Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul auto

dan cod

Postări Recomandate

Stie cineva cumva ce tip de CI este cel din poza?Este un modul cu codul95VW-19E616-ADD7NEE224B 106 081Pe CI scrieVJ01L27()AM ce e in paranteza nu se vede fiind puscat poate fi 4 sau altceva.

post-197538-0-07849000-1462264508_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• doru3160

4

• kinderu56

3

• one

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este un circuit electronic care inchide si deschide clapetele ce actioneaza incalzirea habitaclului. De obicei blocarea clapetelor duce la prajirea acestui integrat. Motorul primeste comanda dar nu poate sa o execute ....

Bine ca au scapat angrenajele de plastic ca de obicei se toaca rotile dintate!

Link spre comentariu

Sunt multe circuite drivere servo cu 8 pini si cu comanda seriala, din pacate. O schema ar fi fost de mare folos. Macar care sunt pinii de alimentare si cum e legat motorul, la urma urmei sunt cateva componente.

Link spre comentariu

Ceva asemanator am gasit intr-un far,pt reglarea electrica a pozitiei oglinzii(integratul se vede sub motoras,iar potentiometrul traductor de pozitie, se observa sub pinioanele din plastic).

Ce e interesant la cel explodat,e ca pe circuitul de alimentare al motorasului exista o rezistenta ce ar trebui sa se arda in locul integratului,dar se vede treaba ca mai tot timpul e de alta parere,si cel mai destept,cedeaza primul.

Posted Image

Link spre comentariu

Daca as sti ca e acelasi "destept" as putea demonta plasticul de la farul care nu mai misca oglinda si daca nu e explodat cipul sa vad ce scrie pe el,daca scrie ceva.Acum pe masina e un far luat de la dezmembrari,la care am dat jos sticla,sau mai bine zis plasticul, ca sa pot face ceva intretinere si verificari si la care am facut si poza postata.Cel defect inca nu l-am demontat pt ca e destul de greoi procedeul de dezlipire,dar daca nu e alta sursa de informatie,pot sa-l bag la lucru zilele viitoare...si asa tot trebuia sa-l demontez odata.

Link spre comentariu

Rezistenta este posibil sa citeasca curentul astfel incat cand motorul ajunge la capat de cursa sau se blocheaza, se detecteaza supracurent si circuitul opreste motorul.

Link spre comentariu

Este posibil,dar aici nu citeste nimic.

Ce e pe partea neplantata tine doar de pelicula rezistiva,iar din ce se vede pe cablaj,nu se mai duce nicaieri in afara de motor.

Asta am gasit sub motoras la mine.

Posted Image

Si o poza cu cablajul,poate ajuta,dar din ce se observa la o prima privire,parca e alta gasca ce e aici cu ce e mai sus.

Posted Image

Link spre comentariu

Da nu cred ca seamana cu al meu.La mine sigur codurile de pe integrat sunt ceva date de fabricant.Daca as stii codul restul ar fi poezie.

Link spre comentariu

Asta e,mai mult chiar nu pot ajuta...poate doar careva care are fix placa cu pricina.

Am gasit cu ocazia asta foaia de catalog a integratului,si maine o sa-i simulez conditiile de lucru la banc.Banuiesc potentiometrul intrerupt,pt ca numai dupa ce am bagat ceva spray pe el a inceput sa indice cate ceva pe aparat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări