LeSage Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Buna ziua, sunt membru al unui grup de pe facebook care are si chat. Problema este ca de cateva zile nu mai imi apare chatul. Oare ce s-a putut intampla? Se exclude: - cineva m-a dat afara - admin m-a pus pe block Eu am sters conversatia de grup cu optiunea "delete conversation" si de atunci daca vreau sa intru inapoi. Facebook creeaza alt grup in paralel. Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Daca ai dat "delete conversation" (stergerea conversatiei) atunci este normal ca nu iti mai apare chat-ul. Daca nu ai dat inainte si "leave conversation" (parasirea conversatiei), atunci ar ajunge ca o persoana care este in chat sa scrie ceva, teoretic atunci iti apare din nou chat-ul. Insa in caz ca totusi nu iti reapare chat-ul, ar trebui sa rogi o persoana din grup sa te bage inapoi in chat (poate a mai schimbat Facebook-ul ceva la functionarea chat-ului). Link spre comentariu
Untold Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Asta este intr-adevar o problema existentiala... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum