mojnost Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Propun acest topic pentru a sti sa facem diferenta intre un brand producator si brandurile de comercializare care fac o asa-zisa "rebranduire". Cautand printre simbolurile de pe lampi si dupa informatiile de pe net am aflat ca: - Zaerix si Bentley Audio sunt branduri de comercializare; - WF si RWN Neuhaus sunt lampi RFT, probabil tine de evolutia in timp a brandului - Nu stiu nimic despre TEONEX, UNITED Electronic Tube, QTL, TRONIX, daca au fabricat sau doar au comercializat Pe cine stie mai multe il rog sa ne lumineze putin. Voi pune si poze cu marcile amintite mai sus, am de la toate cate ceva. Este bine de stiut pentru ca putem cumpara de ex. sub emblema Zaerix un tub fabricat de un brand renumit, care ar fi ceva mai scump, sau un tub facut de ex. de EI din fosta Yugoslavie. Link spre comentariu
zal Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Ptr început: https://frank.pocnet.net/brand.html ............. Sub marca Zaerix nu poţi cumpăra un tub mai scump, ci unul mai ieftin. De exemplu, în loc de EF86 iei 6J32P. E valabil şi ptr ceilalţi bişniţari, nu cumpăra nici unul lămpi mai bune şi mai scumpe ca să le vîndă ieftin. Unii luau chiar loturi întregi de lămpi ptr computere folosite şi le redenumeau. Link spre comentariu
klauss00 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Amperex erau tuburi Philips fabricate in Olanda vandute doar pe piata din SUA United Electronic Tube tot ceva rebrand Editat Mai 11, 2016 de klauss00 Link spre comentariu
zal Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Concernul Philips avea mai multe mărci şi fabrici în lume, inclusiv în India sau Brazilia. Unele lămpi ale lor sînt dificil de identificat ca origine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum