Vizitator eneelectronics Postat Decembrie 12, 2004 Partajează Postat Decembrie 12, 2004 Am folosit tot felul de markere permanente si tot imi corodeaza si prin marcaj si imi iese ca naiba; ba chiar in unele locuri se si intrerupe. Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Decembrie 12, 2004 Partajează Postat Decembrie 12, 2004 Care e cea mai buna substanta de trasat ca sa nu mai am problema? Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 13, 2004 Partajează Postat Decembrie 13, 2004 Oja si corodezi cu clorura ferica. Succes garantat. Poti incerca si vopsea incaltaminte "sigmarom", se traseaza mai fin decat cu oja si cred ca merge la fel de bine. Bafta ! Daniel Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 13, 2004 Partajează Postat Decembrie 13, 2004 eu am folosit smoala dizolvata in tiner sau diluant, iar ca "scula" de trasat foloseam un ac de seringa taiat la un cm lungime (ac model vechi, metalic) cositorit pe un manerdaca folosesti un ac subtire si "vopseaua" de fluiditatea potrivita, poti trasa cablaje f finenumai sa nu-ti tremure mana..... Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Decembrie 13, 2004 Partajează Postat Decembrie 13, 2004 Asa e, cu oja intr-o seringa cu tot cu acul ei original merge foarte bine.Sa ai grija ca dupa ce ai tras oja in seringa sa o tii cu acul in sus ca tot aerul sa se stranga sus si apoi sa-l poti scoate afara, altfel cand vrei sa scoti apoi oja ea va iesi neregulat.Prin procedeul asta am facut cablaje si de 0,5mm, dar chinuiala e mare :x Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 sincer nu sunt fan marker, dar am folosit odata un marker pentru scris pe CD-uri, si am corodat cu clorura ferica. am fost multumit de rezultat. iti recomand sa dai de 2 ori pe acelasi traseu, sau chair de 3 ori, prinde bine chestia asta.cat despre celelalte 2 metode mentionate mai sus, le sustin pe amandoua, iar preferata mea este cea cu oja. rezista si la acid azotic superconcentrat. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 Si eu am fost reticent la marker, dar s-a dovedit a fi f. bun. Cum a scris si aghora, trebuie sa dai de 2-3 ori, dar a doua si a treia oara trebuia dat dupa ce se usuca stratul precedent, altfel se manjeste. Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 eu am asteptat intr-adevar sa se usuce, iar urmatoarea "mana" am dat-o prin punctare, adica nu am mai "tarait" markerul ci doar am pus puncte multe, unul langa altul. ideea e ca la un cablaj mare ti se cam ia de punctat. acum sunt in cochetare cu folia PNP. un coleg de-al meu lucreaza f bine cu ea. cablajele ies bine. poti sa dai traseu printre pinii de integrat. Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 am inteles ca un marker "adevarat" e EDING 3000 Link spre comentariu
Vizitator lucian capraru Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 prostii cu marker,smoala in terpinol osolutie putin vascoasa,bagata in seringa spor la trb Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 tooner-ul de la imprimanta...cel mai bun.....(metoda aia cu fierul de calcat.. super...) Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Marker in doua straturi si clorura ferica. Iese super bine; sau cu folie. Link spre comentariu
Vizitator goguferaru Postat Aprilie 2, 2005 Partajează Postat Aprilie 2, 2005 In primul rind cuprul curatat cu CIF ( in nici un caz cu smirghel ), iar ca markere am folosit cu rezultate f. bune Status, Faber-Castell, Edding 140S ( 0,3 mm), un singur strat. Daca dadeam cu smirghel indiferent de marker pierdeam 3/4 din trasee. Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 eu dau placuta intai cu tix din ala vechi de care folosea bunica si dupa aia iti iei pcb`ul pe o discheta si te duci la o firma de publicitate serioasa care sa aiba un plotter de ultima generatie, pentru ca ala poate taia si la 0,5mm,si dupa ce iti transferi pe placuta poti folosi orice fel de substanta coroziva GARANTAT si iata cat de usor poti face ceva cat-de-cat bun.ATENTIE FOARTE MARE LA TRANSFERUL DE PE FOLIA DE TRAANSFER PE PLACUTA ( ITI TREBUIE NERVI DE OTEL SI O MANA "BIONICA" FOARTE PRECISA).Spor la treaba. Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Smoala dizolvata in benzina... si acul de seringa taiat si pilit bine, fac minuni. Am trasat cablaje pentru voltmetre digitale, pentru ceasuri, lumina dinamica, etc. Doar sa nu-ti tremure mana... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum