Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Angel Eye LED

Vizitator adytzurulz

Postări Recomandate

Vizitator adytzurulz

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu o problema...am cumparat de pe internet un kit LED Marker pt masina mea...sa transform lumina galbena in alba de la led-uri...acum am o mica problema...ledul atasat are doar 5w....si vreau sa il inlocuiesc cu unul de 15w-20w...va rog sa ma ajutati cu modelul de led...si daca stiti si de unde pot cumpara...Multumesc frumos

post-247196-0-50127900-1462456374_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

2

• briobit

1

• validae

1

• FLONE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Led-uri gasesti de cumparat si pe forum la preturi decente de toate puterile (cred ca sunt 2-3 useri care vand asa ceva).

Problema e alta ... tu ai vazut cat e de mare un led de 10W de exemplu comparat cu ala al tau?

Dupa care vin urmatoarele 2 probleme majore: sursa de curent constant si racirea.

Link spre comentariu
Vizitator adytzurulz

Nu stiu dimensiunile....dar poate ma ajuta cineva....sursa de curent accepta sigur...am avut bec de 15w...dar ce tip de led este?

Link spre comentariu

Ce vrei să iluminezi practic cu ledurile de 10W la mașină ?  Vezi că modificările sistemului de iluminat te pot lăsa fără certificatul de înmatriculare și ceva amendă....

Link spre comentariu

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu o problema...am cumparat de pe internet un kit LED Marker pt masina mea...sa transform lumina galbena in alba de la led-uri...acum am o mica problema...ledul atasat are doar 5w....si vreau sa il inlocuiesc cu unul de 15w-20w...va rog sa ma ajutati cu modelul de led...si daca stiti si de unde pot cumpara...Multumesc frumos

Ala nu este un led de 5W, ci o teapa. Ai nevoie de un led de calitate (cel putin un Cree XML-L2, XP-L; Philips MZ, etc), o racire mai buna si un driver.Mai bine iti cumperi unu de pe aliexpress si ai rezolvat problema.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări