Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator MOSFET CFA

Postări Recomandate

E GRAV ca desi aveam nitro pdf nu mergea in 2016, din moment ce a zis ca a pus in documentul pdf din arhiva ca win rar si ceva pdf reader sunt indispensabile da unii vorbesc sa faca posturi.

Am instalat alt reader si merge acum.

Se poate sterge si asta si aia de mai sus sa ramana curat topicul.

Link spre comentariu

Este GRAV daca in 2016, nu se vede ca sint fisiere PDF, arhivate si apoi urcate pe forum...Forumul deocamdata nu permite atasarea fisierelor de tip PDF, de aceea Maxente le-a arhivat si a urcat pe forum arhiva .rar...Eu de exemplu nu mai pot uploda nimic, nicaieri pe forum, imi spune ca "spatiul alocat mie" a fost depasit... :)Poate VASILE face ceva in acest caz...M-am saturat sa trimit PM-uri si sa nu fie citite, m-am saturat ca la rubrica reclamatii sugestii sau cum se mai numeste sa stau sa astept "aprobarea moderatorului" pentru a posta, sau sa ii trimit PM lui Validae iar acesta sa isi "blocheze PM-urile" de la mine.Nu asa se face treaba din pacate...

Fisierul pdf pot sa il atasez ca atare, dar nu pot atasa alte extensii cum e cel de excel cu extensia xlsx din versiunea office 2007 cum o am eu.

Din cauza asta le-am arhivat pe amandoua in rar.

Am atasat mai jos fisierul xlsx convertit pentru variante de office mai vechi in xls cu preturile la fiecare componenta si la final cu pretul total fara transport.

Deci, dupa cum se vede sub 100 lei nu are nimeni sanse sa faca un modul. Sincer eu credeam ca e pana in 100 lei, dar asta e...

Cine mai are componente ramase prin sertare o sa faca modulul mai ieftin

Pentru cei care nu au office instalat (licenta e pe bani) poate descarca open office care e gratis http://www.openoffice.org/download/

Lista componente necesare pentru o placuta HEXFET CFAmp.rar

Editat de maxente
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am fost rugat sa pun lista cu componente in alt format. Am generat-o in pdf

Sper ca acum o poate deschide oricine fara sa mai fie nevoie de nici-o versiune de xcel.

Merg si link-urile din fisier catre componentele de la TME. Trebuie doar sa aveti o versiune cat mai noua de adobe reader sau o puteti deschide direct cu google chrome

Lista componente necesare pentru o placuta HEXFET CFAmp.pdf

Editat de maxente
Link spre comentariu

Am si eu o nelămurire,cam ce curent ar fi necesar sa debiteze sursa de alimentare ca sa duca 2etaje in parametri normali

E o discutie atit de lunga....

Depinde de genul de muzica pe care-l asculti si de gradul ei de compresie (mai toata muzica "din topurile" actuale este foarte compresata ), de utilizarea amplifului (home sau pro/sonorizari), de puterea dorita in sarcina, de boxele pe care vrei sa le conduci...etc.

Link spre comentariu

Am primit azi componentele pentru amplificator.

Sa vad zilele astea cand imi fac timp si o sa incep si eu sa plantez placutele mele

Pe cablaj exista o rezistenta si un condensator notate cu steluta. Nu trebuie puse. Fac parte dintr-o compensare si nu e nevoie de ea

Mai exista un strap, notat cu J1, in dreptul caruia se poate monta un electrolitic. Acolo se pune doar un strap.

In arhiva aveti si un sablon pentru gaurile radiatorului, e la marimea 1:1, il printati in format A4 si dezactivati orice alta optiune care poate deforma poza

HEXFET CFAmp.rar

Editat de maxente
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări