Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Antena GPS

Duban Mihai

Postări Recomandate

Hristos a înviat ! Vreau să fac o antena gps pentru tableta , în trecut am confecționat un dublu bi quad pentru modemul mamei mele cu rezultate super mega giga excelente. Cu "gipiesu" asta pentru navigație nu prea stiu cum sta treaba ... Am tot "googalit" eu să înțeleg cum sta treaba dar nu am găsit mai nimic .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Duban Mihai

9

• ndor

4

• ratza

4

• lutza2

4

Top autori în acest subiect

Să zicem că reuşeşti să faci antena. Cum o conectezi la tabletă, în condiţiile în care nu ai mufă pentru receptorul GPS?

Link spre comentariu

Să zicem că reuşeşti să faci antena. Cum o conectezi la tabletă, în condiţiile în care nu ai mufă pentru receptorul GPS?

Am pinii scosi sub capac 

Link spre comentariu

Ce este un dublu bi quad ? Poate fi o antena sau un vehicul.  Ambele merg cu modemul. Are legatura cu tableta ?

Ai modulul si vrei sa ii pui antena externa ?

Este activat receptorul GPS in software ? Nu cred ca este suficient sa il legi fizic. Module GPS relativ bune se gasesc pe ebay, eu am luat un ublox neo 6m si merge foarte bine.

Link spre comentariu

:)Cred că de fapt nu antena este problema mea !Câteodată începe și mi se schimbă poziția anapoda si am observat că treaba asta este influențată de încărcător....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări