Mircea Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Nicidecum. Asa arata amplifurile neterminate in cazul altora. Ruginite, dar functionale. @maxente, pe viitor ar fi bine sa concepi ampliful bazat pe o cutie disponibila. Astfel, cand totul este testat functional doar strangi suruburile. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 (editat) Asa ar fi indicat in general cand mai butonezi cate ceva in electronica si apoi are nevoie de bagat intr-o cutie. In general ce am facut eu, am facut cu e am avut, nu pentru ca m-am zgarcit la bani, doar ca am zis sa folosesc si materialele adunate prin atelier, ba chiar imi place sa fac unele cutii cu ce am. Amplificatorul canta de cateva luni bune in fiecare zi pot spune ca suna foarte, foarte bine. Editat Noiembrie 5, 2018 de Shambala Link spre comentariu
FLONE Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 La 17.06.2016 la 17:48, Blacksmith a spus: Am rezolvat partea cu fluctuatiile. Am facut asa : Acum ledul se aprinde la prima depasire a pragului si sta aprins, fara sa clipeasca, inca 1s de la ultima depasire a pragului, apoi se stinge usor. Durata se poate ajusta din C1 (10uF). - cu verde e curentul prin led. - cu albastru curentul de colector prin Q1, adica impulsurile date la intrarea in clipping. Se poate pun din nou schema noua de clipping? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 4 ore, FLONE a spus: Se poate pun din nou schema noua de clipping? Se poate... Numai ca nu mai stiu despre ce este vorba... Au trecut totusi 6 ani ! 1 Link spre comentariu
FLONE Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Ai imbunatatit schema de monitorizare clipping pusa initial de maxente. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 (editat) La 22.09.2016 la 0:20, maxente a spus: Am primit azi componentele pentru amplificator. Sa vad zilele astea cand imi fac timp si o sa incep si eu sa plantez placutele mele Pe cablaj exista o rezistenta si un condensator notate cu steluta. Nu trebuie puse. Fac parte dintr-o compensare si nu e nevoie de ea Mai exista un strap, notat cu J1, in dreptul caruia se poate monta un electrolitic. Acolo se pune doar un strap. In arhiva aveti si un sablon pentru gaurile radiatorului, e la marimea 1:1, il printati in format A4 si dezactivati orice alta optiune care poate deforma poza HEXFET CFAmp.rar 118.71 kB · 389 descărcări @FLONE Vezi in arhiva de aici Editat Ianuarie 22 de maxente 2 Link spre comentariu
FLONE Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Este doar schema amplificatorului in arhiva. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Ai si cablajul in format PDF. HEXFET CFAmp pcb.pdf HEXFET CFAmp sablon gauri radiator .pdf HEXFET CFAmp schema.pdf HEXFET CFAmp silk.pdf Lista componente necesare pentru o placuta HEXFET CFAmp.xls 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 (editat) Acum 12 ore, FLONE a spus: Ai imbunatatit schema de monitorizare clipping pusa initial de maxente. Am cautat in arhiva personala si am gasit schemele astea doua, dar nu pot sa iti mai garantez acum ca e ok ce e acolo, ca habar nu mai am cum functioneaza... Editat Ianuarie 23 de Blacksmith 1 Link spre comentariu
FLONE Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Eu schema intiala am folosit-o si functioneaza. Ca nu functioneaza ok, am vazut dupa ce ati discutat voi. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 (editat) Pai pune-o la punct. Te oprește careva? Editat Ianuarie 24 de Alic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum