Testikov Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Pai normal ca trebuie pusi cat mai in mijloc, deci a doua varianta. Eventual mai ridica nitel placa in sus... Editat Septembrie 30, 2016 de Testikov Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Asa as vrea si eu dar in varianta asta, asa cum e pus sablonul, tranzistorii finali deja sar de jumarea radiatorului. Nu se vede bine in poza aia, trebuia facuta cu radiatorul pus culcat ca sa se observe mai bine. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Cu cât e radiatorul mai înalt, cu atât tranzistoarele trebuie plasate mai jos de mijloc. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Am fixat una din placi pe radiator Link spre comentariu
Testikov Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Super meserie ! Arata profi. Link spre comentariu
Letcon Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 S-au nimerit gaurile la finali intre aripioarele radiatorului sau ai luat in calcul treaba asta cand ai proiectat cablajul(in functie de radiator)? Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Recunosc ca atunci cand am asezat finalii pe cablaj nu am prea luat in calcul pozitia aripilor Primul surub si ultimul s-au nimerit exact in dreptul fantelor din exterior si nu a fost nici-o problema, ca s-a dus spiralul drept pe fanta, in scimb doua suruburi, in interiorul radiatorului, au cazut pe marginea fantelor si acolo e problema ca spiralul a luat-o putin intr-o parte. Restul de gauri au cazut intre fante Una peste alta, ma asteptam sa imi cada unele gauri aiurea si nu a fost problema pentru ca talpa radiatorului e de 5mm, adica suficient filet incat sa strang finalii cu surub de 12mm lungime Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Daca dai gaura usor, apasind foarte incet cind te apropii de strapungerea bazei radiatorului, spiralul "frezeaza" usor si din aripioara fara sa se rupa. Insa atentie, largeste involuntar si gaura de baza! Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Recunosc ca atunci cand am asezat finalii pe cablaj nu am prea luat in calcul pozitia aripilor Exact din acest motiv am sustinut mereu ca atunci cand se proiecteaza ceva ce va folosi radiator ,proiectarea sa se inceapa de la acesta .Asta presupune procurarea radiatorului inainte de proiectare ,nu proiectezi si dupa ...vezi cum se nimereste. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 In principiu ar trebui sa ai "in mina" toate componentele inainte de a incepe sa proiectezi un cablaj. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Cum am zis si mai sus, nu pun accent prea mare pe radiator ca talpa e de 5mm si cu toate ca surubul ala ce 12mm lungime a iesit vreo 2mm inafara, mai ales la gaurile care au virat putin intr-o parte, tot a fost suficient cat sa strang perfect tranzistorul. Deci daca puneam un surub mai scurt de 12mm, nici nu mai conta ca era gaura in buza aripii si putin stramba Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 a iesit frumos orice ar zice unii Link spre comentariu
Vizitator blackbrayn Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Arata foarte bine placile , mult spor la treaba in continuare. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 A mai reusit sa planteze cineva placile luate de la mine pentru amplificatorul asta ? Eu ascult la unul din canale acum muzica. Am reusit azi sa il pun in functiune fara nici-o problema, a luat-o din prima Mai am sa il testez pe o sursa in comutatie de putere mai mica pana o finalizez pe cea mare Link spre comentariu
Testikov Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Eu cred ca sesebe l-a facut, dar nu vrea sa ne spuna... Sint foarte curios de parerea lui despre cum suna ampliful asta, ca e exact cum ii place lui - cu SR mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum