Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Sectiunea de vanzari este una dintre cele mai active de pe forum, la cat de multi posteaza acolo zilnic din pozitia de vanzator sau potential cumparator, ai impresia ca am timp sa-i lamuresc pe toti pe privat sa le explic ce e bine si ce nu? Nici de-as fi fost platit de Vasile, n-as fi facut asta, ar fi insemnat ca toata ziua sa stau pe PM, nimic altceva, pentru ca daca faci chestia asta cu un utilizator atunci esti obligat din punct de vedere moral sa o faci cu absolut toti, altfel impartialitatea dispare. Tocmai de aceea exista regulamentul, ca sa-mi usureze munca, tocmai de aceea exista absolut orice regulament, ca sa usureze munca celor ce trebuie sa-l aplice. Si revenind la analogia cu agentul de circulatie, imagineaza-ti ca ar trebui sa explice fiecarui sofer, fiecare regula din codul rutier pentru ca soferul nu este obligat sa-l citeasca ( si nu poti nega ca se intelege fix asa din ce scrii ), iti dai seama cat de absurd este?...

Subiect incheiat din punctul meu de vedere.

Daca iti convine bine, daca nu, te poftesc sa eviti sectiunea de vanzari, este simplu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Hai sa nu o dam dupa colt,cum s a mai spus si cu alte ocazii bodega genereaza trafic web, traficul genereaza ceva ce ii convine administratorului

Posibil.

Eu am avut un forum pe care l-am tinut pe banii mei. Cand n-am mai fost pasionat de segmentul respectiv,l-am dat cuiva care se ocupa de el.N-am avut nevoie de reclamele si serviciile google,l-am tinut curat si strict in tematica lui.

Cine are nevoie de trancaneala aiurea,are la dispozitie alte locatii web sau carciuma din coltul strazii. Imi pare dezgustator sa intri pe un forum de electronica si sa dai peste topice politice, religioase,elucurbatii economice ,isis,raboiul mondial partea 3-a si alte asemenea. Poti avea discutii diverse si de relas chiar si pe tamatica electro.

Daca administratorul s-a gandit sa predea stafeta,sunt dispus la negocierea conditiilor financiare.

Link spre comentariu

Dece a aparut in locul bodegii altceva ?

Sa ma explic 

1 Am sters bodega pentru ca sa umplut de cacat

2 Am facut acesta nou pentru ca este necesar pe un forum sa existe si asa ceva 

Care o sa incerce sa se cace pe aici am sa le interzic accesul, asa ca fiti atenti, orice raport va fi urmat de interzicerea accesului celui raportat(sau celui care a raportat) 

Eu as fi curios ce patea un user daca scria chestii de genul asta.Nimeni nu are curajul sa-l traga de manuta  si sa-i spuna ca nu e ok exprimarea asta?Hai sa va vad domnilor moderatori,la aplicat sanctiuni pentru offtopic va pricepeti,aveti vreunul curaj sa-i atrageti atentia?Acum aveti prilejul sa dovediti ca sunteti impartiali si ca nu sunteti dependenti de functie:)))
Link spre comentariu

Când vei suporta forumul pe banii tăi personali, atunci poți să-l sancționezi pe administrator.Până atunci, el este proprietarul forumului și face ce vrea cu el, datorită lui poți scrie aici.....nu invers. Apoi nu prea văd să vină cu reclamații decât useri penalizați, ia uite:Posted Image

Link spre comentariu

Da,m-am lamurit.Stiam ca nu poate fi sanctionat,eu spuneam sa ii atragi atentia ca nu e ok ce a scris.Si daca tu crezi ca a fi proprietarul forumului(si implicit a baga bani in el,ceea ce e de respectat) iti da si dreptul sa te exprimi astfel...poate ca maine poimaine apeleaza la metoda Chintix care ne baga de toate cele prin gura si ii stergeai postarile mustrandu-l parinteste ...mare caracter.

Link spre comentariu

Cred că e cazul să te abții de la comentarii despre caracterul cuiva, dacă e s-o facă cineva, atunci s-o facă un coleg cu ,,cazierul,, de pe forum curat. Chintix și-a luat și el penalizările lui când a greșit.Probabil într-un târziu și-a dat seama ce tâmpenii a făcut, dacă a cerut ștergerea contului și a tuturor postărilor. 

Link spre comentariu

Când vei suporta forumul pe banii tăi personali, atunci poți să-l sancționezi pe administrator.Până atunci, el este proprietarul forumului și face ce vrea cu el, datorită lui poți scrie aici.....nu invers. Apoi nu prea văd să vină cu reclamații decât useri penalizați.

Hai sa-ti spun un lucru.

Daca maine deschid o afacere si timp de un an-doi o sponsorizez si ea nu merge...pana la urma o inchid. Acest forum merge datorita userilor...nu datorita sponsorului.

Daca se inchide Alimentara din colt...muriti de foame..nu va orientati spre alta Alimentara?

Editat de validae
Link spre comentariu

Da, forumul merge datorită celor care postează în secțiunile tehnice și-și văd de ale lor, nu datorită celor ce fac trolling la Bodegă. Aceia reprezintă niște pierderi, iar pierderile trebuiesc reduse....dacă dispar cei câțiva trolli de la Bodegă, forumul merge înainte.

Link spre comentariu

Da,sunt elementul negativ al forumului,am luat trei avertismente:)))Pune si pentru ce au fost luate,discutiile exacte,sa vada lumea cat de rau sunt:)))Probabil dupa asta o sa mi se si stearga contul .Dar stii ceva? spre deosebire de tine eu am curaj sa spun lucrurilor pe nume cand ma deranjeaza ceva!si modul ala de adresare m-a deranjat.Hai,o zi buna.

Link spre comentariu

Validae intelege-l si tu pe loleksibolek, are si el interesele lui sa se lege de detaliul ala, Vasile insusi i-a banat contul anterior astuia, este de asteptat sa existe ceva animozitate, nu si-a schimbat insa stilul deloc si probabil la un moment dat si contul asta il va urma pe celalalt. PS: Atunci cand eram moderator la bodega am incriminat si sanctionat in repetate randuri exprimarea explicita a multora si mi s-a replicat din partea multora ( daca nu ma insel insusi loleksibolek era unul din ei ) ca as fi o mironosita sau ca vreau sa convertesc bodega intr-un soi de biserica si altele de gen. Adica e ok cand o facem noi dar e gresit cand o fac altii, adica ipocrizia este la rang de lege :)

Link spre comentariu

,, Adica e ok cand o facem noi dar e gresit cand o fac altii, adica ipocrizia este la rang de lege".

Corect.am recunoscut ca eu sunt oaia neagra a forumului si merit sa fiu incriminat,intrebam doar care aveti curajul nu sa il sanctionati pe Vasile pentru exprimare ,stiu ca nu puteti,doar sa-l trageti de maneca ca nu e frumos.Ca doar in relatiile cu userii cand nu va convine ceva sunteti paralei,una doua offtopic si altele.Hai,pana nu mi se sterge contul,sa vad unul...sau ,,ipocrizia e la rang de lege"?

Si ca sa nu credeti ca am ceva cu Vasile,chiar daca mi-a sters contul anterior aiurea ,e intr-adevar meritul lui ca a creat forumul si e de laudat ca a il intretine chiar daca castiga sau nu din asta.N-am nici cu moderatorii decat cand gresesc si nu recunosc,desi vad ca unii se lamenteaza ca niste fetite pe aici ca ei sunt cei mai corecti din galaxie.Hai,o zi buna.

Link spre comentariu

Loleksibolek, nu ti s-a sters nici contul ala neintemeiat pentru ca si atunci ca si acum aveai un comportament de troll la bodega, si iarta-ma daca te supara expresia dar asta-i adevarul. Ceea ce am scris anterior ar fi trebuit sa explice motivul pentru care nu poti incrimina ceva ce tocmai tu ai sustinut la un moment dat, multi ati sustinut ca bancurile cu continut explicit sexual n-ar trebui interzise, multi ati sustinut ca expresiile mai mult sau mai putin licentioase n-ar trebui sanctionate, pentru ca citez: "nu suntem mironosite", pai cum mama masii ne inturnam acuma la 180*?

Link spre comentariu

Ăsta da amuzament...când trebuie să-şi facă treaba moderatorii ...nu-s de găsit! :rade:

S-a mai discutat despre chestia cu numărul de posturi....eu aş zice că dreptul de postare la bodegă(discuţii diverse) să înceapă de la 1000 de posturi în sus ....aşa, ca să mă simt şi eu bine! :ewryt45w

Link spre comentariu

Ăsta da amuzament...când trebuie să-şi facă treaba moderatorii ...nu-s de găsit! :rade:

Ei as? pe cuvantu tau elmar? Ia mai uita-te o data sa vezi daca "moderatorii" si-au facut sau nu treaba? Poate alta data mai cercetetezi si tu inainte sa te bagi in seama neintrebat...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări