Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Profilo

liviu_mad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu_mad

6

• tehtronics

5

• palcu ion

3

• adydep

3

Top autori în acest subiect

MFY este o telec. programabila cu PC-ul, iar 2031 este codul

N-ar trebui sa-i lipseasca niciunui depanator...

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

MFY este o telec. programabila cu PC-ul, iar 2031 este codul

N-ar trebui sa-i lipseasca niciunui depanator...

Uite ca mie imi lipseste din atelier aceasta telecomanda si de 20 de ani nu mia lipsit acesta telecomanda ca m-am folosit de alte tel. progranmabile  :reytre  :limb:

Link spre comentariu

Da sunt perfect de acord cu tine ca orice depanator trebuie sa aibe in dotare macar o telecomanda programabila  :96

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sanatate permanenta! Da cautare pe Google "telecomanda MadeForYou" si alege magazinul de unde vrei s-o cumperi.Totodata trebuie sa cumperi si senzorul pt.programare cel care se leaga la PC,doar cu TC nu faci nimic.

Link spre comentariu

Ce telecomenzi programabile poti sa ai Florine ?Oricum MFY le bate 100% pe alea mai ales la TVuri noi.Desi si la vechituri merge .

Nu prea cred ca MFY este 100% pentru toate modelele oricum mie nu mia folosit ca am altele, cu MFY sa vinzi la client el spune ca deja cu aceasta suma isi cumpara alt tv atunci ce faci? aceasta tel. trebuie numai pentru atelier si nu vinduta la clientii ca nu iesi cu farmatura in barba

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări