roscatu Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Salutare,doresc sa achizitionez o masina care sa poata sa imi debiteze aluminiu.cupru si otel(mai rar) , ce imi puteti recomanda?dimensiunile pe care o sa lucrez sunt 30-40 si 40-50 cm latime X lungime. As vrea ca in acest proces sa nu fie nevoie sa modific pozitia obiectului,doar de unealta care debiteaza, sau daca nu,cel putin sa am niste ghidaje stanga dreapta cu care sa tai la precizie,drept. Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 1, 2016 Autor Partajează Postat Mai 1, 2016 (editat) Am văzut ca sunt ceva fierăstraie basculante și ceva debitoare metale,numai ca au construcție diferita.Debitor metale: Fierăstrău basculant: http://m.okazii.ro/scule-de-mana/fierastrau/ferastrau-stationar-pentru-lemn-metabo-ks-216-m-lasercut-a177417871Sau un fierăstrău circular staționar ?Care e mai indicat pentru tăiat aluminiul ? Cu precizie mare Editat Mai 1, 2016 de roscatu Link spre comentariu
znecula Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Daca vrei precizie, e de preferat varianta a doua. Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Am inteles. Modelul 2 poate taia si aluminiul? Link spre comentariu
mihaighe Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Da dar depinde si ce dimensiuni. Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 Dimensiunile sunt specificate în primul post30-40 si 40-50 cm latime X lungime Link spre comentariu
ianhus Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Cred ca amandoua ar face treaba. Cel mai important, e sa fie bine inchegata si fara "joc". Apoi discul de taiat e foarte important pentru taieturi fine si precise. E am una similara si am taiat manere pt mobila cu ea (din aluminiu), a iesit taietura curata si precisa. Spor. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Cu un disc bun si sa nu te infigi prea tare in material cred ca poti sa tai orice. Parerea mea... Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 Vreau sa cumpăr modelul ăsta https://youtube.com/watch?v=Z-YHg2ZjV_8,dar as dorii și părerea dvs privind precizia-calitatea fierastraului.Poate careva cunoașteți și limba vorbita al domnului acela și mai înțelegeți ce spune. Link spre comentariu
acs Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Da este o scula ce se apropie f. mult de profesional, eu am o alta varianta si sunt fff multumit si lucreaza zilnic de 7 ani.Pentru aluminiu trebuie alt tip de panza(disc). Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 Dvs ce model de fierăstrău folosiți? Link spre comentariu
mihaighe Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Dimensiunile sunt specificate în primul post30-40 si 40-50 cm latime X lungime Nu ai spus grosimea ,ca daca vrei sa debitezi placa de 20 mm . Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 5, 2016 Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 Pai nu cred ca ajung pana la 2 cm grosime. Link spre comentariu
acs Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Dvs ce model de fierăstrău folosiți? KGS 315 Metabo modelul albastru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum