doru3160 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Danpin stiu ca te-am laudat cu alta ocazie dar aici cam cauti nod in papura Bine ai venit la noua bodega Pana apar personajele consacrate,ne multumim cu ce avem. Link spre comentariu
zal Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Zici că s-au adunat băieţii la o cinzeacă în spatele blocului, să nu-i vadă nevestele. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Doru pai probabil ca Danpin are dreptate, numai ca nu m-am gandit niciodata sa fac o analiza asa profunda a ceea ce scriu pe forum, daca il deranjeaza asta e... Link spre comentariu
danpin Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 @Marian Rogu-te, nu te ofusca degeaba! Nu caut nod in papura, am citit cele srise de tine si de Viobio si chiar ma intrebam cine are dreptate... asi fi curios sa vad ce spune un prof. de lb. romana referitor la speta in cauza. "n-am sa-mi schimb in mod radical stilul de a scrie doar ca sa-ti fac pe plac tie" Nici nu urmaresc asta, cred ca o iei prea personal... Bafta! Link spre comentariu
Marian Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Pai fireste ca Viobio avea dreptate atunci cand m-a corectat, am si spus asta imediat dupa ce a postat el. Mai mult de atat nu vad ce am putea dezbate, am admis ca am gresit, consider subiectul incheiat. Link spre comentariu
validae Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 O fi ceva în aer sau poate în apă de ați dat-o iar pe scandal ? Link spre comentariu
danpin Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 O fi ceva în aer sau poate în apă de ați dat-o iar pe scandal ? Unde vedeti Dvs. scandal? "Pai fireste ca Viobio avea dreptate atunci cand m-a corectat, am si spus asta imediat dupa ce a postat el. Mai mult de atat nu vad ce am putea dezbate, am admis ca am gresit, consider subiectul incheiat." Eu nu sunt convins ca ai gresit... Cand o sa am ocazia am sa cer parerea unui profesor. Asa, de amorul artei... Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Mi devas mian sangi stilon radikale skribi simple fari vin indulgi vin mem. "n-am sa-mi schimb in mod radical stilul de a scrie doar ca sa-ti fac pe plac tie" Esperanto. Editat Mai 7, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
danpin Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) knauf74, vezi ca textul citat de tine mai sus nu-mi apartine, era o citare din postul #76 al lui Marian, din acest motiv l-am pus intre ghilimele. Editat Mai 7, 2016 de danpin Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Am rezolvat. E de apreciat rima. Editat Mai 7, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 (editat) Zici că s-au adunat băieţii la o cinzeacă în spatele blocului, să nu-i vadă nevestele. Poiana lui Iocan. Editat Mai 8, 2016 de viobio Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 din ciclul ...ride ciob de oala sparta ... ... ASI fi curios sa vad ce spune un prof. de lb. romana referitor la speta in cauza. acel profesor de limba romana o sa va invite garantat sa mai treceti pe la niste meditatii suplimentare . va faceti de ris pe forum pozind in lupul moralist . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 8, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 8, 2016 Dece a aparut in locul bodegii altceva ? Sa ma explic 1 Am sters bodega pentru ca sa umplut de cacat 2 Am facut acesta nou pentru ca este necesar pe un forum sa existe si asa ceva Care o sa incerce sa se cace pe aici am sa le interzic accesul, asa ca fiti atenti, orice raport va fi urmat de interzicerea accesului celui raportat(sau celui care a raportat) Eu as fi curios ce patea un user daca scria chestii de genul asta.Nimeni nu are curajul sa-l traga de manuta si sa-i spuna ca nu e ok exprimarea asta?Hai sa va vad domnilor moderatori,la aplicat sanctiuni pentru offtopic va pricepeti,aveti vreunul curaj sa-i atrageti atentia?Acum aveti prilejul sa dovediti ca sunteti impartiali si ca nu sunteti dependenti de functie:))) Tocmai ai inceput sa faci acest lucru Link spre comentariu
Postări Recomandate