Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In general : Merita sa faci Boxe sau sa cumperi ?!

Angel-boy

Postări Recomandate

Salut , o intrebare in general .. ce este ma convenabil : sa construiesti niste boxe . sau sa cumperi un sistem sau boxe separat ?! Consider ca , cat dai sa faci niste boxe..munca stres etc.... mai bine le cumperi ! voi ce parere aveti ?! :smt006 [/b]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

2

• Angel-boy

2

• MifTy

1

• Nucleu

1

Top autori în acest subiect

Evident niste boxe "de fabrica" au toate sansele sa mearga mai bine, sa arate mai bine si sa coste mai putin decat unele facute de cineva nu foarte experimentat.La nivel de amator trebuie sa ai timp, scule, materiale, spatiu de lucru, cunostinte, rabdare, etc.

Link spre comentariu

cum era chestia aia cu lista??...xxx shpe mii difuzoarexxx shpe mii PAL (sau altceva de genul)xxx shpe mii filtru, cablu, mufesatisfactia ca "e facuta de tine" - INESTIMABIL!!!cam asta ar fi... dai niste bani, si iei fara dureri de cap boxe de fabrica, sau transpiri facandu-le tu.te asigur ca o sa fii mult mai grijuliu cu boxele facute de tine, decat cu cele cumparate, chiar daca sunt mai prastie (nu toata lumea face lucru perfect din prima...)

Link spre comentariu

cum era chestia aia cu lista??...xxx shpe mii difuzoarexxx shpe mii PAL (sau altceva de genul)xxx shpe mii filtru, cablu, mufesatisfactia ca "e facuta de tine" - INESTIMABIL!!!cam asta ar fi... dai niste bani, si iei fara dureri de cap boxe de fabrica, sau transpiri facandu-le tu.te asigur ca o sa fii mult mai grijuliu cu boxele facute de tine, decat cu cele cumparate, chiar daca sunt mai prastie (nu toata lumea face lucru perfect din prima...)

MARE adevar graiestieu unu mai degraba imi fac............am si cu, adica "utilaje tehnologice", mai prost e cu timpul......
Link spre comentariu

Parerea mea este sa iti cumperi unele gata facute...sau depinde ce doresti tu...! Sa nu vorbim despre acele woofere in care se ia in calcul si greutatea membranei ca atunci mai bine... :partyman:

Link spre comentariu

Merita sa le faci.Dar sa le faci bine, nu ca pe mobila cum am vazut eu in targ.Pentru ca iese mai ieftin asa, iar nu sunt exagerat de pretention in privintza caliatatii sunetului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări