Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

5

• zal

4

• vasilenicolae52

1

Se face un modulator, ceva in genul celor de la VCRuri. Nu cumva mufa aia se poate baga intr-un Scart de monitor al TVului? Cauta corespondenta pinilor si lipeste firele pe o mufa Scart. Am avut o jucarie din asta prin '92 si nu stiam sa umblu la ea, scriam litere pe ecranul TV. :smt003

Link spre comentariu

Am rezolvat-o simplu, am schema si am scos semnal direct din integratul K555IR16 prin rezistente. Apoi am facut 2 minibobine "intretesute" miniatura si un condensator de decuplare. (asta am mai facut cand mi-am construit primul Cobra 2.0 si am aplicat si aici)Am reusit sa scot semnal Alb-Negru pe televizor.Merge Sintez-ul acum in legea lui. Acum sa gasesc Dizzy in format MP3 sa-l inregistrez pe magnetofon. Asta era jocul preferat de pe platforma Spectrum, prin anii 1990. :smt007 Sanatate,ALEKS

Link spre comentariu

Nu reusesc sa scot colorat nici sa ma impusti. Am reglaje pe placa pentru R G B si tot monocrom arunca semnal afara. Ce-i drept n-am incercat prin mufa lui de semnal ci prin modulatorul meu.ALEKS

Link spre comentariu

TV-ul meu nu are SECAM. In consecinta receptionez Alb-Negru si fara sunet. Sunetul iese din difuzorul de l-am montat in Sintez printr-un KT317 de la o poarta logica.Curios ca nu receptionez nici un Sintez nimic pe TV-Tunerul de la calculator. Este undeva dupa 800MHz un semnal foarte slab calitativ si oscilant. Asta receptioneaza TV-Tunerul meu.Idei ?ALEKS

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări