Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator acumulatori 1,2v

Postări Recomandate

Am diverse obiecte prin casa care merg cu acumulatori de 1,2v.....lanterne, telecomenzi, etc.

Am cumparat acumulatorii la pachet cu incarcatoarele....numai ca aceste incarcatoare nu au nici macar un led indicator care sa arate ca acumulatorul este incarcat. Incarcatoare ieftine cu un mini transformator o dioda si o rezistenta care baga ca proastele continuu curent in acumulatori. Daca uiti incarcatorul in priza cu acumulatorii in el risti sa strici acumulatorii mai devreme de termen.

Vreau o schema cat mai simpla care sa incarce 1-4 acumulatori si cu un amarat de led care sa indice faptul ca acumulatorul este incarcat. Ma gandesc ca montajul sa-l fac stil paianjen si sa-l introduc in respectivele incarcatoare. Am un incarcator care poate incarca 2 acumulatoare odata si unul care poate incarca 4 acumulatori.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări