Vizitator adytzurulz Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu o problema...am cumparat de pe internet un kit LED Marker pt masina mea...sa transform lumina galbena in alba de la led-uri...acum am o mica problema...ledul atasat are doar 5w....si vreau sa il inlocuiesc cu unul de 15w-20w...va rog sa ma ajutati cu modelul de led...si daca stiti si de unde pot cumpara...Multumesc frumos Link spre comentariu
briobit Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Led-uri gasesti de cumparat si pe forum la preturi decente de toate puterile (cred ca sunt 2-3 useri care vand asa ceva). Problema e alta ... tu ai vazut cat e de mare un led de 10W de exemplu comparat cu ala al tau? Dupa care vin urmatoarele 2 probleme majore: sursa de curent constant si racirea. Link spre comentariu
Vizitator adytzurulz Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Nu stiu dimensiunile....dar poate ma ajuta cineva....sursa de curent accepta sigur...am avut bec de 15w...dar ce tip de led este? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XML cam asta iti trebuie tie dar cum spune si colegu BRIOBIT """"Dupa care vin urmatoarele 2 probleme majore: sursa de curent constant si racirea"""""" http://tr.aliexpress.com/item/NEW-CREE-10W-E39-E53-E60-E61-E63-E64-E65-E66-E87-10W-LED-Marker-Angel/689225002.html Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Ce vrei să iluminezi practic cu ledurile de 10W la mașină ? Vezi că modificările sistemului de iluminat te pot lăsa fără certificatul de înmatriculare și ceva amendă.... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 daca masina este prevazuta cu Angel Eye este ok Link spre comentariu
FLONE Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu o problema...am cumparat de pe internet un kit LED Marker pt masina mea...sa transform lumina galbena in alba de la led-uri...acum am o mica problema...ledul atasat are doar 5w....si vreau sa il inlocuiesc cu unul de 15w-20w...va rog sa ma ajutati cu modelul de led...si daca stiti si de unde pot cumpara...Multumesc frumosAla nu este un led de 5W, ci o teapa. Ai nevoie de un led de calitate (cel putin un Cree XML-L2, XP-L; Philips MZ, etc), o racire mai buna si un driver.Mai bine iti cumperi unu de pe aliexpress si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum