mireaconstantin66 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Acest tv lcd nu are nici un buton pt. reglaj pe el.Va rog daca stiti ce telecomanda merge,sau vreun cod de la telecomenzi programabile.Am si MADE FOR YOU SI BRAVO SI ALIEN. Multumesc f.f mult Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Incearca RC19. Cauta in catalogul de c----n, pozitia 326. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 acesta cred ca este beko mfy 1838 sau 1400 Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) BRAVO 95439 ... MFY nu merge Editat Mai 4, 2016 de tehtronics Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Domnilor, vorbim toti de acelasi tip de telecomanda, care functioneaza pe 3010. Dar televizorul vede telecomanda? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Domnilor, vorbim toti de acelasi tip de telecomanda, care functioneaza pe 3010. Dar televizorul vede telecomanda? dv a-ti dat codul de telecomanda compatibila ,eu am dat coduri de mfy,si domnul ,,tehtronics,, un cod de bravo,dar cel interesat inca nu a raspuns deci inca nu se ia in calcul varianta nefunctionarii tv-ului sau a vre-o unui cod sau telecomanda,dar pesonal tind sa va spun ca telecomanda recomanda de dv a aparut sub fel si fel de producatori si in mare parte nu merge la orice tv cu care ar fi compatibila,va spun din experienta ca la inceputul achizitionarii personale de acest model de telecomanda tc39 made in china nu a mers la tv-urile ce trebuia sa mearga,la inceput era de ajuns sa schimbi quartul din telecomanda 455 cu 429 si era ok,dupa care nenorocitii care l-e produc au scos varianta de telecomanda fara quart si asa ca le cumparai pentru carcasa,daca magazinul este local se merita incercat,dar daca e sa dai comanda de telecomanda,mai degraba comanzi una programabila si te scutesti de posibili bani aruncati pe o carcasa,bineinteles daca ai toate cele necesare pentru programarea unei astfel de telecomenzi,deci ramane ca doritorul sa posteze un raspuns , numai bine Editat Mai 4, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Ascultati ce va spun: -merg sigur Canton poz. 326 si BRAVO cod 95439 -MFY nu va merge(nici 1837, 1838, 1400) -ar mai fi COM si IRC, dar nu le are colegul Link spre comentariu
mireaconstantin66 Postat Mai 5, 2016 Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 A mers okk RC19 de lcd beko.Va multumesc tuturor. Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 A mers okk RC19 de lcd beko.Va multumesc tuturor. Bravo!!!! Link spre comentariu
crmn1 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 eu cred ca acest tv are ascuns pe spate un joystick. asta daca pierdeti telecomanda.daca nu are poate ma insel. Link spre comentariu
Ovidiu Andrei Postat Mai 3, 2021 Partajează Postat Mai 3, 2021 On 5/5/2016 at 10:34 AM, ceorneialexdru said: Bravo!!!! On 5/5/2016 at 10:28 AM, mireaconstantin66 said: A mers okk RC19 de lcd beko.Va multumesc tuturor. Salut, Am și eu acest TV, westwood 15LWL05, și vreau sa l montez in rulota, având in vedere ca merge și pe 12V. Aveți idee ce fel de cablu de alimentare ii trebuie, pt fct pe 12V? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum