Angel-boy Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Salut , o intrebare in general .. ce este ma convenabil : sa construiesti niste boxe . sau sa cumperi un sistem sau boxe separat ?! Consider ca , cat dai sa faci niste boxe..munca stres etc.... mai bine le cumperi ! voi ce parere aveti ?! :smt006 [/b] Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Evident niste boxe "de fabrica" au toate sansele sa mearga mai bine, sa arate mai bine si sa coste mai putin decat unele facute de cineva nu foarte experimentat.La nivel de amator trebuie sa ai timp, scule, materiale, spatiu de lucru, cunostinte, rabdare, etc. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 cum era chestia aia cu lista??...xxx shpe mii difuzoarexxx shpe mii PAL (sau altceva de genul)xxx shpe mii filtru, cablu, mufesatisfactia ca "e facuta de tine" - INESTIMABIL!!!cam asta ar fi... dai niste bani, si iei fara dureri de cap boxe de fabrica, sau transpiri facandu-le tu.te asigur ca o sa fii mult mai grijuliu cu boxele facute de tine, decat cu cele cumparate, chiar daca sunt mai prastie (nu toata lumea face lucru perfect din prima...) Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 cum era chestia aia cu lista??...xxx shpe mii difuzoarexxx shpe mii PAL (sau altceva de genul)xxx shpe mii filtru, cablu, mufesatisfactia ca "e facuta de tine" - INESTIMABIL!!!cam asta ar fi... dai niste bani, si iei fara dureri de cap boxe de fabrica, sau transpiri facandu-le tu.te asigur ca o sa fii mult mai grijuliu cu boxele facute de tine, decat cu cele cumparate, chiar daca sunt mai prastie (nu toata lumea face lucru perfect din prima...)MARE adevar graiestieu unu mai degraba imi fac............am si cu, adica "utilaje tehnologice", mai prost e cu timpul...... Link spre comentariu
Angel-boy Postat Martie 30, 2007 Autor Partajează Postat Martie 30, 2007 E adevarat ce zici , dar eu nu am utilaje tehnologice , doar o masina de gaurit si una de taiat lemn . nush inca ce sa fac ... mai astept pareri ! :smt006 Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 cu o bormasina si un soricel iti poti face niste boxeeu atata am si ma descurccu un pic de imaginatie poti taia foarte drept si cu soricelul....... Link spre comentariu
Nucleu Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Parerea mea este sa iti cumperi unele gata facute...sau depinde ce doresti tu...! Sa nu vorbim despre acele woofere in care se ia in calcul si greutatea membranei ca atunci mai bine... :partyman: Link spre comentariu
Gerula Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Merita sa le faci.Dar sa le faci bine, nu ca pe mobila cum am vazut eu in targ.Pentru ca iese mai ieftin asa, iar nu sunt exagerat de pretention in privintza caliatatii sunetului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum