Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O problema la TV PANASONIC

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

10

• surubarila

5

• mac01

4

• BUGHIU

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu merge , am programat pe programul 99 un post si memorizat si  am intrat in MENU PRINCIPAL si am coborat la claritate si am redus la 0 si am apasat simultant butoanele mute si butonul -V  de pe telecomanda si nuu se schimba nimic .(sau nu corespunda telecomanda la aceste comezi pentru a rezolva  cu liniaritate pe verticala ?? ) mai astept idei si sfaturi poate se rezolva.

Link spre comentariu

Domnu' gigi 56:

Stai cu un deget de la o mana apasat pe butonul Mute de la telecomanda iar cu un alt deget de la cealalta mana pe butonul V- de la televizor.

Editat de mac01
Link spre comentariu

- am facut cu s-a zis de dvs am apasat butonul mute de pe tele si cu celalata mana pe butonul - V de la TV pe  panou si imi apare pe ecran scris :

Z - M3L  TXT   V4 , 01 , 07 , 05 , 02

UG   Test  , apoi daca schimb  test apare scris CHEKING si nimic nu mai schimba .

Link spre comentariu

Dacă nu reușești să  reglezi dimensiunea pe verticală din meniul service , incearcă să modifici valoarea lui R408 din pinul 4 al finalului de cadre TDA8357J , sau R411 din pinul 9 al finalului . Incepe cu R408 . Initial , incearcă cu valori apropiate de cea a lui R408 . Vezi in ce sens se modifică dimensiunea pe verticală  (dacă se modifică ) si tatonează vaoarea lui R408 până obtii o imagine incadrată corect . Dacă nu se modifică  din R408 , incearcă cu R411 , in acelasi mod ca la R408 .

Editat de winstyle
Link spre comentariu

Acum ai reusit sa intri in meniul service. Uita-te pe telecomanda si vezi daca ai un buton pe care scrie Recall sau Return sau o sageata cu cu varful spre stanga. Apasa acel buton de pe telecomanda.

Link spre comentariu

Va multumesc foarte frumos domnilor care au gasit  timp si buna vointa de a ma ajuta la problema mentionat la acest TV ,le urez multa sanatate  si mult succes in aceasta meserie,problema rezolvata.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări