maxente Postat Iulie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2016 Sesebe, ce sa zic... daca nu iti place cablajul meu asta e... Pe mine m-a interesat in orimul rand functionalitatea cablajului si mia putin frumusetea, din cauza asta am facut un al doilea cablaj de test sa fiu sigur ca nu am probleme Eu nu bag nimanui pe gat cablajele mele. Eu oricum dau o comanda pentru mine si daca tot dau, poate mai vrea si altcineva Ca pret nu sare de 30 de lei bucata, undeva la 25 - 27 lei. N-am vorbit cu chinezu, mai depinde si de cantitatea comandata, d-asta intreb cine mai vrea Placa asta cu finalii ca nu se potrivesc am tot auzit-o. Pe mine m-a interesat sa fac un amplificator sa sune bine urechilor mele cu acesti mosfeti Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Sunt cateva realizari industriale reprezentative ( KME , Crate , Ampeg etc ) cu fix perechea asta de finali MOS FET , iar profesionistii audio sunt foarte multumiti . Intotdeauna se va gasi cineva care sa comenteze negativ . Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 N-am zis ca nu merge. N-am zis ca se aude prost. N-am zis ca iese fum. Am zis numai ca o pereche care se potriveste mai bine este cea amintita. PS: daca o suta, hai sa zicem chiar si un milion, de oameni fac un lucru intr-un anumit fel, asta nu inseamna ca il fac cel mai bine posibil. Amintiti-va numai faptul ca omenirea a inceput sa foloseasca roata numai de citeva mii de ani iar inainte de asta pur si simplu tiriiau lucrurile. Ce dimensiuni are cablajul? Si unde pot vedea si ceva specificatii? Daca iese un pret pt 2 placi de pina in 50Ron fara transport , ma bag si eu. Link spre comentariu
Testikov Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Specificatiile sint trecute pe marginea schemei din arhiva atasata de Maxente, numai ca alea sint pentru varianta mea (care este un pic diferita) si nustiu daca raman aceleasi... in special marginea de faza cred ca e mai mica. Dar pana una alta varianta mea nu e testata iar a lui este si merge foarte bine. Link spre comentariu
bucegi Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Salutsunt și eu interesat de doua cablaje Link spre comentariu
Bebelu Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Abia acum am citit ca faceti cablaj.E pe undeva simularea cu un semnal dreptunghi la 10khz fara L1,C1 la sleu-rate maxim ? Exista si cablajul protectiei ? Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Va salut. Ma bag și eu la 2 cablaje. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2016 Ok, va pun si pe voi pe lista bucegi------------------------------ 2 buc. bogdan_bogdan889 ------------ 2 buc. Mai sunt de confirmat Viobio -------------------------------4 buc. hixpp02------------------------------4 buc. tehnic dan ------------------------- 1 buc. Sesebe, te pun si pe tine pe lista ? Link spre comentariu
Testikov Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 (editat) Abia acum am citit ca faceti cablaj.E pe undeva simularea cu un semnal dreptunghi la 10khz fara L1,C1 la sleu-rate maxim ? Exista si cablajul protectiei ? SR = 148V/us fara filtre Nu asteptati dupa protectia ma caci mai dureaza cel putin 6 luni... Edit: Marginea de faza: - 40* asa cum e - 56* fara zenere si rezitentele lor - 74* fara zenere si rezitentele lor si cu 10p+1K paralel pe rezistenta din reactie Editat Iulie 29, 2016 de Testikov Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 Dupa cum am precizat, daca ma incadrez in jurul a 50Ron, fara transport, vreau si eu 2 buc cablaj. Nu vreau sa dau prea mult pe el pt ca-i numai de experiment. Link spre comentariu
clausnc Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 (editat) M-as inscrie si eu la 2 buc dar nu prea sint in stilul care imi place mie (de exemplu mie imi plac cu traseie mai groase ca sa poate rezista mai bine la teste cu lipiri si schimbari de compoenente). Si nici nu ai prevazut posibilitatea de a alimenta partea de intrare inclusiv pina la Q12 si Q17 cu o tensiune ceva mai mare pt a creste randamentul de utilizare a tensiunii de alimentare. Ps: probabil stii,.......... poate nu, ..........IRFP240 si IRFP9240 nu se potrivesc bine ca perechi complementare. O potrivire mult mai buna este intre IRFP240 si IRFP9140 (dar esti limitat la tensiunea maxima). Ca sa pun si cireasa pe tort sa amintesc ca doar cu o simgura pereche irf240/irfp9140 se pot scoate 100w fiind o varianta economica, alimentarea fiind +/-60v si condensatori la 63v . (folosit in variante comerciale de acum 10ani daca nu gresesc). Am vazut ca a aparut o varianta comerciala in Romania care foloseste FQA ca finali (3in1) plus bootstrap pe comanda finalilor. Deja nu mai e o implementare de forum si e chiar foarte ieftin. Editat Iulie 30, 2016 de clausnc Link spre comentariu
TEDY Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Salut,maxente te rog sa ma treci pe lista cu 2 buc cablaj.Multumesc. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Ce avantaje are un amplificator cu un SR asa mare? Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 31, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2016 Ca sa pun si cireasa pe tort sa amintesc ca doar cu o simgura pereche irf240/irfp9140 se pot scoate 100w fiind o varianta economica, alimentarea fiind +/-60v si condensatori la 63v . (folosit in variante comerciale de acum 10ani daca nu gresesc). Am vazut ca a aparut o varianta comerciala in Romania care foloseste FQA ca finali (3in1) plus bootstrap pe comanda finalilor. Deja nu mai e o implementare de forum si e chiar foarte ieftin. Pai deschide un alt subiect despre schema respectiva sa nu amestecam pe cea de aici cu altele, ca nu se mai intelege nimic TEDY, te-am pus si pe tine in lista bucegi------------------------------ 2 buc.bogdan_bogdan889 ------------ 2 buc TEDY--------------------------------2 buc. tehnic dan ------------------------ 1 buc. Mai sunt de confirmat Viobio -------------------------------4 buc.hixpp02------------------------------4 buc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum