Vizitator Zainea Gabriel Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Salut! Am si eu o problema cu masina de spalat arctic ba 1000 a+ . Pe placa sa ars ic101 (viper12A khm705) imi puteti spune si mie care este echivalentul acestui integrat? Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 (editat) În cazul în care nu-l găsiți,se poate adapta cu ușurință TOP201 sau TNY268.Studiați pdf-urile și urmăriți modul de adaptare.Echivalent nu știu dacă are. Editat Aprilie 30, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator Zainea Gabriel Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Bun si mai trebuie adaugat ceva sau doar unul din astea poate functiona? Daca in pdf sunt valorile aproape identice cred ca va merge Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Minunata sursa in comutatie... Numiti-ma "paseist" (nu nostalgic!), insa NIMIC nu "bate" un trafo pe tole de pe vremea lui bunicu'... Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Este la farnel http://ro.farnell.com/stmicroelectronics/viper12as-e/ic-smps-reg-smd-soic8/dp/9882910 Se poate adapta si altul dar trebuiesc facute cateva modificari, nu se poate inlocui direct. Link spre comentariu
Vizitator Zainea Gabriel Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Am inlocuit acel integrat dar tot nu merge. Imi licareste butonul play/pause, sta aprins ledul usa deschisa si ledul centrifuga. Am aprinso si stinso de mai multe ori... am deconectato de la reteaua electrica dar la fel face. Va rog sa ma ajutati! Nu imi dau seama ce ar putea fi. Link spre comentariu
validae Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Verificați triacele Z0103 ce comandă zăvorul ușii și pompa de evacuare, verificați starea cărbunilor motorului (pot fi uzați ,,la limită,,) și starea conectorilor plăcii de comandă.Doar ieri am reparat una asemănătoare (Arctic 800+) cu conectori conturnați din cauza umezelii, un triac străpuns cu rezistența din poartă arsă (incredibil cum a scăpat totuși controllerul). Dați jos portperiile motorului și dacă periile ies doar 5-6 mm din suport, sunt uzate și trebuie înlocuite ambele.Normal trebuie să aibă o lungime ,,activă,, de peste 10mm. Link spre comentariu
Vizitator Zainea Gabriel Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Asa o sa fac. Multumesc mult domnule validae! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum