Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tuburi electronice clasa A(definiţii simple)

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator

@der_doktor

explic grafic la cerere când doresc/poftesc , ai explicaţia în citat(mare problemă dacă nu poţi înţelege ce scrie în citat).

@Depanatoru

unde ai văzut că am schiţat o cfg SE cu "conducţie întreruptă"  ce  insinuezi ?! ,am definit clar clasa A(A1/A2) #1

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 364
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gedd

96

• adigh

48

• Depanatoru

45

• Patefon

15

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai si atunci care e problema ? Sustine cineva o asa aberatie , ca nu inteleg , toti sunt de acord ca in clasaA tubul conduce 360grade curent , adica toata perioda

Link spre comentariu
Vizitator

aa, nu citesti ce scrie gedd ?!, gedd am umplut acest subiect cu declaraţii precum că "povesta" asta cu unghiri de conducţie este o bazaconie

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu cred ca o neintelegere , nu ai inteles ce vrea sa zica, acolo in calculul lui gedd e clar scris Ia_min 15mA . Cum ar putea cineva crede ca se intrerupe curentul in clasaA ... nici chiar asa

Problema era numai legata de curentul de grila ... cand ai sustinut ca trioda ta e "integrala" fiindca conduce curent de grila tot timpul .

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu
Vizitator

fals nu am definit trioda ca fiind intgrală, am definit evident/clar clasa A2 ca fiind totală în anumite condiţii grafic precizate.

Link spre comentariu

ha ha ha...si care e clasa A2 totala stimabile? in ce conditii ai mereu curent de grila la un volum zero?? nu mai pune domnule caruta inaintea calului...PSF-ul ales determina clasa de functionare...apoi,in functie de tensiunea de atac,putem vedea pe grafic CLASA DE FUNCTIONARE....stimate guru...citeste ce se intampla cu catodul virtual in acele conditii descrise de mine...nu te mai incapatana ca te afunzi si mai mult...am explicat clar de ce daca acele rapoarte scad sub 0.15(ua_min/ua_0 pentru tuburi cu ua_0>250V) respectiv ia_min/ia_0 iese din intervalul 0,1...0,2...APARE CATODUL VIRTUAL DOM'LE SI AM RUPT-O IN FERICIRE...stimabile,incurci termenii...tubul are 4 valori mari si late care determina dreapta de sarcina:ia_min,ia_max,ua_min,ua_max dinamic vorbind iar static avem ua_0 si ia_0 adica...adica...adica..uraaaa...PSF!!!

Editat de gedd
Link spre comentariu
Vizitator

@ Depanatoru

ai aici materialul expus grafic clasaA(A1/A2)

unde vezi trioda integrală  ?! sunt clasele de funcţionare A A1 A2 şi unghiul de conducţie 360°

nu poţi domnule Depanatoru să vii cu tot felul  de gogoriţe chipurile susţinute/afirmate de mine(astea da inventii-mincinoase).

gedd să opus permanent definiri claselor de funcţionare după conducţie

am definit aproape "obligat" şi alte clase de funcţionare după conducţie

A  A1 A2 360°

B 180°

180°<AB<360°

C<180°

am deschis un subiect dedicat clasa A scrie citeţ în titlu , ce invoci în fals ?!, ce nu pricepi ?! sau ce vrei de fapt ?! 

poftim reprezentări grafice simple pentru definiţii simple clasa A #1(A1, A2 ,parţial A2 ,A2 totală ,A2 pură), toate reprezentarile simple expuse satisfac definitiile din #1Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu cred ca e un mare exces de zel si lipsa de ocupatie sa te apuci sa inventezi clase pure si totale ... ti-am zis ca tubul "enhanced triode" are impedanta mica de intrare din cauza ca e aproape G2 de anod . Asta nu e nicidecum un avantaj ca sa fie mai "Pur" decat un tub obisnuit . Si e fals ca tubul tau cu curent de grila se afla tot timpul in A2 ( de parca ar conta ... ) , daca nu scoate destula putere cum ar putea fi un tub in A2 .

Curentul de grila nu e ceva bun ... cum se pare ca apreciezi tu .

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu
Vizitator

fals nu am definit trioda ca fiind intgrală, am definit evident/clar clasa A2 ca fiind totală în anumite condiţii grafic precizate.

ma, nene, de  unde tot scoti termeni din astia noi....auzi..''trioda integrala''...

-''conductie intrerupta si neintrerupta''

-''clasa A2 pura''

-''clasa A2 totala''

-''sinus nelimitat''

-probabil doar in  regiunea Ploiesti se folosesc ca eu n-am intalnit expresiile astea in nici o carte scrisa in romana, germana,engleza, rusa sau franceza.

Link spre comentariu

Nu-l suparati pe domnul profesor ca va lasa cu ochii in soare!

S-au depasit 200 de postari pe subiectul asta?!? Nu-mi vine sa cred.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

trioda aia e cam ca painea? integrala... :) iti vine sa o mananci,nu alta....il ardem pe guru la palmares...sa ne mai explice guru Clasa A2 totala..in ce conditii o definim..STATIC SI/SAU DINAMIC ORI AMBELE...SAU CUM VINE?

Editat de gedd
Link spre comentariu
Vizitator

Si e fals ca tubul tau cu curent de grila se afla tot timpul in A2 ( de parca ar conta ... )

argumentează, arată falsul

@gedd

clasa A2 totală are clar/vizibil definte condiţiile în imaginile prezentate http://oi63.tinypic.com/211jo8g.jpgnu mă preocupă cerea ta(în ce clasă poate funcţiona 211)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări