surubarila Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Claritate- acela e SHARPNESS redu-l la 0 si gata,urmeaza restul instructiunilor si intri in service menu. Link spre comentariu
gigi56 Postat Mai 7, 2016 Autor Partajează Postat Mai 7, 2016 Nu merge , am programat pe programul 99 un post si memorizat si am intrat in MENU PRINCIPAL si am coborat la claritate si am redus la 0 si am apasat simultant butoanele mute si butonul -V de pe telecomanda si nuu se schimba nimic .(sau nu corespunda telecomanda la aceste comezi pentru a rezolva cu liniaritate pe verticala ?? ) mai astept idei si sfaturi poate se rezolva. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 De ce nu citesti atent??? Mute de pe telecomanda si V- de la TV!!!!! Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Domnu' gigi 56: Stai cu un deget de la o mana apasat pe butonul Mute de la telecomanda iar cu un alt deget de la cealalta mana pe butonul V- de la televizor. Editat Mai 7, 2016 de mac01 Link spre comentariu
adydep Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Degetele trebuiesc sincronizate,altfel nu trece în SERVICE Link spre comentariu
gigi56 Postat Mai 7, 2016 Autor Partajează Postat Mai 7, 2016 - am facut cu s-a zis de dvs am apasat butonul mute de pe tele si cu celalata mana pe butonul - V de la TV pe panou si imi apare pe ecran scris : Z - M3L TXT V4 , 01 , 07 , 05 , 02 UG Test , apoi daca schimb test apare scris CHEKING si nimic nu mai schimba . Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Dacă nu reușești să reglezi dimensiunea pe verticală din meniul service , incearcă să modifici valoarea lui R408 din pinul 4 al finalului de cadre TDA8357J , sau R411 din pinul 9 al finalului . Incepe cu R408 . Initial , incearcă cu valori apropiate de cea a lui R408 . Vezi in ce sens se modifică dimensiunea pe verticală (dacă se modifică ) si tatonează vaoarea lui R408 până obtii o imagine incadrată corect . Dacă nu se modifică din R408 , incearcă cu R411 , in acelasi mod ca la R408 . Editat Mai 7, 2016 de winstyle Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Acum ai reusit sa intri in meniul service. Uita-te pe telecomanda si vezi daca ai un buton pe care scrie Recall sau Return sau o sageata cu cu varful spre stanga. Apasa acel buton de pe telecomanda. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Uita-te la poza atasata,aia e tasta RECALL.Greu,al naibii de greu... Link spre comentariu
gigi56 Postat Mai 8, 2016 Autor Partajează Postat Mai 8, 2016 Va multumesc foarte frumos domnilor care au gasit timp si buna vointa de a ma ajuta la problema mentionat la acest TV ,le urez multa sanatate si mult succes in aceasta meserie,problema rezolvata. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Of da greu a fost..... Link spre comentariu
Vizitator Giosu Nicolae Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) spuneti-mi si mie cu ce se memoreaza canalele ca nu gasesc 'OK' la telecom.EUR511300-LP Editat Februarie 15, 2019 de Giosu Nicolae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum