briobit Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 E GRAV ca desi aveam nitro pdf nu mergea in 2016, din moment ce a zis ca a pus in documentul pdf din arhiva ca win rar si ceva pdf reader sunt indispensabile da unii vorbesc sa faca posturi. Am instalat alt reader si merge acum. Se poate sterge si asta si aia de mai sus sa ramana curat topicul. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 Ma oameni buni nu trebuiesc explicatii gen win rar in pdf merge schema perfect . Eu m-am referit la lista cu componente .Oricum nu mai trebuie am extras din schema componentele. Link spre comentariu
maxente Postat August 15, 2016 Autor Partajează Postat August 15, 2016 (editat) Este GRAV daca in 2016, nu se vede ca sint fisiere PDF, arhivate si apoi urcate pe forum...Forumul deocamdata nu permite atasarea fisierelor de tip PDF, de aceea Maxente le-a arhivat si a urcat pe forum arhiva .rar...Eu de exemplu nu mai pot uploda nimic, nicaieri pe forum, imi spune ca "spatiul alocat mie" a fost depasit... :)Poate VASILE face ceva in acest caz...M-am saturat sa trimit PM-uri si sa nu fie citite, m-am saturat ca la rubrica reclamatii sugestii sau cum se mai numeste sa stau sa astept "aprobarea moderatorului" pentru a posta, sau sa ii trimit PM lui Validae iar acesta sa isi "blocheze PM-urile" de la mine.Nu asa se face treaba din pacate... Fisierul pdf pot sa il atasez ca atare, dar nu pot atasa alte extensii cum e cel de excel cu extensia xlsx din versiunea office 2007 cum o am eu. Din cauza asta le-am arhivat pe amandoua in rar. Am atasat mai jos fisierul xlsx convertit pentru variante de office mai vechi in xls cu preturile la fiecare componenta si la final cu pretul total fara transport. Deci, dupa cum se vede sub 100 lei nu are nimeni sanse sa faca un modul. Sincer eu credeam ca e pana in 100 lei, dar asta e... Cine mai are componente ramase prin sertare o sa faca modulul mai ieftin Pentru cei care nu au office instalat (licenta e pe bani) poate descarca open office care e gratis http://www.openoffice.org/download/ Lista componente necesare pentru o placuta HEXFET CFAmp.rar Editat August 15, 2016 de maxente Link spre comentariu
Renaldo Ilie Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Salutare as dori si eu 2 PCB dak se poate.stiu k sa dat comanda da ma gândesc k poate ai luat si vreo 2 plus Link spre comentariu
maxente Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Teroretic n-ar mai fi nici-un cablaj disponibil. Daca se retrage cineva va anunt aici. Link spre comentariu
maxente Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Am fost rugat sa pun lista cu componente in alt format. Am generat-o in pdf Sper ca acum o poate deschide oricine fara sa mai fie nevoie de nici-o versiune de xcel. Merg si link-urile din fisier catre componentele de la TME. Trebuie doar sa aveti o versiune cat mai noua de adobe reader sau o puteti deschide direct cu google chrome Lista componente necesare pentru o placuta HEXFET CFAmp.pdf Editat August 29, 2016 de maxente Link spre comentariu
Renaldo Ilie Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Am si eu o nelămurire,cam ce curent ar fi necesar sa debiteze sursa de alimentare ca sa duca 2etaje in parametri normali Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Dupa toata taraganeala cu vama, in sfarsit au venit si cablajele Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Am si eu o nelămurire,cam ce curent ar fi necesar sa debiteze sursa de alimentare ca sa duca 2etaje in parametri normali E o discutie atit de lunga.... Depinde de genul de muzica pe care-l asculti si de gradul ei de compresie (mai toata muzica "din topurile" actuale este foarte compresata ), de utilizarea amplifului (home sau pro/sonorizari), de puterea dorita in sarcina, de boxele pe care vrei sa le conduci...etc. Link spre comentariu
dinozoff Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Cablajele arată superbine. @Maxente, da si tu o veste la rubrica Bazar/Vânzări cand începi sa le distribui, cum se procedează, dacă facem Group buy si la piesele mai importante gen condensatori, tranzistori etc Editat Septembrie 7, 2016 de dinozoff Link spre comentariu
Renaldo Ilie Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Pai din toată documentația care sa pus la dispoziție in topicu asta am înțeles ca ar putea furniza o putere de 300w/4ohm.sunt conștient ca nu am unde sa folosesc puterea asta dar im place sa stiu ca daca am nevoie cândva de ea sa am de unde decât sa tipe lumea ca nu merge mai tare Link spre comentariu
opty80 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Abia astept sa primesc si eu cablajele, mare parte din piese le am de la av 800....multumesc frumos pentru amabilitate maxente! off topic...chiar imi pare rau ca se ivesc discutii aiurea de fiecare data cand cineva vrea sa faca ceva, dar asta e firea romanului, nu ai ce sa ii faci! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Ieri am primit cablajele imprimate.Mulțumesc. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 (editat) Am primit azi componentele pentru amplificator. Sa vad zilele astea cand imi fac timp si o sa incep si eu sa plantez placutele mele Pe cablaj exista o rezistenta si un condensator notate cu steluta. Nu trebuie puse. Fac parte dintr-o compensare si nu e nevoie de ea Mai exista un strap, notat cu J1, in dreptul caruia se poate monta un electrolitic. Acolo se pune doar un strap. In arhiva aveti si un sablon pentru gaurile radiatorului, e la marimea 1:1, il printati in format A4 si dezactivati orice alta optiune care poate deforma poza HEXFET CFAmp.rar Editat Septembrie 21, 2016 de maxente Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 M-am apucat sa plantez la placile mele. Am o nelamurire. Cum e mai bine sa pun placa, cu finalii in jos sau cu ei in sus ? Pozitia radaitorului va fi ca in poza Daca ii pun cu finalii in sus vor fi pozitionati de la jumatea radiatorului mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum