Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv THOMAS model:51TCB 041TX

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi,am si eu un tv de reparat cu o ciudatenie de sasiu pe care nu l-am mai intalnit pana acum si ma intereseaza si pe mine schema acestuia,toate datele pe care l-eam putut obtine sunt urmatoarele:sursa:TEA2261.procesor:TEA5652S.jungla:TEA5640F-2.cadre:TDA8214A.sunet:TDA7245.final video:TEA5101B,si mai este un integrat capsula to 220:TDA8138A care cred ca este sursa,pentru cine ma poate ajuta cu schema acestuia multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

7

• FLORIN IORDACHE

3

• ionel sm

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Rectific:matrice:TEA5652S,procesor:ST6356B1/BC9,decodor pal secam:TEA5640F-2,cale comuna:TDA8222

Link spre comentariu

Va astept pe messenger !!!

nu il mai am instalat domn FLORIN,de fapt imi da eroare la instalare.

Link spre comentariu

Va multumesc domn Ionel,dar este cam tulbure schema,sper sa ma descurc.

Verificati e-mail-ul .

Link spre comentariu

Poate fi și cu diodă,deoarece sursa e cu integrat.(exemplu:și Goldstar CKT2190,unde în sursă esteKDS1555+TDA4601).Sursa la tv-ul care îl aveți la reparat,a fost construită în 2 variante:cu TEA2261 sincronizat cu liniile(are o spiră pe jugul trafo.linii),și nesincronizat.

Link spre comentariu

Poate fi și cu diodă,deoarece sursa e cu integrat.(exemplu:și Goldstar CKT2190,unde în sursă esteKDS1555+TDA4601).Sursa la tv-ul care îl aveți la reparat,a fost construită în 2 variante:cu TEA2261 sincronizat cu liniile(are o spiră pe jugul trafo.linii),și nesincronizat.

ok,am inteles,va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări