Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

După titlul ,,Atențiune !,, mă așteptam și la ceva de genul ,,Stejar - Extremă urgență !,,...... dar n-a fost să fie. Prietenii știu de ce !

Cred că se vor întoarce iar vechile obiceiuri, unii chiar nu se pot schimba fiindcă nu vor. Eu nu sper să se închidă iar, doar să nu se uite prea ușor că istoria se repetă dacă nu învățăm din ea.....

Link spre comentariu

Deja ai încălcat una din regulile de bază ale noii secțiuni:

Fara poze "haioase" si bancuri de prost gust si in special fara intepaturi la adresa altor membri !!!

@adicontakt.......  Aș vrea să știu, conform Regulamentului, la ce contravenție din listă crezi că te încadrezi și ce penalizare ți-ai da, sau ce măsură ai lua dacă ai fi în locul meu ? O părere sinceră.....

Link spre comentariu

Eu am subliniat cu roșu cea mai importantă regulă din cele ce stau deasupra acestei noi secțiuni. Din enunț reiese că e importantă fiindcă e scris ,,în special fără înțepături la adresa altor membri,,.  Se vede că vă e imposibil să nu vă atacați unii pe alții pe oriunde se poate....oare chiar e o meteahnă tipic românească ?

Inițial voiam să șterg postarea ta, era cea mai ,,blândă,, dintre sancțiunile stipulate de Regulament. Și sincer să fiu, mă așteptam să ai aceeași părere. Dar vreau să rămână totul vizibil, să nu existe alte interpretări. Să vadă și cei ce au contestat eliminarea Bodegii și au luat asta doar ca pe un ,,moft,, al administratorului forumului. Probabil că ai vreun interes personal în sabotarea (și) acestei noi secțiuni, sau cu alte cuvinte a încercării d-lui Vasile de a mai da o șansă unei secțiuni asemănătoare Bodegii. Dar care nu se vrea totuși o continuare a circului care a fost Bodega....

Link spre comentariu

Mda, din ce zici reiese ca eu am fost si motivul pentru care s a inchis vechea bodega(culme ca nici nu frecventam pe acolo)

Hai sa nu o dam dupa colt,cum s a mai spus si cu alte ocazii bodega genereaza trafic web, traficul genereaza ceva ce ii convine administratorului

De sters ,stergi ce vrei , a trecut vremea cand imi pasa

Peace!

Link spre comentariu

Ce nu au înțeles însă mulți este faptul că Google pune totuși niște condiții pentru a se putea beneficia de acest trafic și de vizualizările reclamelor prin serviciul Google Adsense. Există niște lucruri care trebuie evitate în postări, iar dacă totuși insistați să nu respectați asta, forumul va rămâne probabil fără autofinanțarea ce îi asigură parțial supraviețuirea. Iar alte forumuri care să suporte circul care s-a făcut pe aici nu cred să mai fie. Cred că moderatorii de aici au fost și sunt mai mult decât îngăduitori cu mulți utilizatori....

Link spre comentariu

E ca si cum din cauza de soferi nebuni,ai inchide o strada principala.Dupa ce vezi ca nu se poate fara,o deschizi in speranta ca se va circula decent.Aiurea-n tramvai.Care ar fi motivele de schimbare?Totul tine de educatie.Se pot inchide si deschide 10 bodegi,nu una.Daca vor fi aceiasi "clienti" atmosfera va fi aceeasi,fara nici o indoiala(mai devreme sau mai tarziu).Si nu ma refer la persoane in particular ci la nivelul de educatie/bun simt,pt ca asta face diferenta. Am pus accent pe educatie si bun simt,pt ca am intalnit din pacate aici pe forum oameni cu un inalt grad de instruire profesionala,dar tot din pacate cu un inalt grad de nesimtire.Aici e de lucru,si asta e necazul...oricum,eu doresc succes si viata lunga noii sectiuni.

Link spre comentariu

Păi și ce facem în ideea asta ? Inaugurăm ,,noua Bodegă,, cu atacuri la persoană și cu sancțiuni ?

adikontakt a scris că nu prea intra pe la fosta Bodegă, dar nu s-a abținut să-l atace pe unul dintre cei ce frecventau Bodega. Stai să apară și ,,clienții,, vechi ai Bodegii....cred că iar se umple Pubela.

Link spre comentariu

Educatia se face si cu forta,contrar vointei subiectilor.Se va obtine aceeasi reactie precum a celor multi agramati corectati spontan,dar efectele apar pe termen lung,nu imediat.Asa si aici,pedepsita din fasa orice manifestare de nesimtire,mergand pana la eliminare definitiva din grup.Stiu,se va spune ca isi ia o noua identitate si va intra din nou...va fi tratat la fel,pt ca aici se sanctioneaza un comportament,nu un ID sau o persoana anume.De multe ori in vechea bodega starile de inflamare trenau pana se luau masuri,si de cele mai multe ori,masurile erau mai mult decat blande...imi aduc aminte de tembelul ala care a deschis subiectul cu un  E0102.Cate zile a rezistat cu invective adresate tuturor cand in mod normal la prima manifestare trebuia sa dispara...el,nu bodega.

Link spre comentariu

Păi am mai scris asta, multora dintre colegi le place acel tip de scandal, nu am primit atunci niciun raport despre acea postare, iar eu nu stau chiar tot timpul pe forum deși intru zilnic.

Iar dacă m-am referit mai înainte la colegul adicontakt, ia priviți istoricul avertismentelor lui. Oare am eu ceva cu el ?  Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări