sesebe Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Bun , trece-ma si pe mine cu 2 placi. Sper ca ai avut dreptate cu estimarea pretului. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 (editat) Eu zic ca da, ne incadram in 25 de lei bucata daca ne strangem sa comandam macar un 30 de bucati Nici eu nu ma grabesc sa dau comanda ca poate mai sunt doritori, dar nu acceseaza forumul din cauza ca sunt in vacanta Mai asteptam bucegi------------------------------ 2 buc.bogdan_bogdan889 ------------ 2 bucTEDY--------------------------------2 buc.tehnic dan ------------------------ 1 buc. Viobio ------------------------------4 buc sesebe------------------------------2 buc. Mai trebuie sa confirme.hixpp02------------------------------4 buc. Editat Iulie 31, 2016 de maxente Link spre comentariu
hixpp02 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Sunt interesat de cele 4 pcb-uri, sunt plecat in concediu , scuzati pentru intarziere. Multumesc, Link spre comentariu
sesebe Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 (editat) Ce dimensiuni are placa ca nu-mi prea dau seama din PDF (iar gerbere nu sint)? Mie imi iese cam scump de realizat....chiar si la 30 bucati Editat August 1, 2016 de sesebe Link spre comentariu
maxente Postat August 1, 2016 Autor Partajează Postat August 1, 2016 (editat) Cablajul are 160x85mm Unde ai gasit mai ieftin ? Eu inca nu m-am grabit sa intreb chinezu la care faceam ca nici numaru de cablaje nu e batut in cuie, mai ales ca poate mai apar doritori pe parcurs hixpp02, te-am pus si pe tine in lista. Multumesc bucegi------------------------------ 2 buc.bogdan_bogdan889 ------------ 2 bucTEDY--------------------------------2 buc.tehnic dan ------------------------ 1 buc.Viobio ------------------------------4 bucsesebe------------------------------2 buc.hixpp02------------------------------4 buc. Editat August 1, 2016 de maxente Link spre comentariu
sesebe Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Pai pe PCBway la 40 buc (pt 20 pers de exemplu) la 160*85mm, 2 straturi, pe albastru si silk alb, cu tot cu transport DHL estimarea este de 127$. Putem estima ca nu v-a depasi 200$ ....pr 40 buc sau......?!? Link spre comentariu
maxente Postat August 1, 2016 Autor Partajează Postat August 1, 2016 La pcbway nu m-am uitat. Vad ca au scimbat si site-ul Facem la astia atunci, daca au pret bun. Ei zic ca dupa ce verifica gerberele mai adauga un 10% la pret, deci ar veni 13-14 lei cablajul atunci Numai sa ne strangem destui sa dam comanda de 40 de bucati cel putin Link spre comentariu
briobit Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 (editat) Vreau si eu 2 bucati. LE: acum am vazut ca e un pret mult mai mic, la 13-14 lei bucata ma bag la 4 bucati, daca nu ramane comanda ferma de 2 buc Stima. Editat August 1, 2016 de briobit Link spre comentariu
sesebe Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Am crezut ca-i un proiect public dezvoltat impreuna cu utilizatorii, nu ca-i un proiect comercial, fie si la nivel de PCB numai. Au mai fost aici discutii cit se cere pe o reparatie si au inceput sa apara smecherii care schimbau cica piese de 100lei si cereau manopera de 20lei cind de fapt le era frica sa spuna ca manopera-i 100lei si piesele 20lei. Cine nu intelege acest lucru, ca manopera si cunostintele sint cele care conteaza, sint valoroase si trebuie platite, nu schimbarea efectiva a unei rezistente este ceea ce trebuie platit, atunci o sa aiba numai de pierdut. In cazul muli Maxente mi se pare foarte corect ca sa spuna ca o placuta de cablaj costa la chineji 20 lei spre exemplu iar cu tot cu proiectare, comanda si plata la cineji costa 30 lei. Cine nu intelege acest lucru si nu vrea sa plateasca inseamna ca nu-i interesat. Vroiam sa mai comentez ceva dar nu vreau sa supar lumea.............. Link spre comentariu
maxente Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Mda, n-ar fi o idee rea sa adaug si eu un mic deranj la fiecare cablaj, nu ? Timpul pierdut la incercarea schemei, la modificarile aduse, mestereala la cablajele de test pana am adus schema in faza finala, deranjul cu pachetele pentru posta sau curierat etc. Hai @sesebe ca nu costa mult un cablaj la 25 de lei ! Daca nu iti place (parca asa ai zis) iti faci tu alt cablaj dupa ''dizainu'' tau preferat. Proiectu e destul de comun, dar mai ales public prin interventia a cativa useri. Ai totul pe tava, ai schema si toate modificarile aduse ultimei variante incercate fizic, nu numai simulate. Editat August 2, 2016 de maxente Link spre comentariu
cipri_mury Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Cine nu intelege acest lucru, ca manopera si cunostintele sint cele care conteaza, sint valoroase si trebuie platite, nu schimbarea efectiva a unei rezistente este ceea ce trebuie platit, atunci o sa aiba numai de pierdut. In cazul muli Maxente mi se pare foarte corect ca sa spuna ca o placuta de cablaj costa la chineji 20 lei spre exemplu iar cu tot cu proiectare, comanda si plata la cineji costa 30 lei. Cine nu intelege acest lucru si nu vrea sa plateasca inseamna ca nu-i interesat. OFF TOPIC Legat de reparatii fara nicio indoiala iti trebuie un bagaj mare de cunostinte tehnice pentru a repara aparate electronice diverse.Unii isi imagineaza probabil ca aceste reparatii inseamna doar inlocuirea unor piese care se pot vedea cu ochiul liber ca sunt defecte(ex. condensatori umflati/puscati) iar atunci se si mira daca cel care le face reparatia mai cere cateodata bani in plus pentru constatarea defectelor.Cand vine vorba despre defecte de complexitate mare care necesita masuratori amanuntite si teste cu aparate speciale care pot dura ore intregi fraier sa fii ca sa nu ceri nimica. ON TOPIC Cat despre aceste asa zise afaceri cu placute fie in domeniul audio sau in alte domenii ma intreb cat sunt de profitabile.Am vazut ca sunt useri pe acest forum(si pe altele) care se ocupa cu asa ceva dar firmele producatoare de cablaje nu lucreaza chiar foarte ieftin si atunci evident ca ei trebuie sa le vanda mai scump decat platesc la respectivele firme care fabrica cablajele,daca vor sa iasa pe plus. Link spre comentariu
sesebe Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Scump domnule scump. Dincolo era mai ieftin. Vrei mura-n gura. Roaga omu sa ti'l dea degeaba Nu te'ai gandit sa ii platesti omului munca prestata.Nu vrei sa ii apreciezi deloc efortu ca a facut inca un cabl'aj de test si cate teste a mai facut pana a ajuns la varianta finala.Vrei totu degeaba Te laudai ca ai facut un SUPER DAC dar il dai pe bani grei.Munca ta costa bani da pe a altora sa nu dai nici 5 bani Daca as fi fostt in locu lui as fi dat un cablaj cu lec putin30 de lei Domnule daca nu stii tot, mai bine nu comentezi. Mie, la prima estimare, pt ca am folosit o dimensiune prea mare a placii, imi iesise un pret pe placa (la 30buc comandate) de 86 lei. Tie ti se pare mic un astfel de pret? De asta am si intrebat ce dimensiuni are placa. .................................................. Da Maxente, suma amintita de tine nu mi se pare mare, chiar si mai sus pt cei ce vor sa faca un aplificator de calitate. Ideea este ca eu as vrea mai mult sa ma joc cu el si de aceea am nevoie sa dau putin pt ca nu am un rezultat finit palpabil si tot de aceea vroiam sa am traseie si paduri mai mari pt a permite cit mai multe schimbari de componente. Am sa vad daca imi permite cablajul sa fac si intreruperile pe care le vreau ca sa am alimentari mai mari la etajele de comanda. Editat August 2, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Sharky Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Va rog incepeti alta discutie la partea comerciala. Faceti acolo ce group buy vreti. Link spre comentariu
Testikov Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Doamne fereste, Sharky ! Dar asta NU e proiect comercial ! Maxente doar incearca sa AJUTE oamenii oferindu-le niste cablaje. Hai sa n-o dam in paranoia ! Proiect comercial e atunci cand nu se da nici o schema si nici o informatie de constructie dar se vinde produsul final. Editat August 2, 2016 de Testikov Link spre comentariu
maxente Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Aaaa, nu Sharky, nu e nevoie de deschis alta subiect. Probabil a fost o neintelegere care pana la urma s-a remediat, zic eu. E doar o lista cu cei care doresc niste cablaje, in rest nu e nimic comercial si oricum ar trebui o sectiune speciala de group buy care, pe forum nu exista, din cauza asta am scris aici. @briobit, te trec cu 2 cablaje ? @sesebe, te mai las in lista cu cele 2 cablaje ? Daca mai doreste cineva sa imi spuna aici, iar daca cineva din lista nu mai doreste, la fel, sa imi spuna aici. Multumesc ! Editat August 2, 2016 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum