Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina debitat lemn/metale

roscatu

Postări Recomandate

Salutare,doresc sa achizitionez o masina care sa poata sa imi debiteze aluminiu.cupru si otel(mai rar) , ce imi puteti recomanda?dimensiunile pe care o sa lucrez sunt 30-40 si 40-50 cm latime X lungime. As vrea ca in acest proces sa nu fie nevoie sa modific pozitia obiectului,doar de unealta care debiteaza, sau daca nu,cel putin sa am niste ghidaje stanga dreapta cu care sa tai la precizie,drept.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roscatu

7

• acs

2

• mihaighe

2

• znecula

1

Top autori în acest subiect

Am văzut ca sunt ceva fierăstraie basculante și ceva debitoare metale,numai ca au construcție diferita.Debitor metale:

Fierăstrău basculant: http://m.okazii.ro/scule-de-mana/fierastrau/ferastrau-stationar-pentru-lemn-metabo-ks-216-m-lasercut-a177417871Sau un fierăstrău circular staționar ?Care e mai indicat pentru tăiat aluminiul ? Cu precizie mare Editat de roscatu
Link spre comentariu

Cred ca amandoua ar face treaba. Cel mai important, e sa fie bine inchegata si fara "joc". Apoi discul de taiat e foarte important pentru taieturi fine si precise. E am una similara si am taiat manere pt mobila cu ea (din aluminiu), a iesit taietura curata si precisa. Spor.

Link spre comentariu

Da este o scula ce se apropie f. mult de profesional, eu am o alta varianta si sunt fff multumit si lucreaza zilnic de 7 ani.Pentru aluminiu trebuie alt tip de panza(disc).

Link spre comentariu

Dimensiunile sunt specificate în primul post30-40 si 40-50 cm latime X lungime

Nu ai spus grosimea ,ca daca vrei sa debitezi  placa de 20 mm  :bataie .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări