Vizitator Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Va salut stimati colegi, vreau sa-mi cumpar un convertor usb-vga, care sa faca conversie integrala(video si date), am vazut ca la nici un model nu specifica, daca face si conversie de date, intrebarea mea este, stie cineva vreun model de astfel de convertor, cineva care foloseste sau a folosit asa ceva. Va multumesc. Link spre comentariu
one Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Mai precis ce tip de date trebuie sa converteasca si in ce ? Nu cumva asta e doar o banala "placa" video ? Sau vrei sa iti recunoasca tipul monitorului ? Vad pe net ca se gasesc incepand de la 10$, parerea mea este ca de cati bani dai de atat te tine. Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Si eu am vrut sa intreb acelasi lucru, la ce fel de conversie de date se refera? In mod normal adaptoarele USB la VGA sunt niste "placi video" pe USB. Am vazut ca la o parte din modele este specificat integratul folosit de catre producator. Probabil s-ar putea afla mai multe informatii din verificarea datasheet-ului integratului folosit (la modelele unde este specificat integratul)... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Si eu am vrut sa intreb acelasi lucru, la ce fel de conversie de date se refera? In mod normal adaptoarele USB la VGA sunt niste "placi video" pe USB. Am vazut ca la o parte din modele este specificat integratul folosit de catre producator. Probabil s-ar putea afla mai multe informatii din verificarea datasheet-ului integratului folosit (la modelele unde este specificat integratul)... Intrun fel aveti si dvs dreptate, ca nu am specificat, la ce vreau sal folosesc, dar cei care au folosit convertor usb-vga intre placa tv lcd si programator flash isp, stiu despre ce e vorba. Sint unele adaptoare usb-vga care fac conversie video+date, folosite in acest scop, dar dupa cum am spus doar cei care au lucrat cu asa ceva cunosc.........., imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia......... Editat Mai 3, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
one Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Parerea mea este ca adaptoarele USB-VGA clasice nu fac nici unul ceea ce doriti dvs. Va trebuie aparatul dedicat, de exemplu acesta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Parerea mea este ca adaptoarele USB-VGA clasice nu fac nici unul ceea ce doriti dvs. Va trebuie aparatul dedicat, de exemplu acesta. Si tu crezi ca nu are, eu cred ca sia cumparat si din acesta cauza intreaba Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Costica daca-ai incerca sa te faci clar inteles poate ca ar fi si ceva raspunsuri . Electronica e vasta , de la periuta de dinti pana la serverele cele mai sofisticate din lume . iar in ultima vreme cine chiar vrea sa persevereze, se axeaza pe domenii fixe in electronica , nu le mai poti sti si face pe toate , daramite intui ceva anume , suntem pe forum , nu la masa de Poker . Cred ca pe tine te-ar interesa ceva "plug in" pe langa postal Avr pentru citire-scriere dll ,bin etc din procesoare , kbc-uri .... dar ce sa incerc sa zic mai mult , ca eu ma ocup de depanare nu de cercetare . Pentru unele exista aparate special dedicate exemplul colegului one , Rt809f si multe altele mai sofisticate cat si N artificii pe langa , Jtag , etc pentru a extrage o informatie dintr-un chip . Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Parerea mea este ca adaptoarele USB-VGA clasice nu fac nici unul ceea ce doriti dvs. Va trebuie aparatul dedicat, de exemplu acesta. nici nu ştiam că există aşa ceva! :Dcostică, tu vrei să reprogramezi procesoare sau flashuri de LCD-uri prin mufa VGA?dacă da, aia din link e treaba.dacă îţi arde să trimiţi date (video) prin USB de la pc sau laptop la un Tv, fie el şi LCD, îţi trebuie altceva: fie un tv-tuner, fie un generator de miră cu mcu, care-şi ia tensiunea de alimentare din usb-ul calculatorului, şi e controlat din soft tot de pe calculatorul cu pricina.adaptoare/convertoare USB/VGA pur şi simplu nu există!pot exista doar diverse montaje între ele, pentru că sunt 2 conectoare cu rol complet diferit: unul e pentru date (binare), celălalt e pentru semnale video.sau mă pot amuza şi face un asemenea cablu chior, pentru că am chef de bancuri proaste, şi am chef să fac mişto de careva... aş putea fi chiar sadic, şi chiar aş putea lipi toate cele 4-5 fire ale usb-ului "unde trebuie", să iasă fum din minune!!! :nebun:sau pentru că dintr-un motiv sau altul, fac un "divais" oarecare, şi n-am chef să pun mufa USB "normală" pe cutie, şi pun una VGA, că aşa am eu chef!şi pentru că toată lumea ştie ce e aia "USB" şi "VGA", şi la ce sunt folosite, nici dracu' n-o să ghicească ce treabă are mufa aia, de fapt! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum