Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator MOSFET CFA

Postări Recomandate

Recunosc ca atunci cand am asezat finalii pe cablaj nu am prea luat in calcul pozitia aripilor

Primul surub si ultimul s-au nimerit exact in dreptul fantelor din exterior si nu a fost nici-o problema, ca s-a dus spiralul drept pe fanta, in scimb doua suruburi, in interiorul radiatorului, au cazut pe marginea fantelor si acolo e problema ca spiralul a luat-o putin intr-o parte. Restul de gauri au cazut intre fante

Una peste alta, ma asteptam sa imi cada unele gauri aiurea si nu a fost problema pentru ca talpa radiatorului e de 5mm, adica suficient filet incat sa strang finalii cu surub de 12mm lungime 

Link spre comentariu

Daca dai gaura usor, apasind foarte incet cind te apropii de strapungerea bazei radiatorului, spiralul "frezeaza" usor si din aripioara fara sa se rupa. Insa atentie, largeste involuntar si gaura de baza!

Link spre comentariu

Recunosc ca atunci cand am asezat finalii pe cablaj nu am prea luat in calcul pozitia aripilor

Exact din acest motiv am sustinut mereu ca atunci cand se proiecteaza ceva ce va folosi radiator ,proiectarea sa se inceapa de la acesta .Asta presupune procurarea radiatorului inainte de proiectare  ,nu proiectezi si dupa ...vezi cum se nimereste.

Link spre comentariu

Cum am zis si mai sus, nu pun accent prea mare pe radiator ca talpa e de 5mm si cu toate ca surubul ala ce 12mm lungime a iesit vreo 2mm inafara, mai ales la gaurile care au virat putin intr-o parte, tot a fost suficient cat sa strang perfect tranzistorul. Deci daca puneam un surub mai scurt de 12mm, nici nu mai conta ca era gaura in buza aripii si putin stramba

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

A mai reusit sa planteze cineva placile luate de la mine pentru amplificatorul asta ?

Eu ascult la unul din canale acum muzica. Am reusit azi sa il pun in functiune fara nici-o problema, a luat-o din prima

Mai am sa il testez pe o sursa in comutatie de putere mai mica pana o finalizez pe cea mare

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări