mapostu Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Am nevoie de sfaturi prin care sa pot scrie pe o pagina format A4 un text in 4 coloane (2sus/2jos) eventual fiecare coloana sa fie numerotata;Sau altfel spus cum fac 4 pagini format A6 pe una format A4.Multumesc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Copiute?? :smt003 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 eu fac asta din setarile de imrpimare ale wordului.adica ii cer sa tipareasca 4 pagini din document pe o foaie format A4... Link spre comentariu
mapostu Postat Martie 29, 2007 Autor Partajează Postat Martie 29, 2007 Copiute?? :smt003NU !!!Eu sunt de partea cealalta a baricadei.....O sa incerc cu setarile de imprimare.Multumesc Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 poti face un tabel cu 2 coloane si 2 randuri :yawinkle: Link spre comentariu
mapostu Postat Martie 29, 2007 Autor Partajează Postat Martie 29, 2007 Varianta cu tabelul a fost prima la care m-am gandit dar vreau sa inserez automat si nr. paginii. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 cam greu cu MS Word, dar e simplu cu Publisher daca il ai instalat, daca nu instaleaza-l Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 1, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2007 S-a rezolvat f. simplu prin setarile de imprimare..Oricum am "cumparat" si Publisher-ul !Multumesc de ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum