Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se foloseşte un multimetru

MifTy

Postări Recomandate

Sunt foarte enervante aceste aparate cu autostop. De obicei cand vrei sa masori ceva atunci se inchide.

Se poate accesa la unele aparate oprirea functiei de autostop din meniul lui ...nu se mai inchide, in schimb bazaie la fiecare minut si te anunta ca nu l-ai inchis.

Tampite aparate...am si eu doua....au inceput sa ma streseze buzzer-ele astea si oprirea automata.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin ardelean

4

• MifTy

3

• doru3160

3

• danpin

2

Top autori în acest subiect

Și când te gândești ca de toată tărășenia se face vinovat un amarat de tranzistor care odată identificat se strapeaza E-C și s-a terminat cu autostopul. Sau și mai elegant, se montează un întrerupător și se activează funcția doar când se vrea. La câteva am renunțat la funcția hold și am trecut tasta pe anulare autostop. Nu știu dacă toate instrumentele permit asa ceva, dar merita încercat. Pe mine nu ma mai deranjează funcția asta de când am stors câteva baterii înainte de termen. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări