Vizitator dani2016_dani2016 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Caut schema amplificator banda larga de emisie. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Despre ce banda vorbim? Minim/maxim? Ce putere? Link spre comentariu
Vizitator dani2016_dani2016 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 As vrea sa transmit semnalul catv de acasă pina la garaj cam 80 metri distanta. Link spre comentariu
Vizitator dani2016_dani2016 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Ma poate ajuta cineva oare? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 O rola de cablu de 75Ohmi, 100m liniari este cca 90 de lei. De unde gasesti mai ieftin, Ded...Miv....etc. etc. Il intinzi, faci legaturile si asa garajul se bucura. Vrei ceva prin aer? Va costa mai mult. Daca acolo, in garaj, vrei HDMI, este cu totul altceva. Link spre comentariu
Vizitator dani2016_dani2016 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Fără HDMI.Asa as fi facut dar trebuie sa trec prin grădini si nu pot. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 De ce nu poti, nu e proprietatea ta sau cum ? Curent cum ai tras in garajul ala ? Link spre comentariu
Vizitator danny19744 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Sunt 2 străzi diferite si ma despart 2 proprietati e complicat sa va explic.Daca ma puteti ajuta bine ,daca nu, asta e:1w emisie atit. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Amice, cu emisia este mai complicat. Cam intra sub incidenta legii, sa n-ai probleme. Mai bine te intelegi cu cei cu gradinile, poate le lasi si lor posibilitatea sa se conecteze (daca au vreo cabanuta pe acolo) si e OK pentru toata lumea. Pe de alta parte, spune-mi si mie care esti: - dani2016_dani2016 sau -danny19744. Pe undeva, prin strafundurile regulamentului forumului, spune ca nu prea este OK cu mai multe conturi (clone). Te rog sa-mi spui la care renunti. Nu vad de ce ti-ar trebui doua conturi. O seara buna. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 In ce zona vrei sa`i dai drumul? Link spre comentariu
Vizitator danny19744 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Daca considerati sa ma stergeti asta e, dar din punctul DV de vedere Dl moderator,nu din spusele altora, si aici as vrea sa termin acest discurs pacatos,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 dani2016_dani2016 a fost contul clonă pe care ți l-am blocat azi la ora 21. Ai făcut acel cont ieri, pentru că nu ai putut suporta pedeapsa de trei zile suspendare pentru insultele aduse colegilor pe primul tău topic. Nu încerca să mai repeți figura, poți fi urmărit și banat acum mult mai ușor.... Nu așa se intră pe un forum, cu scris agramat și insulte către ceilalți colegi. Sper să nu mai fie nevoie să intervin. Așa cum a scris colegul yo9hrb, nu poți depăși legal anumite puteri de emisie alocate dispozitivelor wireless..... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Amice, ca sa emiti semnalul de CATV cam patrunzi pe niste reglementari care nu tin cont ca vrei tu sa vezi TV la garaj, sau ca vrei sa emiti pentru juma' de tara. Vei avea de indeplinit aceleasi cerinte ca orice post de televiziune. Sa enumeram: TVR 1, 2, 3, Pro TV, Antene - cate or fi, etc. Efortul financiar este uluitor. Teoretic merge, practic.... nu prea. Varianta optima este cu cablu. Legat de conturile tale, doar am intrebat. Regulamentul este unul pentru toti, trebuie respectat si atata tot. Nu am o placere deosebita sa sterg conturi, de aceea te-am intrebat la care vrei sa renunti. Amiabil. Cat despre discutie, poate continua. Este posibil sa fie colegi cu alte pareri, eu mi-am spus numai nparerea mea, care nu este lege. Este doar o parere. O seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate