Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Poate chiar aşa şi este...o victimă!El a dorit să  facă un bine eventualilor cumpărători neavizaţi...

Dar, din păcate(sau din fericire) suntem oameni ...şi fiecare gândeşte după cum îi dictează conştiinţa şi intelectul!

Fiecare are dreptate....doar că unii au ”butoanele”(a se citi ...”cuţitul, care taie în carne vie”)

Nu mai vorbesc că unii sunt un fel de descriptori a versetelor lui Nostradamus...şi văd ”încălcări” ale ”bunului simţ”(închipuit de ei)...peste tot!

Asta înseamnă RAPORT...pe bandă rulantă! :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa traiesti si tu,bine ai revenit elmar...chiar ma gandeam cand o sa apari.Ai simtit ocazia de a interveni,desi nu ti-a fost solicitat ajutorul?

Am uitat,si pe tine te-au transformat calaii astia de moderatori in victima....mama lor de casapi.

Link spre comentariu

Cine raportează nejustificat o postare poate fi sancționat la fel de sever ca și cei ce încalcă Regulamentul. Fiindcă există și unii așa-ziși troli care deschid topicuri doar ca să instige la scandal, sau raportează pe cineva doar că nu li se pare lor în regulă ceva. Dar când observă o postare cu jigniri flagrante sau cuvinte obscene, se fac că nu văd nimic, fiindcă le place ,,atmosfera,, creată.....

Link spre comentariu

Dar când observă o postare cu jigniri flagrante sau cuvinte obscene, se face că nu vede nimic, fiindcă îi place ,,atmosfera,, creată.....

Asa cum n-o sa existe niciodata rahat fara muste,tot la fel n-o sa existe discutii  fara sa apara ei sa bage batul prin gard,asta le e menirea,si nu se dezmint niciodata,indiferent ce forma va avea bodega.

Link spre comentariu

Sa traiesti si tu,bine ai revenit elmar...chiar ma gandeam cand o sa apari.Ai simtit ocazia de a interveni,desi nu ti-a fost solicitat ajutorul?

Am uitat,si pe tine te-au transformat calaii astia de moderatori in victima....mama lor de casapi.

Pe bune acum...aşa-i că mi-ai dus lipsa!? :rade:  :rade:

Pe cine vă mai vărsaţi voi nervii!?

După cum spuneam şi la vechea bodegă...forumul e lipsit de viaţă(mort) ...fără unul ca mine!Dacă nu eram eu(şi alţii ca mine) ...se ”inventa” altcineva...să fii sigur!( spun asta...fără să-mi dau importanţă ...aşa cum ar crede unii) 

Ce nu înţelegeţi voi e că viaţa e colorată cu fel şi fel de indivizi...mai mult sau mai puţin plăcuţi de alţii!

Viaţa cu reguli stricte ...nu e viaţă!Oare tindem spre perfecţiune? Spre monotonie, unde nimic nu se întâmplă!?

Link spre comentariu

Nu am citit regulamentul de vanzari deoarece nu am avut nimic de vandut...

Asta nu te absolva de responsabilitate ci din contra, nu poti justifica agentului de circulatie ca nu stiai ca exista limita de viteza deci nici ca o incalci, in cel mai bun caz iti va zambi... Toti, dar absolut toti care au de gand sa posteze ceva ( orice ) la vanzari au obligatia sa citeasca regulamentul, se gaseste in prima pagina foarte usor. Nu doar ca n-ai facut asta insa ai si presupus fara sa ai dovezi ca respectivul utilizator ar putea fi un excroc. Vasile nu ti-a inlaturat nimic de la sanctiuni pentru ca nici macar n-ai inteles ce sanctiune ai primit, ti-am dat 1 punct de sanctiune care corespunde unei singure zile de pauza de la forum, ceea ce expira dupa 30 de zile este punctul de avertisment.

Warning issued by marian for Offtopic in transfomatoare linii recuperate.

Given 1 points - expire on May 27 2016 07:52 AM.

Ability to create content removed for 1 days.

Buna ideea lui Vasile cu excluderea accesului la noua sectiune celor care calca stramb, si as avea deja o lista de propuneri dar ma abtin, pentru ca o vor face ei, nu se pot abtine :)

PS: Nu-l luati in seama pe Elmar, el este o vesnica victima a tiraniei si a abuzurilor dictatorilor de moderatori, niciodata n-a facut altceva decat sa se planga, atata stie si el.

Link spre comentariu

Dacă citeai tot topicul, vedeai că a fost altcineva nerăbdător să încalce regulile noii secțiuni. Dacă erai singurul recalcitrant, era foarte simplu de remediat, dar fii fără grijă, sunt destui....dar nu au ieșit încă la ,,acțiune,,.

Link spre comentariu

Asa cum spuneam:

PS: Nu-l luati in seama pe Elmar, el este o vesnica victima a tiraniei si a abuzurilor dictatorilor de moderatori, niciodata n-a facut altceva decat sa se planga, atata stie si el.

Unii mai mult nu pot, asta e, lumea nu-i perfecta.

Link spre comentariu

Toţi avem o limită....

Dar unii ţin/doresc să sublinieze ”prostia” altora ....aş spune şi dece ...totuşi, mă abţin!

In locul tau,n-as paria pe asta.

Fii fără grijă...nu o să ”pariez” nimic!Nu-s chiar aşa de naiv...

Link spre comentariu

Hai sa va explic cum sta treaba ca voi ori nu intelegeti ori va faceti ca nu intelegeti.

Cand mi-am facut inregistrarea am citit regulamentul general.  Eu nu iau toate rubricile la rand de pe pagina principala pentru ca nu ma intereseaza. Citesc doar topicurile active, topicurile in care am participat, si topicurile care le urmaresc.,,, atat si nimic mai mult, doar ceea ce ma intereseaza. Daca aveam ceva de vandut mutam pe pagina principala a forumului si cautam rubrica bazar. Acolo vedeam regulamentul de la vanzari si-l citeam.

Postarea userului cu piesa respectiva am vazut-o citind rubrica subiecte active. Cand am citit topicul respectiv unde clientul isi vindea piesa, nici prin gand nu mi-a trecut ca voi ati pus interzis la comentarea pretului cu privire la produs. Nu m-am gandit ca voi aveti un regulament mai cu motz la rubrica vanzari (fata de alte forumuri). Am crezut ca aveti un regulament normal,  adica...ca nu ai voie decat la un up la nu stiu cat timp, ca trebuie pus foto, ca trebuie specificata locatia, ca trebuie pus datele de contact, etc...reguli normale care le are orice forum. Si la urma-urmei pentru ce sa ma intereseze pe mine regulamentul de la vanzari atata timp cat nu am nimic de vandut. Nu vi se pare ceva normal?

Si domnul @Marian..nu arunca chestia cu Absolvirea de Responsabilitate ca nu tine. Te-ai grabit repede sa-mi tragi una la cap fara sa te intrebi daca am gresit sau nu! Nici macar nu ai binevoit sa ma atentionezi printr-un mesaj ca am gresit si nu este voie sa fac asa ceva. Dar voi sunteti pusi aici sa fiti calai, nu sa faceti un bine pentru acest Forum.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu nu zic ca nu faci treaba benevola aici..si nici nu contest aportul tau la acest forum.

Dar comportamentul tau vis-a-vis de aceasta intamplare a lasat de dorit. Era mult mai fair-play sa ma atentionezi (chiar nu stiam de acea regula) iar eu imi ceream scuzele de rigoare si promiteam ca data viitoare nu se va mai intampla. Ti se parea asa de greu sa faci lucrul acesta? Crezi cumva ca imi cadea rangul daca-mi ceream scuze pentru greseala comisa? 

Editat de mac01
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări