Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manual utilizare cuptor microunde Rotel

Barbu Andrei

Postări Recomandate

Cum spune si titlul, as fi interesat de un manual de utilizare al unui cuptor cu microunde Rotel. Cuptorul nu imi apartine si din ce am discutat cu persoana respectiva, ar avea un buton rotativ (posibil vreun encoder) in partea de jos, cate 2 butoane mici in partea stanga si in partea dreapta a butonului rotativ, deasupra celor 2 butoane de pe stanga si de pe dreapta ar avea inca 2 butoane late cat cele 2 mici si un display in partea de sus. In total ar avea 8 butoane pentru control + cel rotativ. Singurul cod care l-am aflat este asta : d90d25eslr-b1 . Pe net am gasit un cuptor asemanator la imagini, dar pe site-ul respectiv nu apare nimic (ca de obicei, cand cauti ceva iti arata poza cu ce te intereseaza si cand intri pe site iti arata alte produse). 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Barbu Andrei

3

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Roagă-l să facă o poză cu panoul frontal al cuptorului și posteaz-o aici, prin Imgur Gif. Am găsit manual pentru el, dar momentan doar pe bani....nu am căutat însă prea amănunțit.

Link spre comentariu

Multumesc pentru stergerea postarilor necorespunzatoare.  

Am sa ii transmit. Din pacate eu nu pot ajunge la fata locului sa ii fac si el nu prea se descurca cu pc-ul. Dar sa speram ca poate rezolva cumva. Alea sunt singurele date pe care mi le-a transmis. Am incercat si cu el de fata sa caut ceva, dar nu am gasit ceva corespunzator. 

Ps- posibil sa fi gasit ceva, dar e tarziu sa il sun acum sa ma lamureasca. Posibil sa fie Delonghi d90d25eslr-b1 , dar astept pana maine sa fiu sigur ca asta e.

Link spre comentariu

Am reusit azi sa discut cu persoana respectiva si intr-adevar, este Delonghi d90d25eslriii-b1. Am gasit si un manual , dar sa speram ca reuseste sa il traduca. Macar va intelege din imagini. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări