adicontakt Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Si de aceea s a inchis bodega? Din cauza avertismentelor mele? Pe langa faptul ca doua din avertismentele de acolo au fost date la comanda de niste prieteni ai moderatorilor,ele nici macar nu au fost date in cadrul bodegii Vad ca neaparat tii mortis sa ma scoti pe mine tap ispasitor De ce? O sa vezi ca iese scandal acolo in maxim 2 saptamani fara participarea mea Link spre comentariu
validae Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Nu s-a închis din cauza avertismentelor pe care le-ai avut, dar ele dovedesc altceva. Nu mai e nevoie să spun că skaarj nu are niciun avertisment la profil. Dar vor apărea curând și alții cu un trecut ,,glorios,, în domeniul avertismentelor...că trebuie să se refuleze și ei undeva. Bineînțeles, tot noi moderatorii suntem de vină, nu ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Acces la mesajele personale aveti?la parola?la datele personale? Link spre comentariu
validae Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Răspunsul îl poți găsi citind Regulamentul. Cu atenție. Fiindcă urmează să-l aplic iar din păcate, aș vrea să vină și zile în care să nu avem prea mult de lucru ca moderatori.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Te plangi de parca in lucra in mina Cei de pe softpedia nu se plang asa de mult ca voi Link spre comentariu
validae Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Păi aici ai dreptate, ar trebui să discutăm mai puțin și să dăm mai multe sancțiuni, altfel văd că nu se poate.....cu vorba bună nu merge pe aici, cel puțin cu unii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Normal,pt ca acolo pt asemenea atitudine ti-o luai de mult.Acolo nu le sufla in bors sau sa se justifice pt orice sanctiune aplicata...acolo moderatorul e suveran si face uz de aceasta calitate.Aici daca faci observatie unui agramat ca a pus cratima unde nu trebuie,imediat iti sare la gat ca mai important e mesajul decat scrierea corecta.Vorbesti de diferente de parca noi n-am sti despre ce e vorba.Hai sa te mai intreb ceva...politaiul american daca te-a oprit in trafic si faci talente,te pune cu capul pe capota masinii si iti baga bratari imediat...daca nu stai linistit te impusca putin si pe urma te intreaba ce-ai vrut sa spui.La noi e luat pe capota si trantit de nu se vede.Cine crezi ca e indreptatit sa se planga de slujba?Si aia e slujba,adica e platita,daca mai trebuia precizat.Aici daca vrei sa fii corect si moderezi cat crezi de impartial,tot se gaseste un tembel sa te faca de tot rasul...si de ce? pt ca i se permite.Iar daca nu i se permite,o ia pe partea cealalta cu dictatura si abuzul...ma lasi? Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 (editat) Eu cred ca ar fi bine un avertisment inainte de a se aplica sanctiunea. Prea usor se aplica sanctiunea pe forumul acesta. Un avertisment cu indicarea greselii comise este binevenit. Data viitoare stie userul sa nu greseasca. Regulamentul se citeste dar se mai si uita...un avertisment este foarte bun. Daca userul continua atunci se poate aplica sanctiunea. Editat Mai 6, 2016 de mac01 Link spre comentariu
validae Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Pare că nu a fost avertizat înainte ? Citiți topicul de la început. Și vedeți istoricul sancțiunilor colegului. Când le cauți cu lumânarea e imposibil să nu le găsești... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Eu cred ca ar fi bine un avertisment inainte de a se aplica sanctiunea. Adica retardul face albie de porci juma de forum,si eu sa-i dau un avertisment si sa-l iau cu duhul blandetii...uite de asta s-a inchis fosta bodega,si in scurta vreme se va inchide si actuala. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 (editat) Eu nu iau apararea nimanui si nici nu-mi place sa ma amestec in ciorba altuia. Am primit un avertisment inainte de Pasti pe nepusa masa precum ca am comentat intr-un topic de vanzari cu privire la pretul piesei respective. Nu am citit regulamentul de vanzari deoarece nu am avut nimic de vandut...si mi se pare corect sa nu citesti un regulament intr-o sectiune cu care nu ai de-a face. Daca vindeam ceva atunci citeam regulamentul si vedeam regulile respective... Pe langa asta, regulamentul la vanzari este pus al 8-lea topic pe pagina respectiva. Puneti regulamentul primul deoarece este cel mai important..sa-l vada toata lumea. In astfel de cazuri (cum a fost al meu) era bun un avertisment inainte, numai ca colegul @marian s-a aruncat direct cu toporul in capul meu....de stateam ca prostul si ma gandeam ce dracu' am facut. La asta ma refeream....cand am spus ca este prea sensibil acest forum. Ii multumesc lui Vasile (administratorul forumului) cu aceasta ocazie pentru anularea avertismentului (imposibilitatea de a posta timp de o luna) cu toate ca avertismentul este la locul lui adica in avatarul meu. Si sincer chiar nu-mi place cand il vad acolo..poate are cineva bunavointa si mi-l scoate de acolo. Prefer sa ramana la voi decat sa-l vad tot timpul in avatarul meu. O noapte-dimineata placuta! Editat Mai 6, 2016 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Nu am citit regulamentul de vanzari deoarece nu am avut nimic de vandut... Si atunci ce te-a mancat sa faci comentarii aiurea pe acolo?Puteai sa intri,sa vezi, si sa iesi la fel cum ai intrat,daca zici ca erai total dezinteresat.Dar ce ti-ai zis...e rost de caterinca.Pt asta tot moderatorul e vinovat?Sau doar cauti o justificare pt acea sanctiune si vrei sa ne convingi si pe noi ca ai dreptate. Faci si tu ca ala de a carat droguri in tarile calde,dar pt ca el nu traieste acolo,n-a citit legile acelei tari.Asta n-a impiedicat pe nimeni de acolo sa-l condamne la moarte,la fel ca pe restul care aveau aceeasi ocupatie, de altfel.Necunoasterea legii/regulilor nu te absolva de eventuale sanctiuni pt nerespectarea lor. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 (editat) Omule..acel user vindea un traf de linii folosit la pret dublu fata de magazin (unde aveai si garantie ). Asta se numeste escrocherie... Eu nu am intrat acolo sa fac caterinca..si nu mai am nici 20 de ani sa ma tin de prostii. Am 45 de ani si stiu sa-mi vad treburile mele..nu ma confunda cu un puli-vara. I-am indicat ca la magazin piesa noua costa 20 de lei iar el o vindea cu 40...Daca voi credeti ca eu sunt genul de om care se tine de prostii...va inselati amarnic. Si nu le mai interpretati aiurea ca nu are rost. Daca tot o tineti asa sa stiti ca nu faceti altceva decat sa va alungati userii de pe forum. Si aici nu vorbim de droguri....te rog frumos....era o simpla abatere de la un regulament cu care au de a face doar vanzatorii...nu cumparatorii sau cititorii....sa fie clar. Acea regula (daca era atat de importanta) trebuia pusa in regulamentul general, sa o citesca toata lumea..... Cei care vand nu au cum sa-si comenteze propriul pret. Si eu nu am vazut pana acum forum-uri cu zeci de regulamente. Exista un regulament general pentru toti userii in momentul in care-si fac inregistrarea. Nu stai sa caut rubrica vanzari...stai sa citesc si regulamentul de acolo...pe urma cauta rubrica cumparari...cauta si acolo regulamentul si citeste-l....mai caut ceva...mai exista vreun regulament pe undeva? Nu-mi place ca interpretati numai cum (ce) vreti voi...In astfel de cazuri marunte este bun un avertisment. Oricine greseste, nimeni nu este perfect, dar asta nu inseamna ca trebuie si pedepsit! Daca-i atragi atentia este suficient..va intelege si data viitoare nu va mai gresi. Va pedepsiti copiii cand gresesc? Cred ca voi ati fi in stare sa-i puneti pe coji de nuci la coltul sobei si sa stea trei zile acolo, nemancati, nebauti. Maturizati-va oameni buni si ganditi cu capul...ca d'aia ni l-a dat Dumnezeu. Eu ma opresc aici...nu-mi place sa ma lupt cu morile de vant si sper ca pe viitor sa nu mai am de a face cu voi! O dimineata placuta! Editat Mai 7, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 7, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 7, 2016 Dece a aparut in locul bodegii altceva ? Sa ma explic 1 Am sters bodega pentru ca sa umplut de cacat 2 Am facut acesta nou pentru ca este necesar pe un forum sa existe si asa ceva Care o sa incerce sa se cace pe aici am sa le interzic accesul, asa ca fiti atenti, orice raport va fi urmat de interzicerea accesului celui raportat(sau celui care a raportat) Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Maturizati-va oameni buni si ganditi cu capul...ca d'aia ni l-a dat Dumnezeu. ... sper ca pe viitor sa nu mai am de a face cu voi! Ceea ce-ti doresc si tie....macar sentimentul e reciproc. PS-daca intr-adevar voiai sa faci o corectura,aveai posibilitatea mp.Poate omul nu stia pretul de magazin si l-a pus pe cel care a crezut el de cuviinta(pana la urma e dreptul lui,nu exista mercurial,daca vrea sa vanda de 10 ori mai scump,e treaba lui).De ce mergi pe prezumtia ca era un escroc?Poate si el avea 45 ani(desi asta nu e o virtute). Dupa ce o savarsesc,toti pozeaza in victima. Link spre comentariu
Postări Recomandate