Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat arctic

Vizitator Zainea Gabriel

Postări Recomandate

Vizitator Zainea Gabriel

Salut! Am si eu o problema cu masina de spalat arctic ba 1000 a+ . Pe placa sa ars ic101 (viper12A khm705) imi puteti spune si mie care este echivalentul acestui integrat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• blazeu

1

• Ciprian Alexandrescu

1

• adydep

1

În cazul în care nu-l găsiți,se poate adapta cu ușurință TOP201 sau TNY268.Studiați pdf-urile și urmăriți modul de adaptare.Echivalent nu știu dacă are.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Zainea Gabriel

Am inlocuit acel integrat dar tot nu merge. Imi licareste butonul play/pause, sta aprins ledul usa deschisa si ledul centrifuga. Am aprinso si stinso de mai multe ori... am deconectato de la reteaua electrica dar la fel face. Va rog sa ma ajutati! Nu imi dau seama ce ar putea fi.

Link spre comentariu

Verificați triacele Z0103 ce comandă zăvorul ușii și pompa de evacuare, verificați starea cărbunilor motorului (pot fi uzați ,,la limită,,) și starea conectorilor plăcii de comandă.Doar ieri am reparat una asemănătoare (Arctic 800+) cu conectori conturnați din cauza umezelii, un triac străpuns cu rezistența din poartă arsă (incredibil cum a scăpat totuși controllerul). Dați jos portperiile motorului și dacă periile ies doar 5-6 mm din suport, sunt uzate și trebuie înlocuite ambele.Normal trebuie să aibă o lungime ,,activă,, de peste 10mm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări