ALEKS Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Cine are Sintez 2? Dar schemele de principiu?Sau poate ma indruma cineva cum scot semnal RF pentru televizor prin mufa cu 8 contacte cu eticheta "TV".ALEKS Link spre comentariu
zal Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Se face un modulator, ceva in genul celor de la VCRuri. Nu cumva mufa aia se poate baga intr-un Scart de monitor al TVului? Cauta corespondenta pinilor si lipeste firele pe o mufa Scart. Am avut o jucarie din asta prin '92 si nu stiam sa umblu la ea, scriam litere pe ecranul TV. :smt003 Link spre comentariu
ALEKS Postat Martie 29, 2007 Autor Partajează Postat Martie 29, 2007 Am rezolvat-o simplu, am schema si am scos semnal direct din integratul K555IR16 prin rezistente. Apoi am facut 2 minibobine "intretesute" miniatura si un condensator de decuplare. (asta am mai facut cand mi-am construit primul Cobra 2.0 si am aplicat si aici)Am reusit sa scot semnal Alb-Negru pe televizor.Merge Sintez-ul acum in legea lui. Acum sa gasesc Dizzy in format MP3 sa-l inregistrez pe magnetofon. Asta era jocul preferat de pe platforma Spectrum, prin anii 1990. :smt007 Sanatate,ALEKS Link spre comentariu
zal Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 La mine prin modulator aveam semnal color. :supz: Link spre comentariu
ALEKS Postat Martie 30, 2007 Autor Partajează Postat Martie 30, 2007 Nu reusesc sa scot colorat nici sa ma impusti. Am reglaje pe placa pentru R G B si tot monocrom arunca semnal afara. Ce-i drept n-am incercat prin mufa lui de semnal ci prin modulatorul meu.ALEKS Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 TV-ul tre' sa aiba obligatoriu SECAM ! Link spre comentariu
zal Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Uite ca asta era! Am uitat ca rusii au Secam nu Pal la TVuri. Ce-i drept eu aveam TV pricopsit. :smt003 Link spre comentariu
ALEKS Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 TV-ul meu nu are SECAM. In consecinta receptionez Alb-Negru si fara sunet. Sunetul iese din difuzorul de l-am montat in Sintez printr-un KT317 de la o poarta logica.Curios ca nu receptionez nici un Sintez nimic pe TV-Tunerul de la calculator. Este undeva dupa 800MHz un semnal foarte slab calitativ si oscilant. Asta receptioneaza TV-Tunerul meu.Idei ?ALEKS Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Incearca sa folosesti monitorul la mufa lui adaptind pinii. Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 20, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Monitorul cu magistrala VGA ? Am unul monocrom VGA dar nu cred ca merge, sunt altfel semnalele din cate stiu eu.ALEKS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum