Duban Mihai Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Hristos a înviat ! Vreau să fac o antena gps pentru tableta , în trecut am confecționat un dublu bi quad pentru modemul mamei mele cu rezultate super mega giga excelente. Cu "gipiesu" asta pentru navigație nu prea stiu cum sta treaba ... Am tot "googalit" eu să înțeleg cum sta treaba dar nu am găsit mai nimic . Link spre comentariu
ratza Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Să zicem că reuşeşti să faci antena. Cum o conectezi la tabletă, în condiţiile în care nu ai mufă pentru receptorul GPS? Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Să zicem că reuşeşti să faci antena. Cum o conectezi la tabletă, în condiţiile în care nu ai mufă pentru receptorul GPS? Am pinii scosi sub capac Link spre comentariu
ratza Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Vezi dacă te ajută asta: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2421671 Link spre comentariu
Vizitator marian_bz Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Am pinii scosi sub capac Sper ca nu confunzi modulul de receptie GPS cu antena GPS? Link spre comentariu
one Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Ce este un dublu bi quad ? Poate fi o antena sau un vehicul. Ambele merg cu modemul. Are legatura cu tableta ? Ai modulul si vrei sa ii pui antena externa ? Este activat receptorul GPS in software ? Nu cred ca este suficient sa il legi fizic. Module GPS relativ bune se gasesc pe ebay, eu am luat un ublox neo 6m si merge foarte bine. Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Nu vreau nici un modul !Tableta are o antena din aia micuța pe capacul care acoperă sim-ul si cardul . eu vreau să încerc alte modele de antena , care ar face recepta gps mai buna , ținând tableta în autovehicul.Tableta se folosește la taxi si câteodată am probleme cu precizia!http://martybugs.net/wireless/biquad/double.cgi Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Aia cred ca e pentru wi-fi. pentru gps arata ca un mic paralelipiped ceramic, alb am vazut eu, dar mai sunt si altele probabil. Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Sunt 2 pini sub capac : sub unul scrie bluetooth si wi-fi si sub celălalt scrie gps :p Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Pinii scosi inseamna ca poti coneta un modul. Pentru antena trebuie sa fie un conector coaxial mic. poti face o poza ? Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Sunt niste contacti (nu chiar pini) ! Nu mă mai inebunii cu modulele tale Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Pai nu mai pierde vremea, lipeste quad-ul acolo si spune-ne si noua cum merge. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Google e prietenul tău. Caută "gps pcb antenna". Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Mai 5, 2016 Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 :)Cred că de fapt nu antena este problema mea !Câteodată începe și mi se schimbă poziția anapoda si am observat că treaba asta este influențată de încărcător.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum