Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Zander FT2105d si FT2101 defecte

Postări Recomandate

Da . Este cu jungla stv2246h! Mai am un zander ft 2105d cu sursa arsa si jungla stv2246 , de pe care am sa iau quartzul in primul rand iar daca va trebui so jungla , insa nu stiu daca sunt compatibile stv2246h cu stv2246. O zi buna!

Link spre comentariu

...din cate stiu, sunt compatibile....am schimbat mai de mult, dar nu-mi amintesc daca 2246h in loc de 2246, sau invers. Eu as lasa jungla ultima, daca nu se rezolva din quartz, incearca si cu un dump !

Link spre comentariu

...din cate stiu, sunt compatibile....am schimbat mai de mult, dar nu-mi amintesc daca 2246h in loc de 2246, sau invers. Eu as lasa jungla ultima, daca nu se rezolva din quartz, incearca si cu un dump !

Sanatate permanenta ! Confirm si eu ca sunt compatibile.Pt colegul UN CETATEAN : ce frecventa se obtine prin punerea in paralel a doua <quarte> ? STV2246 are intern oscilatoare separate.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Sanatate permanenta ! Confirm si eu ca sunt compatibile.Pt colegul UN CETATEAN : ce frecventa se obtine prin punerea in paralel a doua <quarte> ? STV2246 are intern oscilatoare separate.

Se oscileaza pe o frecventa medie,ca care se pune in rezonanta cu jungla care si ea e defecta la pinul de quartze,si apare culoarea.Eu asa am rezolvat odata.

Link spre comentariu

Eu ca cand am avut problema cu culoarea am pus doua quarte in paralel.unul de 3,57 si alalalt de 4,93.

Din fabrica sunt puse in paralel deja , unul de 3.579 si unul de 4.433 mhz. Le inlocuiesc si revin cu detalii ! O zi placuta !

Link spre comentariu

Din fabrica sunt puse in paralel deja , unul de 3.579 si unul de 4.433 mhz. Le inlocuiesc si revin cu detalii ! O zi placuta !

...gresit ! Daca sunt montate pe pini alaturati, nu inseamna ca sunt legate in paralel....intre pinii junglei nu este scurt !!!

Link spre comentariu

Intr-adevar , a vazut ochiul meu gresit! Am schimbat ambele "quartze" insa acum imi tziuie difuzoarele! Ciudat tv-ul! Am sa vad peste 10-20 de minute cum se manifesta!

Link spre comentariu

...chiar mai multe, trebuie sa spuneti ce procesor aveti....!

Intr-adevar , a vazut ochiul meu gresit! Am schimbat ambele "quartze" insa acum imi tziuie difuzoarele! Ciudat tv-ul! Am sa vad peste 10-20 de minute cum se manifesta!

trebuia schimbat doar cel de 4,43Mhz!

Daca se poate gasii un dump la televizorul din titlu.Va multumesc

incercati cu asta , e cald....azi l-am pus si este OK!

T.V.C. ZANDER UP ST92195C7B1-MTH.rar

Link spre comentariu

Mai dispar culorile ?

Nu. Am pus la loc cel de 3,579 MHz și acum funcționează perfect! Problema cu tziuitul in difuzoare provenea de la mufa de pe placa! Va mulțumesc pentru ajutor! :)

Editat de Wussman
Link spre comentariu

Eu ca cand am avut problema cu culoarea am pus doua quarte in paralel.unul de 3,57 si alalalt de 4,93.

Foarte bine c-ai reusit ! Daca imi poti spune un motiv pt. care i-ai dat like CETATEANULUI....PS- trece si orasul/judetul unde locuiesti , poate vreun coleg sa fie pe-aproape cand ai nevoie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări