Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@Marian

Rogu-te, nu te ofusca degeaba!
Nu caut nod in papura, am citit cele srise de tine si de Viobio si chiar ma intrebam cine are dreptate... asi fi curios sa vad ce spune un prof. de lb. romana referitor la speta in cauza.

"n-am sa-mi schimb in mod radical stilul de a scrie doar ca sa-ti fac pe plac tie"

Nici nu urmaresc asta, cred ca o iei prea personal...

Bafta!

Link spre comentariu

O fi ceva în aer sau poate în apă de ați dat-o iar pe scandal ? 

Unde vedeti Dvs. scandal?

"Pai fireste ca Viobio avea dreptate atunci cand m-a corectat, am si spus asta imediat dupa ce a postat el. Mai mult de atat nu vad ce am putea dezbate, am admis ca am gresit, consider subiectul incheiat."

Eu nu sunt convins ca ai gresit...

Cand o sa am ocazia am sa cer parerea unui profesor. Asa, de amorul artei...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Zici că s-au adunat băieţii la o cinzeacă în spatele blocului, să nu-i vadă nevestele. :rade:

Poiana lui Iocan.
Editat de viobio
Link spre comentariu

din  ciclul ...ride  ciob  de  oala  sparta ...

...  ASI   fi curios sa vad ce spune un prof. de lb. romana referitor la speta in cauza.

acel  profesor  de  limba  romana  o  sa  va  invite  garantat  sa  mai  treceti  pe  la  niste  meditatii  suplimentare  .  va  faceti  de  ris  pe  forum  pozind  in  lupul  moralist . 

Link spre comentariu
  • Administratori

Dece a aparut in locul bodegii altceva ?

Sa ma explic 

1 Am sters bodega pentru ca sa umplut de cacat

2 Am facut acesta nou pentru ca este necesar pe un forum sa existe si asa ceva 

Care o sa incerce sa se cace pe aici am sa le interzic accesul, asa ca fiti atenti, orice raport va fi urmat de interzicerea accesului celui raportat(sau celui care a raportat) 

Eu as fi curios ce patea un user daca scria chestii de genul asta.Nimeni nu are curajul sa-l traga de manuta  si sa-i spuna ca nu e ok exprimarea asta?Hai sa va vad domnilor moderatori,la aplicat sanctiuni pentru offtopic va pricepeti,aveti vreunul curaj sa-i atrageti atentia?Acum aveti prilejul sa dovediti ca sunteti impartiali si ca nu sunteti dependenti de functie:)))

Tocmai ai inceput sa faci acest lucru 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări