Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfon de scara - apeleaza decalat

Taraxacus

Postări Recomandate

La interfonul de scara s-a stricat acumulatorul tampon, era sulfatat la borna ”-”  si era in scurt. L-am schimbat si acum functioneaza, poate fi accesat. Problema este ca daca formez 05 pt apartamentul nr 5, suna la 6 si tot asa, toate sunt decalate cu o unitate.

Imi poate da cineva o sugestie, pana marti cand am sa chem depanatorul de la firma?

Link spre comentariu

Poți face o altă listă (provizorie) cu numerele decalate corespunzător (ex. ,,pentru Ap. 5, apelați la 4,,). Problema e din centrală și nu ai ce-i face până nu vine instalatorul. Nu ai specificat modelul, este cumva Electra ?

Link spre comentariu

Nu am găsit încă un manual al acelui interfon, fiindcă astfel se puteau reprograma relativ ușor numerele alocate, bineînțeles și cu codul de acces aferent....

Chemați totuși un instalator și eventual trageți un ochi la procedura folosită....

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator miramax

daca suna decalat cu o unitate este posibil sa fie activat postul de administrator din setari de la unitatea centrala. Este notat cu A de la administrator si cand se activeaza aceasta functie toate posturile sunt decalate cu o unitate , postul 1 devenind postul de administrator.

Deci intri in setari si te uiti la A daca e cu punct sau fara punct dupa, adica daca e activat sau nu. Activarea dezactivarea se face cu cifra 3. Ca sa intri in setari ai nevoie de codul pentru setari.

Link spre comentariu

Desigur, chiar in acest scop au fost instalate! Si pe scara nu este un singur securist, sint cite 4 pe etaj (unul pe schimb +unul pentru libere, concedii, etc)!

Link spre comentariu

Mi s-a intamplat uneori sa aud la interfonul de la intrarea in scara blocului ce se discuta in apartament. Evindent, nu stiam despre ce apartament era vorba, probabil receptorul nu a fost bine asezat in furca.

Editat de cristian2009
Link spre comentariu

Niste scheme nu are nimeni ? Atat de la "unitatea de apartament", cat si la "unitatea centrala".

@Savantul

Asa poante n-am mai auzit de cant eram la gradinita. La Motru au ajuns cu intarziere.

Editat de VAX
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări