Radiotelegrafist

3

• dan cod

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am schimbat  v 501  am pus un bec pe 110 volti   se aprinde  10 secunde  cu 110 volti pe el apoi    scade brusc tensiunea  si incepe sa scartie  choperul din sursa  

Link spre comentariu

schimba toti conzii electrolitici din sursa incepand cu cel de pe puntea redresoare,

Daca nu ati procedat cum v-am spus aici prea mari pretentii sa nu aveti sa functioneze,schimbatul conzilor din surse tv este primul pas spre depanarea acestora.

eu personal asta fac prima data indiferent de defect.

Link spre comentariu

pe acel cond din secundar sursa adica cel care este in paralel cu d551 puteti sa-l eliminati definitiv,cel putin eu asa procedez,asta in cazul in care este bubuit.

Link spre comentariu

inca nu am reusit cu sursa am inlocuit aproape tot cred ca o sa renunt    va multumesc  daca mai aveti o idee  ..............................

Link spre comentariu

N-ai reusit sa repari sursa aia chioara cu trei tranzistori in primar si cu schema in fata? Tu repari tv-urile prin inlocuirea tuturor componentelor?

Nu masori si tu acolo sa vezi ce este defect sau nu? Tensiuni in primar, secundar? Pune o rezistenta de protectie in locul sigurantei, un bec la iesirea din sursa, decupleaza toate alimentarile catre tv si masoara ...vezi ce se intampla.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări